Brombit

New member
רק הבהרה קטנה... ../images/Emo115.gif

ב"סליחה על הילדותיות" התכוונתי שאני אולי צריכה לבקש סליחה, אם -במקרה- לא הבנת...

Torn Identity

New member
../images/Emo24.gif לא צריך להתנצל.

זה לגטימי להיות עצוב גם על דברים כאלה, מה. אני אפילו שמח בשבילך אם זה משפיע עליך יותר מדברים גדולים.
סתם ציינתי שהלוואי שאלו היה הצרות הגדולות של החיים כי פסימי שחייב לדחוף אותה ברגע שצצה הזדמנות.

Brombit

New member
לא הבנתי שמשפט השני משהו... ../images/Emo115.gif

"פסימי שחייב לדחוף אותה ברגע שצצה הזדמנות" לא הבנתי את זה

Brombit

New member
*במשפט ../images/Emo122.gif ../images/Emo115.gif

ועוד כמה לפעמים הבאות:

Yaaraus

New member
../images/Emo45.gif

סורי אבל יש לי צרות הרבה יותר גדולות .

Brombit

New member
המשך... ../images/Emo115.gif

אני פשוט די אדישה לצרות גדולות באמת
אני יודעת שיש צרות הרבה יותר גדולות ושזה לא באמת משהו רציני, אבל איכשהו כיף לי להתרגש מזה כאילו זה אסון גדול... אני לא באמת מייחסת לזה חשיבות, ואני יודעת שאני מתרגשת מזה הרבה יותר ממה שראוי להתרגש מזה ואם כבר... אני משתתפת בצערך על הצרות שלך
... ומצטערת אם נפגעת או משהו, כי עשיתי עניין ממשהו שהרבה פחות גרוע מהצרות שיש לך...

Brombit

New member
ובקיצור (או המשך...) ../images/Emo115.gif

את לא צריכה להיפגע, כי אני סתם פרקתי את פרץ ההתרגשות שלי זה יצא ככה כי בזמן האחרון אני נורא מעורבת רגשית במצעדים האלה כשמדובר בשירים שאני אוהבת, אז אני מתרגשת מכל שינוי קטן שקורה איתם שם, למרות שזה בכלל לא משפיע על שום דבר * אולי כשלמישהו אין בעיות רציניות (שלמזלי אין לי כאלה כרגע), הוא יכול להתרגש מבעיות קטנות ושוליות (או קטנטנות ושטותיות במקרה הזה) בכל מקרה, ממש לא התכוונתי להגיד שזאת צרה גדולה, גם אם התרגשתי מזה כאילו זאת כן צרה גדולה

NeT NiT

New member
../images/Emo41.gifהתחרות ממשיכה!../images/Emo3.gif

אז תצביעו בבקשה לשתי החולצות הבאות 10! גם אם הצבעתם וגם אם לא.. כל הצבעה עוזרת וכפרעליכם
חולצה1 | חולצה2 תודה!

Guitar Girl1

New member
איזה חרא!!

יצאו חרא של מיקודים!! אוווףףףף פשוט בהכל!! מישהו שם ישב ואמר בואו נדפוק את אוריין.. במתמטיקה עשו טובה שהורידו משו (הורידו את הסידרה החשבונית :(:() ובכימיה הורידו תפרק היחיד שעוד איכשהו אהבתי
הרגשתי צורך לפרוק..

frozen Blood

New member
לא לא לא לא לא

אנשים ישבו שם וחשבו איך לדפוק את ולדי>< אוקיי בספרות ירד לנו בערך כל מה שלמדנו השנה>< מה שאומר שאחרי פסח אנחו באים כל יום ולמעשה לומדים לבגרות בספרות כמעט מהתחלה><.(מי לעזאזל מוריד במיקוד מחזה שלומדים אותו במשך חודשיים;[[[[[,הכנסיני תחת כנפיך,ראי אדמה,אני שומע משהו נופל;[[[[[[[[[[ ) במתמטיקה לא ירד כלום>< כוסאימם. ומה שכן ירד אני יודע אותו;[. בביולוגיה נשמע נחמד המיקוד:X באזרחות דפקו אותנו והכפילו את החומר שהיה במיקוד שנה שעברה.מוות. כן. עכשיו אני הולך.

Aragollum

New member
איזה ביצפר מנותק אתם XDD

אתמול מצאתי באתר של משרד החינוך, היום חילקתי למורים את המיקודים
היה נורא משעשע שהמורה לתנ"ך באה ללמד משו ואז קיבלה ממני את המיקוד ושינתה את המערך שיעור XD אשלח לך במסן.

yogniz

New member
מה המיקוד בתנ"ך??../images/Emo109.gif

או איפה אפשר למצוא אותו באינטרנט.. צריך להשלים בגרות וזה

Aragollum

New member
פרסמו סופית באתר של משרד החינוך..

http://meyda.education.gov.il/mikudim/interni.htm

DARk lies

New member
אם אתה צריך,

יש לי סיכומים מסודרים על כמה מהדברים שכבר מזמן למדת, ואתה צריך אותם עכשיו.

למעלה