אבזץ

New member
סקר../images/Emo70.gif סופסוף סקר רציני וחשוף

איך את/אתה מדרגת/מדרג את מצב הרוח שלך? 1. חרא רך. 2. חרא קשה. 3. חרא צמיג. 4. חרא בלבן. 5. חרא בשחור. 6. חרא תפוז שובב. 7. לא תודה. אין בעיות עיכול, הקיבה מתפקדת היטב טפו-טפו (סובל רק מאיכול גופה). 8. סליחה, יש בעיות עיקול - הצל"פ מתדפקים על דלתי. 9. כל התשובות נכונות (תיכף ומיד אעשה חוקן. נשבע!). בברכה, סוטה חסר תקנה

גמלי חסר קצת

אני מרגיש כמו חרא שנראה כמו חצילים במיונז שישב במקרר חצי שנה ומלא בחתיכות תירס לעוסות שמריח כמו המטבח של מוסדות חסידות פינסק קרלין במוצאי יום כיפור + קיא + חרא מהסוג שלוקח לך 5 דקות לשחרר את הסיפתח שלו, אך כשהוא משוחרר הוא לא מפסיק לזרום לחצי דקה רצוף בלי אפשרות עצירה, ואם אתרע מזלך ואתה יושב בשירותי מטוס אזי הטייס האוטומטי מודיע על עצם בלתי מזוהה בסביבת המטוס ומשגר לעברו טיל, לא לפני שהוא עושה סיבוב חבית וגורם לכל החרא לעלות חזרה ולהימרח לך על התחת ולהדביק אותך בריח שלא יורד ונדבק אליך כמו מחב"ת טרי בערב ראש השנה אני יכול להמשיך אבל אני חייב לרוץ לחרבן הצ'ונט יושב לי על הקצה ואני כבר מרגיש ראש של צב מציץ משם

אומי5

New member
חרא רך

ממש רך ,כזה שאם אתה מחרבן בשטח אז יש סכנה שהוא יזרום לכיוון הנעל שלך. כזה שהוא בעיקר מים ,וקצת חום בז' כזה כאילו חיית על שוקו שבועיים. כל כך מימי שמספיק ניגוב אחד וניגוב ליתר ביטחון.

למעלה