ליבירן DDDDDDDD: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif
לפני כמה ימים גיליתי שמעריב לנוער עורכים גמר של התחרות "נותנים ברוק" אני זוכרת שכשרציתי לראות אם אני מופיעה כבר במעריב לנוער אז ראיתי משהו על זה, אבל זה היה רחוק מהגמר בכלל. הקיצר ראיתי שלי בירן מנחה את הערב! D: אז דיברתי עם אח שלי אם הוא רוצה ללכת וזה.. הקיצר קבענו והיום נסענו לשם, עזבו הדרך הייתה מטומטמת, אבל הצלחנו להגיע. הגענו 2 דקות לפני שההופעה התחילה.. ואז ליבי עלה ושר את הסינגל החדש שלו "תני לי אוויר" D: אחרי זה אלמנה שחורה.. ובזמן שהם הופיעו או להקה מהמתמודדות, הלכנו אני ואח שלי למאחורי הקלעים [שהיה אפשר להיכנס לשם חופשי O_O] וליבי היה עם הגב לכיוון שלי אז נגעתי לו כזה בגב ואז הוא הסתובב ושאלתי אם אפשר תמונה והוא הסתכל עליי בפרצוף של מישהו שלא מבין מה אני רוצה מהחיים שלו חח והיה אחד לידו שאמר ש"בסוף", ואז הבנתי שזה היה רגע לפני שהוא עלה לבמה ><" ואני חשבתי כל הזמן על איזה פדיחות עשיתי לעצמי. בלי להעליב... היו להקות די גרועות, טוב אולי זה בגלל שאני לא סובלת אמנים ישראליים [חוץ מליבירן, הוא האמן הישראלי היחידי שאני אוהבת חח]. הייתה אולי להקה אחת שהייתה יחסית נורמלית, בערך. אבל כל השאר סתם גרועים. הקיצר הודיעו על הלהקה המנצחת - סיגמה, ואז ליבי ירד מהבמה והלך למאחורי הקלעים אז אני ואח שלי הלכנו גם אנחנו לשם, וסינרגיה עברו לידנו חח ואז ראינו את ליבי מצטלם עם 2 בנות, ואז ניגשתי אליו [ובדרך סוג של בעטתי שם בדברים בלי לשים לב, וכמעט נפלתי O_O] ושאלתי אותו אם אפשר תמונה איתו, ואז הוא אמר "כן, אפשר" ונראה לי חייך כזה, ואז כזה שמנו יד אחד על השנייה ואח שלי צילם

ולפני הייתה מישהי שביקשה ממנה חיבוק, אז אני חשבתי על זה "למה לא?!" ושאלתי אותו "ליבי, אפשר חיבוק? ^-^" ואז הוא אמר כן והתחבקנו D: וואו היה לי ממש כיף לחבק אותו. כזה לא יודעת זה היה נעים כזה חח.. אחרי כל זה ההורים שלי לקחו אותנו חזרה הביתה, בדרך עצרנו לאכול סושי מעולה ב"הסושיה". פעם שלישית [שאני רואה את ליבירן] סושי, לא? זהו

התמונה