או בייבי../images/Emo195.gif
היה כל כך כייף בגדנע!@XD בהגענו לגדנע וסידרו אותנו בכמה טורים כאלה מפחידים וואמרו לנו לעמוד עם יהלום מאחורי הגב ווי בין הרלים~זה עמידה כואבת><"~וממש פחדתי ושאלו אותנו מי רוצה ללכתהביתה שירים תיד וכמעט כמעט הרמתי!>< בסוף לא עשיתי זאת ולא הצטערתי על כל רגעD: בהתחלה שמואותי בקבוצה ממש משמ טובהה,ואז העבירו אותי קבוצה וזה היה מבאס אבל לא נורא. שמואותי בחדר עם בנות שאני לא כל כך מחבבת^^ אבל לא נורא זה רק לילה והיה כל כך כייף!D: עשו לנו כל מיני דברים ולימדו אותנון לירות ברובים ונתנו לנו לאכול מנות קרב והיה ממש ממש בן זונהD: וביום האחרון ירינו ברובים מרוב הלחץ ומרוב שפחדתי לא פגעתי בכלום
אבל לא נורא זה היה רק החוויה וכל כך חחסר לי הממיה והכובע והמאדגים המגעילים והמקופלים וחס לי להגיד 3 2 1 הקשב המפקדת ושיתנו לי זמנים לכל דבר>: חזרתי הביתה וכל הזמןם קראתי לאמא שלי המפקדתXD ולא היה מי שיעיר אותי היו בבוקר בחמש
אוף אוף אוף! חוזרים ללימודים!><" לא רוצה אני רוצה גדנעעעעעעע@#%^@^@#^!!!~בחיים שלי לא האמנתי שאני יגיד את זה~ חזרתי הבייתה הלכתי לישון ב9 קמתי ב9 למחרת וישנתי שנה ממש ממש טובה והם עשןו לי חשק להתגייס לקרקל בצורות מטורפות ואווף היה לי כל כך כייף
3 2 1 הקשב פורום! גדנת צלמון הייתה בת זונה!