ליום שבת...!!

הי... יש לי ראיון! ../images/Emo6.gif

יש לי ראיון ב-27 לחודש, יש בראשון לציון הופעה של (כמובן) שירי מימון, אז חשבתי אולי אפשר להפגש שם, אני יכולה לתת לכם עוד פרטים בקשר להופעה...

הדיסק החדש

שלום לכל חברי הפורום של שירי מימון! האם כבר יש תאריך ליציאת האלבום של שירי? כל פעם ברדיו ובעיתון מודיעים על תאריך שונה ( פעם בסוף אוגוסט, פעם במהלך ספטמבר, ופעם בתקופת החגים ). מה קורה עם זה??

Miss Nushi

New member
יום לפני היומולדת..../images/Emo99.gif

וחזרתי אגב
שבת שלום לכולם..

גיא246890

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif ליום שבת...!!

חחחחחחח כמה הודעות רצו פה הלילה.. מי שקם בבוקר רואה פורום חדש .......... חחחחחחחח לא להיבהל....!!

חנן ויס

New member
בוקר, או בעצם לילה טוב לכולם.

מצטער שנעלמתי בזמן האחרון. אני פשוט עובד במשך השבוע בת"א ואני בבית ובמחשב רק בסופ"שים. שבת נעימה לכולם.

אביחי החליף ניק../images/Emo16.gif

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ברוך הבא לי
avichai dei לשעבר

שירי - מדבקה - בצפר + בקשה

יש למשהו תמונות בגודל בינוניות של שירי, או אתר תמונות שלה. יכול/ה לשרשר לכאן תמנות/אתרים?

למעלה