YuvalSP

New member
אעה אני שונאת את המורה לאנגלית ><

היה מבחן וסיימתי לפני חברה שלי אז הסתכלתי על המבחן שלה ובאתי לנסות לעזור לה ועוד לפני שהתכוונתי לכתוב או להגיד משהו המורה באה ולקחה לה את המבחן באמצע. ואני מרגישה ממש אשמה כי היא החברה הכי טובה שלי וזה עוד ביומולדת שלה T_T

simplegirl8

New member
אוחח מורות לאנגלית זה עם מפגר><" ../images/Emo121.gif

גמלי יש מורה פוסטמה לאנגלית!! היא ממש מזדקנת והיא לא זוכרת כלום והיום היא לקחה אותי לשיחה שאני לא נמצאת בשיעורים שלה!! ואני תמיד בשיעורים שלה חוצ משיעור אחד או 2 שלא הייתי !! ואני יושבת שולחן לידהה!! אוחח סתומהה><"

DannyMcFly

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo62.gifאיזה מורה סנילית!../images/Emo69.gif היום שלחו

לי SMS באמצע השיעור ושמעו את הרטט אז היא לקחה לי אותו לכל היום! אני כל כך שונאת אותה! היא מצד אחד ממש חמודה אליי ומצד שני היא יכולה להיות כזאת כלבה

OverAndOver

New member
וווייי 90 בלשוןD: |במבה|../images/Emo183.gif

הייתי בטוחה שאני אקבל מקסימום 75 ובסוף קיבלתי תציון הכי גבוה בכיתה

הדרושהXD

New member
נזכרתי למה אני שונאת חורף|:

הגרון שלי כואב ברמות, אני כולי מקוררת, עם צעיף ענקי, מחכה שהמים יתחממו כדי להיכנס למקלחת. הרעש של הגשם על הרעפים מפחיד ברמות, כוואב לי הראש ואני צריכה להתכונן למתמטיקה. הוצאתי את זה
איך לעזאזל אתם יכולים לאהוב חורף? הדבר היחידי הטוב בחורף זה מגפיים! ושוקו!

YuvalSP

New member
שוקו יש כל השנה ../images/Emo6.gif

ואווו רק אל תתחילי לדבר על שוקו... יש כאן מכורי שוקו XDD (גם אני, אבל אני מכורת שוקו אנונימית שתדעו לכם!
)

שוקווווווו../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif../images/Emo187.gif

אני שוקו D:::: איפה שנב כשצריך אותה?! XD

אני שונאת חוררררררררף!><"

אני חולהXD נהרס לי האינרנט לאיזה שבועXD ואני כיאלו כל היום מול הטלויזיה רואה שמש
וכמעט מלאכיםXDDDDD לאן הידרדרתי?! ורע לי וכואב לי הראש. וגם חוזר העונה השניה של השנים הטובות ברווך הששששששששששםםםם!!!!!! וגם יש תדיסק החדש של טרי דייס גרייס בדיסק סנטר ברוך השם. עכשיו,איך אני מגיעה לדיסק סנטר? שיהיה לכם יום טוב^^

הדרושהXD

New member
בדיוק!

בדיוק אותו הדבר שעבר לי במוח כל היום! אבל אני ראיתי מכושפות:p וחחח גדול רציתי ללכת לספריהXD ולא הלכתי בגלל הגשם

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif מה?!@#?@!

יש את הדיסק??@# עהעהא אני רצה לקנוותתתתתתת יא יא יא אני בהתלהבות מטורפת כי אני במשך שנה אם לא יותר רוצה דיסק שלהם לא משנה איזה ואין!!!! והלכתי לפני כמה זמן לבקש את הדיסק החדש וגם לא היה !@@!@ בקיצור עשית לי את היום עם הבשורה הזאת, איזה יום?@#@? את השבועעעעע ואני כ"כ הולכת לקנות!!! כמה כסף אני צריכה להכין? :]

Tutix

New member
../images/Emo210.gif עאהה תפוז זבל ><

בקיצור פישי זה הלפטופ המסוקס שלי :p והוא מת! ועכשיו אני לא יכולה ללמוד עד שיתקנו אותו [אם יצליחו] וזה חרא בלבן כי המחשב בחדר שלי עובד יותר לאט משבלול גוסס ובמחשב הזה אני צריכה להתחלק עם אחותי ואח שלי.. עהא

Tutix

New member
../images/Emo210.gif כי אני בבצפר מגניבXD

שלומדים בו עם מחשבים ניידים.. חוץ ממתמטיקה וחרא כזה שקשה במחשב..

למעלה