[טופי-ק]

שופה על הפוזלת, הסיפור האמיתי-

ימים -חמישי- שישי-שבת הייתי בטיול, סבא שלי חגג 70. נסענו ל"צימר"(מה שהיה שם מוזר שזה לא בדיוק צמר, זה היה לכל משפחה מין בית ענק על טלויזית ענק[ככה אנחנו מתחברים לטבע:p]). קיצר, בכל חדר היה את התמונה שבצדשמאל
שאלתי את בעלי הצימר, התמונה כנראה מאפריקה, או משוודיה. מי שמתסכ טוב בעינייה של הנערה(שבאמת זה בן, גם במקורי) יש גמלים, צילמתי כמה תמונות, בינתיים הנה שתיים. אם לדעתכם צריך לנצל"ש תנצלש"ו לי

גרי 541

New member
יש תמונה כזאות גם באזור איפה שאני גר

בקריות יש "מרכז ניצן" יש שם חנות של תמונות אז ראיתי את התמונה הזאות שם זה עולה 80 שקל

גמאני ראיתי את התמונה

הייתי יום אחד עם אמא שלי בת''א והיינו בנחלת בינמין וראיתי את התמונה אבל לא היה לי איך לצלם...

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif יש את את זה גם לידידה שלי ואני צילמתי

את זה מפלאפון של מישהו אחר אבל זה לא הצליח להעביר את זה לפלאפון שלי ... מבאסס ...

DuLcE NeTa

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo214.gif [טופי-ק]

פתחתי
כי רציתי לשפוך את ה
ולא היה לי לאן לנצלש
אוקי אז אני ממש עצובה. למה? אוקי, נכנסתי היום לאתר של ערוץ 24 כדי לראות אם יש להם שם דברים על התכנית "צרבת" ואז הסתכלתי על הופעות ואמרתי לעצמי יאללה בואי נסתכל אם יש הופעות של עברי לידר בקיצור ראיתי שיש הופעה ב30-6 מהר מהר הרמתי את הטלפון כדי לבדוק כמה עולה כרטיס ואז הטלפנית שם אמרה לי "ראית מאוחר מדי, אין כרטיסים" ומאז אני בסרט רע. זה כלכך עצוב. אני מתה ללכת להופעה שלו כבר הרבה זמן. נכון שראיתי אותו ברוק"צ אבל זה לא היה משו. אוף. יש לו שתי הופעות פסנתר בזאפה בחופש, ואני לא יודעת אם ללכת. גם כי זה ממש יקר וגם כי זה רק פסנתר ואי אפשר להשתגע. אני יודעת שזה מרגש ומדהים, אבל אני לא יודעת אם זה שווה. טוב פרקתי. סליחה על החפירה.
נטע. אה, שרשרו לכאן כלמיני דברים שלא קשורים לפורום כמובן. כי זה
XD

יש כבר שרשור ../images/Emo32.gif

ולשם היית משרשרת את זה....... וגם אין צורך לשני שרשורי אוף בעמוד אחד.. ושאלה - האם מצאת בסוף מידע על התכנית?

DuLcE NeTa

New member
../images/Emo2.gif איפה יש ../images/Emo32.gif? ../images/Emo122.gif

לא, לא מצאתי :|

ofer976

New member
עברי לידר הבן &3#$@%@% ../images/Emo46.gif

אני שונא אותו רק בגלל דבר אחד!!! שהוא לא נותן לי ללטף את הכלב החמודי שלו...איזה מניאק! סתם סנוב...

DuLcE NeTa

New member
יש לי בקשה.....

אמממ אני רוצה להקליט מחר את ההופעה של עברי לידר כדי שאני אוכל להאזין לתכנית של הפיג'מות. למישהו יש תכנת הקלטה שהוא יכול להקליט לי את ההופעה ולשלוח לי? תודה מראש.
נטע.

YugiBoy

New member
רק אני לא הבנתי מה הקשר?

בעצם התמונות שמוכרים ברחוב , זו אשה ממש דומה, אבל הדיים שלה על הפה... אולי זה כמה שוטים במצלמה?

למעלה