זה דווקא היה מצחיק לפעמים האופן שבה מספרים בדיחה מצחיק יותר מאשר הבדיחה עצמה
נ נסיכת pop New member 25/1/06 #24 זה דווקא היה מצחיק../images/Emo6.gif לפעמים האופן שבה מספרים בדיחה מצחיק יותר מאשר הבדיחה עצמה
ה העלמה שוקולדה New member 24/1/06 #20 ../images/Emo207.gifשני אייקונים ממש מתאימים למירי: חמודים דווקא
פ פ י ל י פ י נ י ת New member 25/1/06 #23 חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif איזה אייקונים מגניבים הוסיפו...
E EVGIRL New member 25/1/06 #22 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה פשוט קורעהה!! איזה מסכנה!! כולכך טוב!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו...התחרפנתי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה פשוט קורעהה!! איזה מסכנה!! כולכך טוב!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזבו...התחרפנתי
נ נסיכת pop New member 25/1/06 #26 משעמם לי$%$#%#$ נמאס לי לבוא לבצפר סתם! שוב אין מתמטיקה שעתיים... ואין לי מה לעשות כולם עושים מגן איכסטוריה ואני לא צריכה עוד אחד וממש ממש משעמם לי
משעמם לי$%$#%#$ נמאס לי לבוא לבצפר סתם! שוב אין מתמטיקה שעתיים... ואין לי מה לעשות כולם עושים מגן איכסטוריה ואני לא צריכה עוד אחד וממש ממש משעמם לי
E EVGIRL New member 25/1/06 #27 הלוואי ולי לא היה שעתיים מתמטיקה! אני מחכה לזה הרבה! אבל המורה שלי למתמטיקה תבוא לבית ספר גם אם יהיה לה 40 מעלות חום!
הלוואי ולי לא היה שעתיים מתמטיקה! אני מחכה לזה הרבה! אבל המורה שלי למתמטיקה תבוא לבית ספר גם אם יהיה לה 40 מעלות חום!
ה הילה 201 New member 25/1/06 #29 החיים הם מתמטיקה,איך שלא תסתכלי... ושתדעי שכל המורים למתמטיקה בבי"ס שלי אהבו אותי מאוד בגלל השיר הזה שכתבתי, אין ספק שהשגתי הרבה אוהבים בזכות זה....
החיים הם מתמטיקה,איך שלא תסתכלי... ושתדעי שכל המורים למתמטיקה בבי"ס שלי אהבו אותי מאוד בגלל השיר הזה שכתבתי, אין ספק שהשגתי הרבה אוהבים בזכות זה....
ה הילה 201 New member 25/1/06 #30 וגם המורה שלי הייתה "מורעלת"... אבל מקסימה. ואני תמיד אזכור אותה לטובה