הצבעתי..:)
H hilonet14 New member 21/3/07 #16 א-ת-מ-ו-ל היה את הסקרים האלו הכיפיים האלו ש ביצפר.. נו השאלות המגניבות האלה של האלימות והמורים ובלה בלה בלה חוברת ע-נ-ק-י-ת רק עם שאלונים!! יאייי איזה כיף..! ובמחן מיצב הלך לא טוב... מי עוד עשה?? איך הלך??
א-ת-מ-ו-ל היה את הסקרים האלו הכיפיים האלו ש ביצפר.. נו השאלות המגניבות האלה של האלימות והמורים ובלה בלה בלה חוברת ע-נ-ק-י-ת רק עם שאלונים!! יאייי איזה כיף..! ובמחן מיצב הלך לא טוב... מי עוד עשה?? איך הלך??
H hilonet14 New member 22/3/07 #39 כן... נכון ואיך יודעים?? המנהלת של הבצפר גילתה לי בשקט 3 תשובות!!! ולא רק לי.. להרבה תלמידים!!!!!! הייתי בשוק!!
כן... נכון ואיך יודעים?? המנהלת של הבצפר גילתה לי בשקט 3 תשובות!!! ולא רק לי.. להרבה תלמידים!!!!!! הייתי בשוק!!
M My Chemical Lotan New member 21/3/07 #23 ../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifעזרה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo219.gif אם למישהו יש מידע על זאב רוטשיק/זכריה באומל/אהוד גולדווסר/אלדד רגב/גלעד שליט/מג'די חלבי/צבי פלדמן/גיא חבר/יהודה כץ-אני אשמח אם תביאו לי! זה חשוב!
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifעזרה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo219.gif אם למישהו יש מידע על זאב רוטשיק/זכריה באומל/אהוד גולדווסר/אלדד רגב/גלעד שליט/מג'די חלבי/צבי פלדמן/גיא חבר/יהודה כץ-אני אשמח אם תביאו לי! זה חשוב!
M My Chemical Lotan New member 21/3/07 #26 אין על זאב רוטשיק../images/Emo219.gif [חוץ מזה-צריך לגוון! כל הזמן וויקיפדיה P:] לא משנה כבר,מצאתי אתרים .
אין על זאב רוטשיק../images/Emo219.gif [חוץ מזה-צריך לגוון! כל הזמן וויקיפדיה P:] לא משנה כבר,מצאתי אתרים .
M My Chemical Lotan New member 22/3/07 #36 כן,מצאתי משם ../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif כבר סיכמתי עבודה עליו. עכשיו נשאר לי לעשות על צבי פלדמן ועל עוד 6 נעדרים .
כן,מצאתי משם ../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif כבר סיכמתי עבודה עליו. עכשיו נשאר לי לעשות על צבי פלדמן ועל עוד 6 נעדרים .
B baril New member 21/3/07 #24 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמזלטוב אני מאושרתת כלכך מאושרתת תודה לאללל !!!!!!!!!1111
M Miss Menta New member 21/3/07 #27 ../images/Emo205.gif מזל טוב לי! ../images/Emo65.gif אני בת 13 ורבע היום D: