../images/Emo80.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif
אולי כי אני נראית קטנה
חחחחחחח הכל התחיל מזה שהטיול עצמו תוכנן להיות מעפן והרבה מאוד ילדים בכלל לא התרגשו לנסוע..האמת שאפילו שנייה לפני לא הרגשנו שאנחנו יוצאים לטיול שנתי.. וגם..לא היינו במלון באילת..אלא באכסניה מגעילה (לא באמת..היה ריח של רפת) באיזה קיבוץ 20 ק"מ מאילת) סך הכל היום הראשון היה סבבע כזה..ממש נהניתי הנסיעה הייתה ארוכה אבל אני אוהבת נסיעות ארוכות- לשבת עם מוזיקה ולצלם תמונות של אנשים בתנוחות לא קונבנציונליות..
אח"כ המסלול היה ממש קצר וקליל..ואפילו כיפי
בלילה הייתה לנו פעילות ממש נחמדה שנורא נהניתי ממנה.. אח"כ הלכנו לישון..כל אחד בחדר של מישו אחר
היו צחוקים אבל מה..איזה חצי שכבה השתכרה.. ובגלל השיכורים האלה החליפו לנו מסלול כי המסלול (המגניב ביותר שציפיתי לו כל כך) שהיה אמור להיות לנו היה מסוכן לשיכורים.. אז גם המסלול השני היה נחמד ביותר הוא היה נורא ארוך משעמם וחסר משמעות אבל הוא היה סבבע... אוקה אז בלילה הייתה מסיבה..והיא הייתה די מעפנה אז נסעתי לאכסניה עם האוטובוס הראשון כי הייתי די עייפה.. טוב אז החלפתי בגדים שמתי אוזניות על האוזניים...דיסק של מירי מסיקה..ו..לילה טוב עולם... טוב אז השעה 1 וחצי..כולן כבר חזרו מהמסיבה..כולן ישנות פתאום... דפיקות חזקות על הדלת..חשבתי שזה ההשכמה אבל זה לא הגיוני כי..אמצע הלילה.. ואז נתי (ידיד שלי) החליט שהוא לא דופק יותר.. הוא פתח את הדלת והתחיל לצרוח "קומו קומו צאו מהחדר מהר צריך לצאת קומו תצאו מפה" וכולנו כזה "מה
מה אתה רוצה
" אויי חח חברה שלי צעקה עליו "כוסאמאשלך"..הוא נורא התעצבן... קיצור אני מסתכלת עליו כזה..הוא עומד וצועק שנצא ומאחוריו יש עשן.. הייתי בטוחה שאני חולמת..זה היה ממש מוזר כזה וביזארי.. ואז חברה שלי יצאה וישר חזרה וצעקה לי "רחלי קומי כל המסדרון מלא בעשן" עכשיו אני כולי כזה "מה
" וקפצתי מהמיטה וכל המסדרון היה מלא בעשן לבן מסריח וסמיך כזה... יצאתי החוצה מהאכסניה עם גרביים ופיג'מה
אז מתסבר שמישו חשב שיהיה מצחיק לפתוח בקומה את המטף כיבוי.. האמת שזה לא היה מפריע לי אם זה לא היה מסוכן לבריאות..קיצר יכולנו להיחנק..כולנו.. אז חיכנו עד 4 בבוקר כדי שינקו את זה..והלכה לי כל השינה (
) ובבוקר העלו אותנו על האוטובוסים כאילו כלום ורק באמצע הדרך הבנו שאנחנו נוסעים הביתה ולא לפעילות שהייתה אמורה להיות לנו..שהייתה צריכה להיות הכי כייפית בטיול.. אז..לא ישנתי כל הלילה..כמעט הגעתי לבית חולים (אני לא היסטרית או משו..זה פשוט מה שהמורות כל הזמן אומרות "כמעט חצי שכבה הגיעה לבית חולים") ועוד נענשתי על זה.. אז כן..היו חלקים סבבע בטיול..אבל בתכל'ס היה ממש לא משו והיום האחרון היה אמור לכפר על זה וממש חיכיתי לזה..וביטלו לי את זה כל הדרך הביתה בכיתי שזה יהיה הזיכרון שלי מהטיול ל"אילת" בי"ב.. לא רק בגלל זה בכיתי..ככל שאני חושבת על זה יותר..לא נשאר הרבה עד שבצפר נגמר..ואני יודעת שאחרי זה..זהו..אין יותר..ואני שונאת פרדות ואני יודעת שזה גם לא יהיה אותו דבר עם החברות.. אז בכיתי כל הזמן וחברות שלי ניסו להרגיע אותי ולא הצליחו.. יצאתי עם כזאת הרגשה רעה מהטיול הזאת שאני לא בטוחה שהיה שווה