משחק

shanyz1

New member
אין דבר כזה

הדבר היחיד בעולם שמתסכל אותי, זה דברים כמו החתימה שלך. חוץ מזה ? כלום

shanyz1

New member
כי אני ממש אוהבת לקרוא את מה שכתוב לאנשים

בחתימות שלהם
אם בנאדם בחר לכתוב קטע מסויים בחתימה שלו, כנראה זה באמת שווה שאני אקרא את זה . אבל אצליך כתוב כל כך הרבה באנגלית, וממש אין לי כח לקרוא את כל זה :[ אני שונאת לקרוא באנגלית! אז זה מתסכל שבטח כתוב שם משהו ממש ראוי לקריאה, ואני נותנת לעצלנות שבי להשתלט על הסקרנות P:

shanyz1

New member
מה שהכי מייחד את הסיפורים שלו זה שבעצם אין

בהם שום דבר .. ! תמיד הפאנצ' ליין נותן לך איזושהי תחושה של.."היי, מה הוא ניסה להגיד פה בעצם?!" וזה בדיוק הופי, כי ככה אני יכולה פשוט לחשוב באופן הכי עמוק על הסיפור שנראה מבחוץ הכי מופשט והזוי שיכול להיות... אפשר להוציא מהדברים שהוא כותב כל כך הרבה דברים שזה מטורף ..! אני לא קוראת ספרים בכלל,אני שונת ספרים. רק את אתגר קרת - הוא הסופור היחידי שנאי אוהבת D:

tweeg

New member
רוב האנשים

לא יודעים שאני: * אוהב לבשל,אני מניח שרק המשפחה יודעת *כתבתי סיפור קצר,ואני באמצע של סיפור ארוך/ספר אני מניח שאף אחד לא אינטרנטי/ווירטואלי יודע וזה מה שעולה לי עכשיו,ואני צריך ללכת

tweeg

New member
את הסיפור הקצר

פירסמתי בזמנו פה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=438&MessageId=123362649 אני לא טוען לא למקוריות רבה,ולא לרמה סיפורית גבוה גם בהתחשב בזה שזה היה יותר ניסוי בכתיבה(וזה אחד הדברים הכיפים) וגם בהתחשב בזה שזה סיפור ראשון ולא כתבתי כלום לפני. אבל אני אהבתי איך שהוא יצא. הסיפור הארוך יותר נמצא בשלבי התחלה(2600 מילים) אם קטעים בראש להמשך ועם רעיון כללי לסיפור לצערי אין לי כ"כ זמן לכתוב אבל אני ממשיך לפתח אותו בראש די חבל לי שלא התחלתי להתעסק עם זה יותר מוקדם,במיוחד שהתחלתי ממש קרוב לגיוס,מה שחייב אותי להפסיק אבל אני עדיין עובד על זה בראש.

tweeg

New member
omg

אני לא מאמין שיש לי כ"כ הרבה שגיאות כתיב,אני כותב כמו ילדה אינפנטילית בת שלוש.אני אתקן את זה מתישהו. חוץ מגוון ילדותי במקצת,במיוחד בשפה,אני ממש אוהב את הסיפור הזה. בהחלט מוחק את סיפור קצר מto do list שלי (בתחום סיפור ארוך,ציור שאני ממש אוהב,ואני שוקל שיר,למרות שזה לא התחום שלי כ"כ)

סיפור מקורי

מאוד אהבתי את הרעיון ואת הסיום, בעיקר בגלל שהוא אפילו סביר והגיוני. גם אני כתבתי סיפור קצר לפני כמה זמן, אם כי עדיין לא פרסמתי אותו. אבל זו בהחלט התנסות כיפית
משום מה אחרי שהתחלתי לכתוב גיליתי שיש לי רעיון הרבה יותר מבוסס בראש ממה שחשבתי שיש לי.. צריך רק להתחיל. למרות שזה די קשה למצוא רעיון באמת טוב לסיפור. אתה לא יכול לכתוב בצבא? אמנם על דף, שזה די מבאס, אבל בכל זאת

tweeg

New member
תודה../images/Emo9.gif

הוא מקורי יחסית,אבל הוא די מושפע ממד"ב קיים (אם ניתוח טוב אפשר לראות גניבה מהרבה מקורות,רובם לא במודע) אשמח לקישור אם יפורסם. אני לא מתכנן קרירה בכתיבה,אבל אני בהחלט הולך לכתוב בתור תחביב שיהיה לי זמן. הסיפור הזה ספציפית רץ לי בראש תקופה כלשהי,וכתבתי אותו במרוכז במשך שעה שעתיים,את כולו. (היה לי בראש את העלילה,התוכן עצמו זרם ממש בלי להיתקע) אין לי זמן לכתוב,זה לא עניין של על מה לכתוב (למרות שמחשב נראה לי הרבה יותר כיף)

למעלה