crazykid oO

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo207.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

כנסו לקומונת MADINA LAKE זוהי להקה חדשה, כך שאם אינכם מכירים אותה אז הגיע הזמן שתכירו!! הסינגל HOUSE OF CARDS הוא זה שפרסם אותה. זו להקה ממש טובה כך שאם אתם אוהבים רוק אז הם WILL ROCK YOU ON!! ניפגש שם D:
שלכם, אולגית

crazykid oO

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכתובת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אנשים מנסים לעצבן אותי..../images/Emo223.gif

ועכשיו צריך להיכנס לאדמין.. ולשרשר את כל ההועות לאוף אחד גדול.. ואין לי כוח אני חולה
ונמאס לי לא לנשום. וכשאני אמות בסוף מחוסר אוכל או מיותר מדי זמן של לשכב במיטה בלי לעשות כלום שמישהו ידאג לכתוב על המצבה שלי "אמרתי לכם"

GoldenBabe

New member
נו זה לא שלח ת'תוכן../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

היינו קצת מפוזרים והיינו כזה פאניק ואמטיוי2 ומקפליי ביחד ועוד כמה מישרא וכל פעם הלכו כמה והצטרפו כמה. שחר? תודה
הנה המתנת יומולדת שלי משחר XD

zivid

New member
fall out boy in singapore!

אז ככה. ההופעה הייתי פשוט מדהימה. להקת חימום מצוינת :) saw loser אם בא לכם על המאיספייס שלהם :) הם התחילו עם השיר Our Lawyer Made Us Change the Name of This Song So We Wouldn't Get Sued וזה היה מצוין לפני כל שיר פיט אמר איזה כמה מילים והוא כל שיר בערך החליף באס -סורי שעשיתי את התמונות ממש קטנות-

MirrorGirl

New member
זונה../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

נשמע שממש נהנית D: גמאני רוצה >< זונה

חיכיתי להודעה שלך..../images/Emo223.gif

עכשיו אני קולטת כמה אני מקנאה בך אוף בא לי גם. ואם תשני את הפורמט של התמונות את תוכלי להעלות אותם כשהם יותר גדולות

marimarina

New member
יוו ^0^

הו איזה כיף שלך! שמחה שנהנת.. אני גפ קצת ירוקה מקנאה אבל לא נורא ^_^

shaharyy

New member
יוווווו....גמני רוצה!!! זה לא פייר!

אני מקווה שלפחות את נהנת!! =)

shani192

New member
אבל למה?

למה? למה התמונות כאלה קטנות? ואני שמחה שנהנת, האא גם אני רוצהה לראות את פוב בהופעה חייה האא ותגידי פיט באמת כזה נמוך במציאות? חחח

למעלה