ליום שבת......!!

../images/Emo11.gifלכוווולם../images/Emo70.gif|../images/Emo70.gif זה באמת חשוב../images/Emo70.gif

זוכרים שכתבתנו שיר.. ((יותר נכון אני ופז..???))) בקיצור עכשיו הוספתי כמה שורות וזהו מושלם!! אם יש משהו להוסיף דברים אחרונים תכתבו לי תגובה.. ואני גם אשמח לשמוע תגובות על השיר בכלל...

יואו!! יצא יפה!!!!!!!!!!1

אבל שמעי זה הולך ככה בסוף לא "אך בשבילנו את תמיד מקום ראשון" זה "ובשבילנו את תמיד מקום ראשון"

זה ממש מהמם!

יש לי רעיון!! יש מדור ב'מעריב לנוער' ששמו 'הפסקת 10 ובו יש פינה שתמיד מעריצים כותבים שירים על הסלבס שהם אוהבים וזה יתפרסם אולי כדאי לשלוח את זה?!?!

רעיון מצויין!! אני אשמח!!!

טוב??? פשוט תשמעו אולי זה ישמע מגעיל אבל אני ופז עשינו לכם טובה... אנחנו כתבנו אבל זה בשם כל המעריצים.. אז תנו לנו לדאוג לכל השאר.. פשוט פרסמנו את זה כדי להראות לכם מה אנחנו הולכות לשלוח לה מכולנו!!! אז אני אשלח את זה באמת למעריב לנוער!!! ולכו תדעו אולי נשלח את זה לתוכניות טלווזיה חח...!!! תאמינו לי שהשיר הזה יגיע לשירי ולעוד אנשים..!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבקשר למפגש מעריצים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תגידו, מה עושים במפגש מעריצים? אנחנו נוכל להפגש איתה? כאילו ממש להתחבק איתה ולהצטלם? או שרק יושבים ושואלים שאלות?

Miss Nushi

New member
הליקון נראהלי..

וממ המעריצים
למרות שנראהלי עדיפות ראשונה למי שנרשם למועדון מעריצים באתר של חנן ליאב והדס..

Miss Nushi

New member
יהיה כשהדיסק ייצא..וממ..

במפגש הקודם הצטלמו איתה ודיברו איתה וממ היא שרה כמה שירים וזה.. בזה אני לא יודעת מה יהיה

למעלה