willo1

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif

המבחנים שלכם השבוע שהיו/שיהיו (אפשר לכלול גם עבודות להגשה וכו'
) לי היה ביום ראשון מבחן בפסיכולוגיה שהלך לי נהדר כי ידעתי את החומר גם באלכסון. *מקווה לתוצאות מספקות
, להחזיק אצבעות
* היום יש לי מבחן בהיסטוריה שלא למדתי אליו כ"כ טוב אבל אני לא אכנס למתמ' ואלמד על השעתיים האלה..
*דיווח על המבחן ייכתב בסוף היום
* אה כן, ועבודה להגשה באזרחות
אז מה איתכם

אממ...

קודם כל היום עבר עליי די בסדר... היה לי מבחן המת' שעתיים ראשונות
המוח שלי היה כל כך עמוס כי חברה שלי רצתה שאני אגלה לה
מה אני נראית לה בני גורן. בכל מיקרה היה לי גם לפני יומיים מבחן בפיסיקה חוזר בגלל שנכשלתי קיבלתי 50 ואני לא בטוחה שהשני טוב כן... אבל לא משנה! כי אני חושבת שבמבחן השני אני כבר יקבל ממש נמוך. בכל מיקרה זה מה שהיה לי ליכתוב ערב טוב, ושבוע טוב לכולם למרות שהוא כבר עוד מעט נגמר

afterglow1

New member
אוקיי ../images/Emo26.gif

היום שלי לא היה מי יודע מה (שזה אומר :"נורא ואיום! למה קמתי בכלל?!") אבל הציונים שלי בסדר... ואני לא מאמינה שכבר עברתי חודשיים וחצי בבצפר. הזמן עובר מהר כשלומדים חמישה ימים בשבוע...
בכל אופן, בהצלחה לכולן במבחנים ובעבודות...

On23

New member
אויי!

היה לי מבחן בלשון ביום ראשון, היה נוראי, ועוד היה עם ספר..[הכללות, פירוטים, הסברים השוואות והקבלות]. אני מקווה שיהיה ציון טוב. היה היום באנגלית, הלך סבבה, אני מקווה ל-75 +

fifi101

New member
מבחנים..(בע.)

לי היה מבחן יום ראשון בערבית הלך פסדר.. יום שלישי מבחן קריאה על הספר המסטול של גלילה רון פדר וביום שישי יש לי מבחן בלשון.. באסה!!

viki rose

New member
מבחנים:

היסטוריה יום שישי הראש מתפוצץ ובאנגלית קיבלתי 96 חחחח בלי עין רעה אנגלית זה מקצוע טוב אצלי וגם בגלל שהמורה מתה עליי חחחחחחחחחחחחחחחח

השבוע עבר לי פשוט בטיללל../images/Emo95.gif

כפי ששמתם לב אני כמעט אין לי זמן להכנס למחשב
אז השבוע שלי
היום קיבלתי בחן במדע בחזרה-95
ליום שישי יש לי מבחן באזרחות ועבודה בפיזיקה להגיש
בקיצור בעעע אני מתגעגעת

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאני חזרתי מטיול שנתי../images/Emo15.gif

שהיה ברובו כיף..אבל באופן עקרוני היה מעפן
לא כיף כמו שלך שירן

willo1

New member
הוו ריצ'ל!

טיול שנתי זה תמיד כיף. נכון שיש משהו מיוחד בטיול-שנתי-אחרון של י"ב אבל גם זה, זה כיף
אל דאגה שנה הבאה את תהני ממש!

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifשנה הבאה../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

את צוחקת נכון
אני בי"ב
והטיול היה כל כך מעפן

willo1

New member
העאאאאאאאאאאאאאאאאאא

העאאאא סורייי
למה חשבתי שאת בי"א
אז למה לא היה כיף??!!

