מישו יודע... מישו יודע של מי תהיה ההופעת חימום..?
ל לולה90210 New member 23/9/07 #7 ../images/Emo206.gif../images/Emo53.gifישדרו את ההופעה בטלוויזיה??? לפחות ככה אני אראה אותם..... פליז תענו
../images/Emo206.gif../images/Emo53.gifישדרו את ההופעה בטלוויזיה??? לפחות ככה אני אראה אותם..... פליז תענו
R RDfire New member 23/9/07 #33 כולם אומרים לי לא ללכת להופע של Tokio Hotel כי אומרים לי שהיא להקה של בנות אז ללכת או לא???
H harel600 New member 23/9/07 #87 פוסטר D: אנשים איפה אני יכול לקנות פוסטר של טוקיו הוטל אני מה זה רוצה ואני לא יודע איפה להשיג עזרה דחוף !@#$%
פוסטר D: אנשים איפה אני יכול לקנות פוסטר של טוקיו הוטל אני מה זה רוצה ואני לא יודע איפה להשיג עזרה דחוף !@#$%
P PerfectSP New member 23/9/07 #9 אני לא חושבת... ../images/Emo190.gif אולי יישדרו את זה ברדיו כמו שעשו אצל אוונסנס...
L LiHiLuSh New member 23/9/07 #35 מהה פטעוםם מי אמר?????? שטיותתת היה שם הרבה בנים אני אפילו מכרתי לבן אחד ברור שללכת עם אתה אוהבת אותם אז איזה מין שאלה מה את שואל אחרים זה החיים שלך ותעשה מה שאת אוהב!
מהה פטעוםם מי אמר?????? שטיותתת היה שם הרבה בנים אני אפילו מכרתי לבן אחד ברור שללכת עם אתה אוהבת אותם אז איזה מין שאלה מה את שואל אחרים זה החיים שלך ותעשה מה שאת אוהב!
P PerfectSP New member 23/9/07 #88 יש מצב שיש בתומר, ../images/Emo190.gif אני אוכל להודיע לך עוד שבוע אם יש שם,כי אני אהיה בדיזינגוף
A animfanatic New member 24/9/07 #91 אופס....הנה הקישור http://www.youtube.com/watch?v=BVuMlDT137Y&mode=related&search=
M Mrs Kaulitz New member 26/9/07 #173 חחחחחחח איזה חמודים גמאני עצרתי כל שנייה לקרוא ובאמת היו שם מילים לא נכונות שגיאות דקדוק ווכו אבל מה זה משנה העקר הבנתיD: חבל שלא כל הקליפים עם כתוביות! נייס
חחחחחחח איזה חמודים גמאני עצרתי כל שנייה לקרוא ובאמת היו שם מילים לא נכונות שגיאות דקדוק ווכו אבל מה זה משנה העקר הבנתיD: חבל שלא כל הקליפים עם כתוביות! נייס
F Fall Out Liel New member 24/9/07 #98 חח איזה מתוק ביל../images/Emo168.gif הוא וטום באמת הפכים.. נו נו נו טום BAD BAD BOY כל שנייה עצרתי את הוידאו כדי לקרוא את הכתוביות שמי שכתב אותן עילג כי היו שם מילים לא קשורות ><
חח איזה מתוק ביל../images/Emo168.gif הוא וטום באמת הפכים.. נו נו נו טום BAD BAD BOY כל שנייה עצרתי את הוידאו כדי לקרוא את הכתוביות שמי שכתב אותן עילג כי היו שם מילים לא קשורות ><
1 16yaeli New member 24/9/07 #111 קלטו תפרצופ של ביל כשטום מדבר הוא עוד שנייה נשפך מצחוק! חח טום הזה מלךךך:] אני נקרעת ממנו...!!חחחחח
F Fall Out Liel New member 24/9/07 #90 יש בתומר, גם יש שם חולצות ופאצ'ים../images/Emo168.gif ואני יודעת שיש גם בעוד חנות אחת באזור אבל שכחתי את השם שלה >< אבל תומר הכי עדיף כרגע.
יש בתומר, גם יש שם חולצות ופאצ'ים../images/Emo168.gif ואני יודעת שיש גם בעוד חנות אחת באזור אבל שכחתי את השם שלה >< אבל תומר הכי עדיף כרגע.
P PerfectSP New member 24/9/07 #105 שער 7,על רחוב קינג ג'ורג.. ../images/Emo190.gif רגע,והתכוונת ל-UFO?...אין שם ממש פוסטרים\= תומר זה של הפוסטרים..
שער 7,על רחוב קינג ג'ורג.. ../images/Emo190.gif רגע,והתכוונת ל-UFO?...אין שם ממש פוסטרים\= תומר זה של הפוסטרים..