b m x

New member
בא והולך ,בא והולך ../images/Emo13.gif

שיר שממש התחלתי לאהוב, אני לא נוהג לכתוב בפורומי מעריצים כי אני חושב שזה מיותר
אבל הנה שני בתים שאני מאוד אוהב "לא בא ממשפחה מאושרת שכולם רק מחייכים לא בא מבית אוהב שכולם תמיד תומכים לא בא ממקום גדול וחשוב בא מעפר, בא מעפר ולעפר יום אחד אשוב לא בא ממשפחה מעורערת שכולם לא בטוחים לא בא מבית הרוס שכולם רק נפרדים לא בא ממקום קשה ועצוב בא מעפר, בא מעפר ולעפר יום אחד אשוב" מבצע את השיר:דניאל סלומון. אני לא חושב שיש פה עבירה על זכויות יוצרים,אז בבקשה לא למחוק, תודה.

hgrcr

New member
תודה כולם

וואי תודה לכולם..!!! מזמן לא הייתי פה אז לא עניתי לכם... כבר יש לי חשבון בדואר... אני לא יודעת יש דברים מוזרים...זאת אומרת כדי לשלוח לי מייל.. לא משנה תודה בעל מקרה

רק תראו..

באיזו חברה אלימה, חולה, עלובה ומפחידה אנו חיים.. לאיפה הגענו..?! מה יהיה איתנו..? עד מתי..? למה..? מה קורה כאן..?! אין לי מילים..

ד נ ד ו ש

New member
../images/Emo79.gif כן, בדיוק קראתי את זה...

זה מזוויע ונורא. מפחיד לדעת שיש אנשים כ"כ לא שפויים... :|

היום בתפוז אנשים ../images/Emo96.gif

היום בשעה 13:00 תתארח בפורום להיות הורים נורית אטנר הנמצאת במסע רוחני ארוך, במהלכו היא למדה ועדיין לומדת נושאים שונים הקשורים במיסטיקה ובמודעות עצמית. נורית תענה על שאלותיכם בכל הקשור לרוחניות ולמיסטיקה
בשעה 20:30 יגיע הרצל כחלון, המטפל המשפחתי מזמן הורים להתארח בפורום הורים לילדים ביסודי שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=310&msgid=53688887
אילנה ויבל, יועצת ארגונית ומאמנת אישית, תתארח בפורום עבודה ועסקים מהבית הערב ב-20:00 ותענה לשאלות הגולשים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=33048
הערב, מיד לאחר סיום התוכנית "סוף הדרך 2", יתארחו המודחים הטריים בבלוג TV. ניתן לשרשר שאלות כבר מעכשיו להעלות שאלות בפורום.

hodayoyo

New member
../images/Emo41.gifעידכון../images/Emo41.gif

יש סקר חדש ואני מזכירה שוב שאנחנו מנסים להפעיל את הצ'אט... שתפו פעולה

hilape

New member
היי יקירה

צהריים נפלאים יקירה אל תתעצבי את יודעת שאנחנו מדברות שעות בטלפון אחר אתמול השעה היתה מאוחרת מאוד ואינני רגילה להתקשר בשעה כזו ב3 לפנות בוקר אך עשיתי זאת מכיון שחשתי מסוחררת בצורה זועתית אז רציתי לדבר עם מישהו ולצערי לא היה מפני שאבי נרדם ולא רציתי להעיר אותו מן השינה אמי אינה היתה בבית ואחי יצא לבילוי עם החברים מסה לה ויי דה לוקו שכחתי לומר לך כעת הם עובדים יחד הראפר הנחמד הזה גרם לי לכאבי ראש ולא קטנים אחרי שעות של עבודה מוסיקלית משותפת באולפן

למעלה