אני משתגעת!!!!

../images/Emo32.gif../images/Emo32.gifאני משתגעת!!!!

המכשפה לא הגיעה וזה טוב, אבל מה שמשגע אותי זה שכשיש לי יציאה יש דימום מהרקטום ודימום חזק. תגידו, הלוקרין לא אמור לדכא גם שם את הדימום??? לעוד מישהי זה קרה או שאני היחידה???? כמובן שדיווחתי לשיינמן על העניין הזה עוד לפני שקיבלתי את הלוקרין והוא שלח לברגבל שעשה לי א.ס רקטלי ואמר שהכל בסדר, אבל כשהראיתי לשיינמן את התוצאה הוא אמר שיש מוקד ברקטום, ואישר את החשד שלי. יצאה הודעה קצת מבולבלת, אבל אני עצבנית וככה זה כשאני עצבנית.
נמאס לי!!!

talior3

New member
ערב טוב

מצטערת לשמוע שאת כל כך סובלת ושאין לך רגע דל מכאבים ומכאובים- אצלי גם כן ישנה תופעה מוזרה שהיא גם תעלומה- קיבלתי לוקרין לפני חודשיים והכאבים לא נעלמו(וכל בדיקה גניקולוגית הכי קטנה שםלמטה באזור מעירה לי את השדים הארורים ומשביתה אותי ליומיים עם כאבים חזקים) ולפני שבוע הלכתי לפגישה ראשונה עם הורוביץ בתל השומר כדי להתחיל IVF ראשון, עשיתי בדיקות דם והפלא ופלא כל המיתוס יתנפץ בדם לא רואים את הדיכוי ובנוסף לכל גדלה לה בקצב מסחחר ציסטה בשחלה בשני מ"מ כל יום יום, הכצעקתה שבזמן דיכוי לא אמורה להיות שום פעילות הורמולנית ולא אמורים לראות ערכים של E2. Z. אז לא רק אני כל כך מופתעת מהמצב אלא גם הורוביץ לא מבין מה הולך לי בגוף. אז כנראה שהרופאים הם לא אלוהים והם לא מסוגלים לתת מענה לכל בעיה או שאילתה. תרגישי טוב ובהצלחה.

מתי קיבלת לוקרין

יש מצב שזה אפקט ה"פלייר" ? בוסטר של הורמונים לפני הדיכוי? בערך לפני שבועיים?

לפני חודש וחצי עוד מעט חודשיים

אולי זה באמת הבוסטר כי גם היתה לי השבוע נפילת הורמונים רצינית עם בכי כל הזמן מסיבה אחרת לא קשורה לדימום. אבל, אם זה באמת הבוסטר איך זה שהמכשפה לא הגיעה או שעדיף לא לשאול?

זואילי

New member
זה כבר לא אפקט ה FLARE

רק בדיקת דם תראה אם את בדיכוי באמת. הרעיון היחיד שעולה לי לגבי הדימום הישבני זה אולי (ושוב, רק השערות) מחיכוך התוצר בהידבקויות או עם איזה מוקד שיושב שם. לא יודעת

זה גם החשד שלי

אני יודעת שיש שם הידבקויות ואני גם יודעת שכנראה יש שם מוקד. אני אשאל ביום שני את שיינמן על העניין הזה, היום ניסיתי להשיג אותו במרפאה ולא הלך.
לכולן.

תרגישי טוב

מקווה שבקרוב תקבלי תשובות שולחת לך אלף חיבוקים (האייקונים מתו לי...:))

למעלה