אם גל עושה את ספייק אז?
E E v A n E s C e N c New member 15/3/07 #38 חחח חמוד תקשיב זה הכל ממש לא מסודר כרגע, כי אנחנו צריכים לפרסם פליירים וכאלה...אבל אנחנו נבחן מלא אנשים, ואני אבחן גם אותך בסוף אם תהיה הכי טוב, אני מבטיחה שתקבל את התפקיד! אע וקצת מין כשוחד לא יזיק |זדוני|
חחח חמוד תקשיב זה הכל ממש לא מסודר כרגע, כי אנחנו צריכים לפרסם פליירים וכאלה...אבל אנחנו נבחן מלא אנשים, ואני אבחן גם אותך בסוף אם תהיה הכי טוב, אני מבטיחה שתקבל את התפקיד! אע וקצת מין כשוחד לא יזיק |זדוני|
H Harry the Bloody New member 16/3/07 #44 את תפוסה../images/Emo2.gif אבל בכל זאת נדבר על זה. לפחות אחרי שאייל ילך
E E v A n E s C e N c New member 16/3/07 #49 נחמד מצידך ../images/Emo3.gif וזה היה בצחוק כמובן XD חמוד XD
T Torn Identity New member 15/3/07 #6 הלו, אני רוצה תפקיד ראשי. ../images/Emo12.gif אפשר להיות ספייק? אני אסכים לחמצן לבלונד שוב, וככה יהיה סוף למאבקים הפנימיים שלי, כי תהיה לי סיבה! אבל אני אצטרך גם לרזות כדי להיות ספייק. ]; אני מספיק שמן כדי להיות אנג'ל.
הלו, אני רוצה תפקיד ראשי. ../images/Emo12.gif אפשר להיות ספייק? אני אסכים לחמצן לבלונד שוב, וככה יהיה סוף למאבקים הפנימיים שלי, כי תהיה לי סיבה! אבל אני אצטרך גם לרזות כדי להיות ספייק. ]; אני מספיק שמן כדי להיות אנג'ל.
E E v A n E s C e N c New member 15/3/07 #39 חחחח מבטיחה שאם הרעיון באמת יתפוס, תבוא לאודישנים, ואני אעשה כמיטב יכולתי שתשתתף אתה לא שמן, אתה סקסי. גרררר
חחחח מבטיחה שאם הרעיון באמת יתפוס, תבוא לאודישנים, ואני אעשה כמיטב יכולתי שתשתתף אתה לא שמן, אתה סקסי. גרררר
K kittycatbone New member 16/3/07 #57 אם תרזה עוד ממה שאתה אתה תהיה יותר דק מגפרור. בבקשה די להגיד שאתה שמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =(
E E v A n E s C e N c New member 20/3/07 #84 אואואו גם אני רוצה! שמשהו יעזור להקדים את המחזורררר ;[[[[[[[[[[[[[[[
K kittycatbone New member 15/3/07 #24 לא פיררררררררררר ב-25 אני בכנס ררררר.! לפחות אני מקווה שאני לא אפספס את ההקרנה עצמההההההההההההההההה