Rachel47

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

אולי כי אני נראית קטנה
חחחחחחח הכל התחיל מזה שהטיול עצמו תוכנן להיות מעפן והרבה מאוד ילדים בכלל לא התרגשו לנסוע..האמת שאפילו שנייה לפני לא הרגשנו שאנחנו יוצאים לטיול שנתי.. וגם..לא היינו במלון באילת..אלא באכסניה מגעילה (לא באמת..היה ריח של רפת) באיזה קיבוץ 20 ק"מ מאילת) סך הכל היום הראשון היה סבבע כזה..ממש נהניתי הנסיעה הייתה ארוכה אבל אני אוהבת נסיעות ארוכות- לשבת עם מוזיקה ולצלם תמונות של אנשים בתנוחות לא קונבנציונליות..
אח"כ המסלול היה ממש קצר וקליל..ואפילו כיפי
בלילה הייתה לנו פעילות ממש נחמדה שנורא נהניתי ממנה.. אח"כ הלכנו לישון..כל אחד בחדר של מישו אחר
היו צחוקים אבל מה..איזה חצי שכבה השתכרה.. ובגלל השיכורים האלה החליפו לנו מסלול כי המסלול (המגניב ביותר שציפיתי לו כל כך) שהיה אמור להיות לנו היה מסוכן לשיכורים.. אז גם המסלול השני היה נחמד ביותר הוא היה נורא ארוך משעמם וחסר משמעות אבל הוא היה סבבע... אוקה אז בלילה הייתה מסיבה..והיא הייתה די מעפנה אז נסעתי לאכסניה עם האוטובוס הראשון כי הייתי די עייפה.. טוב אז החלפתי בגדים שמתי אוזניות על האוזניים...דיסק של מירי מסיקה..ו..לילה טוב עולם... טוב אז השעה 1 וחצי..כולן כבר חזרו מהמסיבה..כולן ישנות פתאום... דפיקות חזקות על הדלת..חשבתי שזה ההשכמה אבל זה לא הגיוני כי..אמצע הלילה.. ואז נתי (ידיד שלי) החליט שהוא לא דופק יותר.. הוא פתח את הדלת והתחיל לצרוח "קומו קומו צאו מהחדר מהר צריך לצאת קומו תצאו מפה" וכולנו כזה "מה
מה אתה רוצה
" אויי חח חברה שלי צעקה עליו "כוסאמאשלך"..הוא נורא התעצבן... קיצור אני מסתכלת עליו כזה..הוא עומד וצועק שנצא ומאחוריו יש עשן.. הייתי בטוחה שאני חולמת..זה היה ממש מוזר כזה וביזארי.. ואז חברה שלי יצאה וישר חזרה וצעקה לי "רחלי קומי כל המסדרון מלא בעשן" עכשיו אני כולי כזה "מה
" וקפצתי מהמיטה וכל המסדרון היה מלא בעשן לבן מסריח וסמיך כזה... יצאתי החוצה מהאכסניה עם גרביים ופיג'מה
אז מתסבר שמישו חשב שיהיה מצחיק לפתוח בקומה את המטף כיבוי.. האמת שזה לא היה מפריע לי אם זה לא היה מסוכן לבריאות..קיצר יכולנו להיחנק..כולנו.. אז חיכנו עד 4 בבוקר כדי שינקו את זה..והלכה לי כל השינה (
) ובבוקר העלו אותנו על האוטובוסים כאילו כלום ורק באמצע הדרך הבנו שאנחנו נוסעים הביתה ולא לפעילות שהייתה אמורה להיות לנו..שהייתה צריכה להיות הכי כייפית בטיול.. אז..לא ישנתי כל הלילה..כמעט הגעתי לבית חולים (אני לא היסטרית או משו..זה פשוט מה שהמורות כל הזמן אומרות "כמעט חצי שכבה הגיעה לבית חולים") ועוד נענשתי על זה.. אז כן..היו חלקים סבבע בטיול..אבל בתכל'ס היה ממש לא משו והיום האחרון היה אמור לכפר על זה וממש חיכיתי לזה..וביטלו לי את זה כל הדרך הביתה בכיתי שזה יהיה הזיכרון שלי מהטיול ל"אילת" בי"ב.. לא רק בגלל זה בכיתי..ככל שאני חושבת על זה יותר..לא נשאר הרבה עד שבצפר נגמר..ואני יודעת שאחרי זה..זהו..אין יותר..ואני שונאת פרדות ואני יודעת שזה גם לא יהיה אותו דבר עם החברות.. אז בכיתי כל הזמן וחברות שלי ניסו להרגיע אותי ולא הצליחו.. יצאתי עם כזאת הרגשה רעה מהטיול הזאת שאני לא בטוחה שהיה שווה

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאויי יצא לי ארוך../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif

אם לא יהיה לך כוח לקרוא אני מבינה..

