זה רציני קסי?

לי נראה שפשוט היא נולדה עם חזה מאוד מאוד מאוד גדול והוסיפה שתלים, אבל שתלים בגודל כזה לא נראה לי שקיימים, מסכנה זה לא קל אויי, שתעשה הקטנת כזה,

Berethor

New member
אף אחד לא תוולד ככה

ואם היית מבינה תראיון הם סיפרו בו שהיא עשתה הגדלה באיזשהי שיטה שמעולם לא שמעתי עליה.

snoopytush

New member
אני לא מבינה נשים

אני אומנם חושבת שחזה גדול זה יכול להיות יפה אבל לא נוח בכלל. ואם כבר היה לה גדול בשביל מה לצאת מפרופורציה? היא נראית כמו קריקטורה.

Berethor

New member
איזה טירוף ../images/Emo2.gif

אפילו אני חושב שזה מוגזם. זה עוד סיבה שאני לא תומך בהגדלות חזה, אנשים נוטים להגזים עם זה, זה כבר נראה מוזר ומפחיד. אלו שבורכו באופן טבעי בחזה גדול, סבבה להן, אבל למה להגדיל? חוץ מזה במלא היה לה לא קטן. בכל אופן זה ברור לכולם שאף אישה לא תהיה עם חזה בממדים כאלה באופן טבעי. הבחורה גם נחמדה ונראת טוב, למה היא צריכה תשטיות האלה.

../images/Emo6.gif כל הסרטון הבטתי בחזה שלה וניסיתי להבין

מזה? חחח כאילו זה רק החזה שם אין בנאדם בכלל אין גוף רגליין ידיים רק חזה, חחחחחחחחחח זה טוב בדיחה טובה,

snoopytush

New member
יש חזה גדול ויש לא פרופורציונלי

אני גם חושבת שהמנתח לא היה צריך להסכים לגחמות שלה.

../images/Emo207.gif אגב, הידעת..

שיש מקלט לקופים מוכים? שתנו לחיות לחיות הוקמה על רקע ההרדמות של כלבים? שרוצים להעביר חוק שיחייב עיקור לחיות מחמד? (כלבים וחתולים) שהחיות שהכי סובלות מהתעללות הן חיות משק ולא חיות מחמד? שבהרבה מקרים ילדים שמתעללים בחיות הם ילדים מוכים בבית וזה אחד הסימנים לזהות אותם? היתה תוכנית היום על הנושא ברשת ב'. חפשי באינטרנט - נראה לי שיעניין אותך לשמוע.

למעלה