SharoNofit

New member
יאאפפפ../images/Emo70.gif וגם השחקן הראשי../images/Emo99.gif

איזה עיניים.....
פרק הבא נראה לי הולך להיות מה זה מעניין...... איך מעצבן אותי הקטע של בעלים מכים!!!
ולמה יש לי הרגשה שמנחם, אחיה של רחל, יהיה בסוף עם נטשה......
חחחח באמת כל הסדרה הזאת קשורה לפיוס בעם בין דתיים לחילונים....

וואי, זוריק הזה../images/Emo99.gif../images/Emo184.gif

כל פרק מרתק למסך ונגמר כ"כ מהר אופפפפפפפפ
מזל שהם מראים מה יהיה בפרק הבא!! מסכנה חברה שלה איטה, גזרו לה את השיער... איזה נוראיים החרידים האלו!

SharoNofit

New member
הם מציגים את החרדים כ"כ לא נכון

הם ממש לא כאלה מגעילים ובטח שלא מתנהגים ככה!! וזה מרגיז כי הנה למשל את עכשו מקבלת תמונה שלילית עליהם..... (ההפקה לא אמורה להיות בשיתוף "צו פיוס"....?!) ובכלל הם מעוותים דברים..... לדוג' את פירוש המשפט "בת מלך כבודה פנימה" מעצבנים אותי בזה..... מה שאתם לא יודעים -אל תגידו סתם! חחח ועוד משהו שמעצבן אותי...... אני צריכה לראות פרסומות במשך 10 דק' רק בשביל 2 שניות של מה יהיה בפרק הבא
חוצפנים!!!!
לפחות תודיעו שנגמר הפרק........ איזה תאוות כסף השם ירחם......
מצפה לפרק הבא בגלל איטה המסכנה, והסיפור עם זוריק&איטה......
אה ועוד משו..... נכון שזה היה משפט מהטלנובלות כשזוריק אמר לאיטה "אני לא יכול להביא לך יהלומים אבל....." חחחחח איך צחקתי על זה.....
מדרמת איכות לאן הידרדרו.....
ועוד משו מצחיק מהקטעים של הפרק הבא: רחל אומרת לזוריק אחרי שהיא מודיעה לו שהנה בעלה של איטה" "לאן אתה הולך?"
זוריק בשיא התמימות: "להביא לו מכות
" חחחחח ענקקקקקק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo184.gif

גמני נשפכתי מצחוק בקטע הזה!!!!!!!!!!!
רחלי: הנה הוא, תתכופף! מה אתה עושה? זוריק: להרביץ לו! פשוט סדרה ענקית!!!!

SharoNofit

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo152.gif

אבל עדיין אין על "סמולוויל"..... לא יעזור....

חחחחחחחחחחחחחח מטורללת../images/Emo184.gif

מה את משווה בכלל?? שתי סדרות לא דומות בשיט! איך אפשר להשוות? נתחיל בזה שאחת ישראלית, אחת אמריקאית, אחת מדברת על סיפור ילדותו של גיבור על, ואחת על משפחת עולים קשת יום ומשפחה חרידית חסרת ילדים...

SharoNofit

New member
חחח טוב נו.... -צודקת......./images/Emo45.gif

אבל אם הייתי צריכה לבחור בין שניהם שיהיה לך ברור מה היה זוכה....

מרחק נגיעה היא סדרה חמודה אבל

הם באמת מגזימים, סך הכל הסדרה חמודה אבל לא יותר וכמובן אין על סמולוויל ולא יהיה

טלוש93

New member
מסכימה עם כל מה שכתבתם!!!

אבל זה ממש נכון איך שמתנהגים אל העולים החדשים - למשל שהאבא הרוסי חיפש חניה ואז הלך למגרש חניה איך התנהגו אליו צחקתי שהילדה קיללה אותי חחח והוא כזה מה היא אמרה ? חחחח אבל באמת אין על סמולוויל

One Eyed Willy

New member
למנהל הפורום

שמתי לב ששרשורים כאן נמשכים כאורך הגלות. אני ממליץ לך לעשות מה שעושים בפורומים אחרים,כאשר שרשור מגיע לגודל מסויים מופיע רק שם הנושא ובסוגריים מספר תגובות,וכאשר נכנסים רואים את השרשור המלא.כך נוכל לראות מספר גדול יותר של נושאים ולא נושא אחד שתופס את כל הדף הראשון בפורום.

One Eyed Willy

New member
נכון,אבל רציתי שאחרים יראו

ויגידו מה הם חושבים על זה. אם כולם חושבים ככה אז הגיע הזמן לשנות,אבל אם זה רק אני... בכל אופן זו הדרך לגלות

Gaunt

New member
אז אולי תעשה

"הסתרת שרשור" ותבחר אחרי כמה תגובות יתקפלו אצלך השרשורים וזה לא יפריע לך?

Torn Identity

New member
זה לא קשור לפורום או אלי.../images/Emo88.gif

זה אתה(וכל אחד אחר) מגדיר אצלך. אתה קובע אם אתה רוצה שהשירשור יתקפל ואחרי כמה הודעות. זה איפשהו שם למעלה. אבל תודה על ההצעה, תמיד נחמד לקבל עזרה.

דניאל זילברשטיין ב-../images/Emo43.gif אנשים

תפוז
אנשים ומגזין הנוער "ראש 1" מפגישים אתכם עם דניאל זילברשטיין
רק 30 גולשים יזכו להגיע למפגש. רוצים לזכות? לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=53462
אל תפספסו את סדנת הצריבה שעלתה בפורום אומנות שימושית – כל המידע שרציתם לדעת על צריבת עץ, הדגמות והסברים מרוכזים בשרשור, ואתם מוזמנים להכנס, להתרשם וללמוד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=505&msgid=93630713
חושבים שאתם "כמעט כמו" כוכבי "השיר שלנו"? תחרות כמעט כמו השיר שלנו יוצאת לדרך
לפרטים נוספים לחצו על "תחרות כמעט כמו" בעמוד זה למעלה: http://www.flix.co.il/tapuz/OurSong/showVideo.asp?m=1286114

למעלה