אעע והנבלה הזאת ממש נכנסה בי היום!
חעחע(יונתת המורה לתולדות..!) היא הסבירה על יצירה של גוגן, (NEVERMORE) ואז היא השוותה את זה לאדגר אלן פו.. בלי לשים לב קיפצתי כניראה במקומי וצעקתי משהו בסגנון "הו אדגר!" חעחע הייתי שקועה במשהו ולא שמתי לב..
בכל אופן היא דפקה לי מבט מתנשא ואמרה- "כן את ניראת כמו מישהי שאוהבת אותו." כל הכיתה נקרעת מצחוק, אני מסתובבת לידיד שלי "WTFFF?! היא רוצה בעיטה עכשיו או אח"כ?!" ואז מישהו שאל אותה אם זה טוב או רע.. אז היא הוסיפה.. "זה לא בהיכרח רע.. את פשוט ניראת כמו מישהי שמתאים לה לאהוב אותו." בכל אופן, היא רצתה להקריא את THE RAVEN- העורב, אז קטעתי אותה ושאלתי אותה "למה בעברית..?" אז היא אוהמרת לי... "אה..כי... אני לא יודעת איך אומרים עורב באנגלית." חעחע אז דפקתי לה מבט מתנשאאא כמו שהיא תמיד עושה!!! ואמרתי- "RAVEN, זה נקרא THE RAVEN." והיא כולה מחזירה לי בהבעה חסרת אונים כזאת.. כי די השפלתי אותה..
"אה... לא ידעתי..." ולפני שהיא מסיימת את המשפט קטעתי אותה שוב- "אז עכשיו את יודעת!" חעחע זה היה כ"כ כיייייייף!! אע ואח"כ שאלתי אותהלמה אני ניראת כמו מישהי שאוהבת את אדגר, כאילו למה היא התכוונה.. אז היא עושה לי כזה.. "כי אדגר ידוע בסגנון האפלולי והגותי שלו... ואת פשוט כזאת.." פחח אז כמעט נקרעתי לה מול בפנים וחשבתי לעצמי- ואמרה זו שלא ידעה מה השם המקורי של אחת היצירות הכי מפורסמות שלו..
פחחח נבלה פתטית@, צריך להשמיד אותה!