Twilight Girll

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo259.gif../images/Emo137.gif../images/Emo215.gif

אעעעעה, אני מצטערת על הנוכחות שלי.. אמאלההה, אפילו בי"א לא נראה לי היו לי כל כך הרבה מבחנים בשבוע!! הבצפר הזה לא נורמלי
.. אין לי זמן לנשום
. ובא לי חופש!!! חנוכה עוד שבוע והוא בכל זאת נראה כל כך רחוק!!!!!!!!! יש לי 4 מבחנים עד אז
אפילו לא ראיתי את הפרק עדיין
טוב די להתלונן
מה אתכםםם ?! איך החיים? יש משהו לספר?D:

Ayelet 363

New member
בהצלחה!

אצלי אין איזה משהו מיוחד... אבל השתפרתי קצת בנהיגה. התחלתי גם לפני איזה שבוע או יותר לכתוב סיפור, אבל נטשתי אותו בגלל חוסר השראה (מה שרוב הזמן קורא לי- אף פעם לא סיימתי סיפור שמחולק לפרקים. לא אחד שאני זוכרת, לפחות).

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחח גם אני התחלתי

לפני שבועיים ככה. פסקה בערך.
ואז כבר לא הייתה לי השראה
פעם כתבתי סיפורים ממש ארוכים (אחד הגיע ל100 עמודי וורד(!)) אבל גם אף פעם לא הייתי מסיימת אותם.. זה ממש קשה לסיים סיפור
.. אבל זה כייףD; ותודה!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif איזה באסה לך ../images/Emo12.gif

גם אני בי"ב, ופשוט ריק לי... יש לי מבחן אחד בשבוע. גג. גג אבל! נניח היום יש לי מבחן באנגלית, אבל בינינו - מה זה אנגלית כבר?
איזה מקצועות נשארו לך, ואיזה מועדים את עושה אותם?
הממ... סתם משהו שבא לי לספר? אני הולכת היום להופעה של מוניקה סקס!

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמועדי קיץ.. נשאר לי

תנ"ך, מתמטיקה, אנגלית, ספרות, 2 מגמות, ואזרחות.. וספורט
. ותהניי! D:

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif וואי, איזה בצפר מבאס יש לך ../images/Emo2.gif

וכל זה במועדי קיץ?! ממש רוצים לגרור לך את י"ב עד הסוף... לי יש מועדי חורף בתנ"ך ואזרחות, ובקיץ אנגלית מתמטיקה ומגמה. וספורט איפשהו באמצע
ספרות סיימנו שנה שעברה
ותודה אבל בסוף לצערי הרב לא בטוח שאני הולכת כי מלא חברים שלי הבריזו

לי היו יותר בגרויות בקיץ, גם בי"א וגם בי"ב

ועובדה ששרדתי את זה. זה לא כזה נורא, לא להתייאש!
(או שאני פשוט כבר לא זוכרת כמה נורא זה היה כי הדחקתי את התחושות
)

tritone

New member
יש לי כמעט רק בקיץ!

בעצם, חוץ מהיסטוריה ב' בחורף י"ב אין לי שום בגרות חורף >< מצד שני, רוב לוח הבגרויות שלנו בנוי בצורה ממש מטומטמת, אי אפשר לשפוט את זה...

גם אצלנו זה היה ממש מטומטם ../images/Emo122.gif

סיימנו בי"א רק היסטוריה, ונשאר לנו לקיץ י"ב ספרות, תנ"ך ואזרחות ביחד.
הדברים היחידים שהיו לי בחורף היו לשון א' וב', שסיימנו בחורף י"א וחורף י"ב במקום קיץ י' וקיץ י"א - כך שגם שם נדפקנו. P: בקיץ של י"א וי"ב היו לי איזה 9-10 בגרויות כל פעם
(אבל נראה לי שהייתי בין היחידים עם כזו כמות)

tritone

New member
כנ"ל, זה ממש מעצבן

אנחנו מסיימים השנה אזרחות לפחות (אבל לא תנ"ך וספרות) מה שהכי מרגיז אותי זה שמשום מה עושים את כל הבגרויות של ביולוגיה בי"ב!! יהיו לנו איזה שלוש בחינות באותו יום, זה נוראי

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אני ממש מאוהבת בבצפר שלי עכשיו! ../images/Emo6.gif

בקיץ י' עשינו לשון א' והיסטוריה א' (ומתמטיקה וטכנולוגיה ושתיים במגמה), קיץ י"א לשון ב', היסטוריה ב' וספרות (ושוב מתמטיקה, אנגלית ומגמה), י"ב חורף נעשה תנ"ך ואזרחות וככה לי"ב חורף נשאר רק מתמטיקה, שתיים באנגלית ומגמה. וספורט
האמת שזה היה מסודר ממש סבבה בתכלס....

הממ די מרווח

הקטע עם לשון אצלנו היה בגלל שילוב של השביתה הגדולה בתחילת כיתה י' והחלפת תכנית הלימודים אחרי תחילת השנה. נוצר בלגן וטיפלו בזה לא משהו ו...כרגיל, נדפקנו.
דווקא בכיתה י' יש אצלכם יחסית הרבה בגרויות. אצלנו היה רק בהיסטוריה א' ו...עוד משהו של כל השכבה, לא זוכרת כבר במה זה היה. אז לכולם היו שתי בגרויות, והבגרויות הנוספות היחידות שהיו בי' זה במגמות קולנוע, צרפתית ומחשבים. (כמובן שעם המזל שלי, אלה היו בדיוק שלוש המגמות שלי בכיתה י'
ניגשתי לבגרויות בכולן כי עד איזה יומיים לפני הבגרות בקולנוע לא ידעתי אם אמשיך מחשבים או קולנוע.)

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אני לא הולכת בסוף ../images/Emo7.gif

אין לי עם מי, כולם הבריזו לי בסוף מכל מיני סיבות מפגרות
אלא אם מישהו זורם עכשיו (ממש ממש ממש עכשיו) להופעה של מוניקה סקס בתל אביב. מישהו?

tritone

New member
לדעתי אם כבר ממש בא לך

לכי לבד! יש שם תמיד אנשים מגניבים

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif לא רוצה ללכת לבד ../images/Emo10.gif

זה פחות כיף, וחבר שלי שבצוות שם אמר שהם חברים של המועדון ועוד מעט יבואו שוב בכל מקרה. אז אני יושבת פה ושומעת אותם ביוטיוב

tritone

New member
../images/Emo6.gif זה נכון

יהלי סובול עושה שם סדנאות וכאלה אז הם בטח יופיעו שם עוד הרבה. יש כבר תאריך ליציאת האלבום שלהם? והוא היה אצלנו בבי"ס בסוף שנה שעברה, how cool is that? (טוב נמשיך את זה באוף בהזדמנות לפני שיכעסו עלינו XD
)

למעלה