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חסליחה שאני צוחקת! חחחחחחחחחחח הקטע עם העשן חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. איזה חולי נפש
אבל רייצ'ל, למרות שהטיוללא היה בדיוק כפי שתוכנן. את תזכרי אותו בגלל כל מה שקרה לכם כל החיים! מה קרה לך, הקטע עם המטף פשוט ענק. יעבור עוד כמה זמחן ותביני שזו הייתה חוויה שלא תחזור.. מי עוד יעשה לך כזה קטע עם מטף כיבוי??!!
אין לך מה לבכות, ב"ה אני אפגוש אותך עוד כמה שנים ותראי שתזכרי את אותו טיול לטובה
מילה שלי
עכשיו ספרי לי עוד על מה שקרה באותו לילה או בלילות אחרים (כמה לילות הייתם באילת?)

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifיש בזה משו../images/Emo15.gif

אני יודעת שאני אזכור את זה ואצחק על זה אבל בינתיים אני סובלת מזה.כאילו זה לא הצחיק אותי בכמעט נחנקתי ובטח לא שישבתי עד 4 בבוקר בחוץ.. טוב אז זה מעניין אותך.. לי בלילות היה די משעמם (כל אלה שאומרים שכן היה כיף בטיול זה אלה שאו שתו או שברחו לאילת...אני לא עשיתי כאלה דברים) בלילה הראשון הייתי די עייפה (אני רוב הזמן עייפה) וידעתי שמחכה לי מסלול לא קל אז ניסיתי ללכת לישון...אבל היה משעמם אז חברה שלי קראה לידיד שלי לבוא לחדראז הו בא ואז בא עוד אחד..ועוד כמה חברות..ולפני ששמנו לב פתאום היו על המיטה שלנו (כולה מיטה זוגית..פפפ איזה מיטה זוגית..2 מיטות קטנטנות מחוברות) היו איזה 20 איש..ואנשים המשיכו להיכנס כאילו יש מקום והם רצו עוד כולם לישון שם..אח"כ כמה נטשו אבל עדיין נשארו הרבה ובסופו של דבר נהיינו עייפות לרצינו לישון...אז אח"כ כשכולם עזבו או הלכו למיטות האחרות לישון גם לא היה לי נוח כי המיטה הייתה חרא אז גם לא ישנתי משו.. בכל מקרה אני רק שמעתי שהיה מלא אלכוהול ושכמה אנשים עשו דברים ש..איך לומר..אני לא הייתי עושה..
(חח סתם סתם לא עד כדי כך...בעצם אי אפשר לדעת
) בלילה השני אחרי שפתחו את המטף ישבתי בחוץ עם חברות שלי והיה לנו קר אז ידיד שלי (זה שבא לחדר שלנו יום לפני) הביא לנו 2 שמיכות מהחדר שלו וישב איתנו בחוץ (הוא כתה חמוד ומתווק וקטעים איתו כזה ) עד שרכזת השכבה פשוט בעתה את כל הבנים לחדרים שלהם והשאירה רק את הבנות (כאמור ה..אירוע..היה בקומה של הבנות שהיא היתה כאילו בתוך מסדרון והקטע של הבנים היה כזה ליד הספסלים בחוץ) אז ישבנו בקור וחשבנו "רגע..זין על העולם..קר לנו
" וככה בלי לשאול דפקנו לידיד הזה בדלת ורק הוא ועוד אחד לא ישנו השאר כבר חרפו אז נשכבנו גם על המיטה הגדולה ועשינו רעש וזה..היה די כיף והכל.. ואז באו והודיעו שאפשר כבר להיכנס למיטות אז הלכנו לישון..אבל לא ממש הצלחנו להירדם

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאהה והיינו 2 לילות../images/Emo15.gif

מעפן ביותר הייתי אומרת

willo1

New member
למה רק 2 לילות?

קיצרו לכם? לא יכלוצ פשוט לקחת אתכם לקניון? שם אני מניחה, זה לא מסוכם לשיכורים.. ו- העאאאא מה זה עשו דברים שאני לא הייתי עושה?! (
) גוועלד! זה מה שחסר לי, שיהרסו לי את רייצ'ל התמימה. בושה!

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifתגידי לי..../images/Emo15.gif

את מכירה אותי יומיים
טוב האמת כן באופן כללי
חחח אני לא עשיתי שומדבר..כשהצלחתי ישנתי..אבל שמעתי שהיו דברים מעניינים.. חחחחחחח גוועלד..זה כזאת מילה שאני הייתי אומרת (פולניה שכמוני
) ולא..לא קיצרו לנו באופן כללי..התוכנית הייתה לצאת ל- 3 ימים 2 לילות..כאילו כן קיצרו אבל בתכנון המקורי לא בגלל שהחזירו אותנו או משו כזה..

למעלה