Tutix

New member
../images/Emo210.gif חח כן, זה נחמד D:

חוץ מזה שעד יב' כולנו נהפוך למוטציות מוזרות מהקרינה של המחשביםXD... חח.. אבל זה באמת שווה 'ללמוד' בבצפר עם מחשב ^^

IפסטרמהI

New member
בדיוק חשבתי על זה

מנהלים של פורומים חייבים להיות בני 16+.. איך זה שיסמין מנהלת?

PerfectSP

New member
XDD../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אוקי,קודם כל אני התחלתי לנהל את הפורום מגיל 14 ושבוע.
מה שקרה זה שבסוף 2006 תחילת 07 המנהלים של הפורום די נטשו אותו והפורום די דעך. ואז אני הגעתי ביוני 07 והפרחתי חיים בשממה הזו
הייתי בהחלט הכי פעילה ומרימה של הפורום, והמנהלת שנכנסה מדי פעם האדימה אותי ביולי בערך.. קיצר הפורום הלך וגדל, ואז נראה בבירור שהוא חייב מנהל שמתפקד. הם ניסו למצוא אבל אף אחד לא היה 16, חוץ מאור שלא רצתה
אז אחרי חצי שנה,בדצמבר מינו אותי למנהלת, ופשוט הייתי מקרה חריג כי לא הייתה אופציה למישהו מעל 16 ואני הייתי הכי מתאימה לזה. אז אה..מאז ה25.12.07,יום שלישי
אני מנהלת את הפורום הזה
[וגם ניהלתי את סאם בזמנו] זהו D:

YuvalSP

New member
../images/Emo12.gif XDDDDDDDDDD

officialSPChuck how did i end up at the Zac Efron party??? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

simplegirl8

New member
סבאססססססססססססס../images/Emo99.gif ../images/Emo121.gif

http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=100357209 נכון שהוא פשוט מושלםם?????
comatose

שירני42

New member
מה קורה עם הדיסק החדש של סימפל??

יש עליו פרטים? אני לא מצליחה לברר כלום וואי אני כלכך מחכה לזה אין לכם מושג אני בטוחה שהם יפציצו אני חורשת שוב ושוב ושוב על השירים מהדיסקים האחרים ונכון שהם מדהימים אבל אני חייבת לשמוע משהו חדש שלהם.. אז כל מידע יתקבל בברכה DD:

PerfectSP

New member
הם כרגע עובדים על דיסק חדש, ../images/Emo190.gif

הם רק בתהליכים כפי שאני יודעת, עוד לא ממש לתוך הפקת אלבום. נראלי מתישהו ב2010 הם יוציאו :)

למעלה