chen010189

New member
תודה לכולם חח..

בהתחלה היא השתמשה במכשיר שכאב לי רצח ולא יכלתי לסגור את היד כי זה ממש שרף לי..אז אחר כך היא החליפה למכשיר שגם אמא שלי עושה איתו ולא כאב לי.. אמורים להרגיש דקירות קטנות/עקצוצים כי רק אז זה אומר שזה באמת פועל אבל לא אמור לכאוב או משהו והיא השתמשה לי בהתחלה במכשיר שמשתמשים בו רק בחודשים מאוחרים יותר כשהשערות כבר חלשות.. חח אבל לא נורא :)

liorez

New member
וואלה..

חח איזה פוסטמה XD איפה את עושה אם אפשר לשאול?

Fall Out Liel

New member
אהאהאהאהאהאה אני דודה!!#@$@#../images/Emo168.gif

נולד לי אתמול אחיין רביעי!!#@%@^%^@$&Y^%#* היום הלכתי לבקר וראיתי אותו ועשיתי לו בוק דוגמנים
איזה 1560486410486840 תמונות שלו!
הוא כזה פשושי!!!
ואיזה ארבע פעמים היא הוציאה אותו מהחדר הזה שכל התינוקים שם [שכחתי איך קוראים לזה
] והוא כל הזמן ישן!!
טוב כמה?! והוא עושה פרצופים חמודים כאלה!@$@#$#

אויי איזה חמודד!!$%^&../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif ../images/Emo60.gif

מזל טוב! D:
יאא את דודה..

HandsStainedRed

New member
פאקקקקקקקקקק|לין-זי|../images/Emo198.gif

יש איזה ילד אחד בשכבה שלי, שמכיר אותי איזה שבוע, והוא הציע לי אתמול חברות.. אמרתי לו שאני אחשוב..וכל הזמן שחשבתי, חשבתי איך להגיד לו שלא.. היום בצהריים כתבתי לא שאני מצטערת אבל אני לא מרגישה כמוהו והתשובה היא לא.. והוא התחיל לעשות כאילו הוא לוידע על מה אני מדברת.. וקבלו מה הוא כותב לי עכשיו..: אני מכיר את אופיר כמה ימים, היא בסה''כ ידידה כמו כולם אני לא מאמין עלייך, שקרנית אחת, אומרת שעשיתי לה משו בושה וחרפה, לא יאמן איזה רוע לב יש לאנשים. יודעת מה, אל תדברי איתי בחיים תודה שהרסת לי את החופשה. אם את לא עונה, זה סימן שאני צודק, לכי תגידי לחברות שלך שאת לא רוצה לדבר איתן לא לי. עידו אני כל כך שונא את אופיר, החצפנית הזאת מאשימה אותי בדברים שלא עשיתי, לא ייאמן אההה עידו?< טוב עידו אני ידבר איתך אחר כך אני צריך לקחת כדור הרגעה >< אופיר, ביום ראשון, אל תתקרבי אליי, זבל, כל החברים שלי צדקו, את באמת בן. זה לא אמור להפחיד אבל אל תדאגי הגלגל יחזור, ואת תשלמי על ההתנהגות הזו שלך מי שמפסיד פה, זה אתה, לא אני. או כפי שאת חושבת "את" >< חחח תמותי! ביצ'ית טוב אני לא יגיד כלום וזהו, אני לא רוצה להתנהג מגעיל כמוך, וכמובן בלי שום סיבה, אם היית נותנת סיבה הייתי מאמין. תודה, שהרסת לי את החופשה בגלל שאת מעצבנת. יאי לך. ממש תודה רבה לך. טוב אני לא יכול לסבול זאת זאת אני אשגע אותך את שתגידי לה מה קרה אם זה באמת את. תגידי לי מה קרה תגידי לי מה קרה, ומי את, ומה עשיתי.. תעני לי כבר, מה יש לך אני רוצה לדעת שזאת את ואני רוצה שתגידי לי בפאלפון מה עשיתי אוףףףףף למה את כל כך נהנת להרוס יום של אנשים. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ והוא מתקשר אליי בלי סוף!!!!!!!!! אוףףףףףףףףףףףף מה הולך כאן?!

BrokenRainbow

New member
לא הבנתי כלום :S

הוא כתב לך "אני מכיר את אופיר כמה ימים, היא בסה''כ ידידה כמו כולם"? הוא דיבר איתך עלייך בגוף שלישי?
XD ואיפה הוא כתב לך את זה? הכל בסמסים או במסנ כאילו?

HandsStainedRed

New member
הוא חשב |לין-זי|../images/Emo198.gif

שזאת לא אני..כי אמרתי לו "כוסאמאמכ מה יש'ך?! מי סובב לך ת'מוח? פיצול אישיות משו? להציא לך פסיכולוג? ישלי הרבה.." והוא חושב שאני לא מדברת ככה XDDDDDDDDDג

BrokenRainbow

New member
מה אין לו ת'מסנ שלך? XD

ומה הקטע של ה|לין-זי| הזה?
ואיפה דיברתם עוד לא הבנתי

למעלה