PerfectSP

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo190.gif

איה כואבת לי הרגל >< דרור שכחת משהו!

או בייבי../images/Emo195.gif

היה כל כך כייף בגדנע!@XD בהגענו לגדנע וסידרו אותנו בכמה טורים כאלה מפחידים וואמרו לנו לעמוד עם יהלום מאחורי הגב ווי בין הרלים~זה עמידה כואבת><"~וממש פחדתי ושאלו אותנו מי רוצה ללכתהביתה שירים תיד וכמעט כמעט הרמתי!>< בסוף לא עשיתי זאת ולא הצטערתי על כל רגעD: בהתחלה שמואותי בקבוצה ממש משמ טובהה,ואז העבירו אותי קבוצה וזה היה מבאס אבל לא נורא. שמואותי בחדר עם בנות שאני לא כל כך מחבבת^^ אבל לא נורא זה רק לילה והיה כל כך כייף!D: עשו לנו כל מיני דברים ולימדו אותנון לירות ברובים ונתנו לנו לאכול מנות קרב והיה ממש ממש בן זונהD: וביום האחרון ירינו ברובים מרוב הלחץ ומרוב שפחדתי לא פגעתי בכלום
אבל לא נורא זה היה רק החוויה וכל כך חחסר לי הממיה והכובע והמאדגים המגעילים והמקופלים וחס לי להגיד 3 2 1 הקשב המפקדת ושיתנו לי זמנים לכל דבר>: חזרתי הביתה וכל הזמןם קראתי לאמא שלי המפקדתXD ולא היה מי שיעיר אותי היו בבוקר בחמש
אוף אוף אוף! חוזרים ללימודים!><" לא רוצה אני רוצה גדנעעעעעעע@#%^@^@#^!!!~בחיים שלי לא האמנתי שאני יגיד את זה~ חזרתי הבייתה הלכתי לישון ב9 קמתי ב9 למחרת וישנתי שנה ממש ממש טובה והם עשןו לי חשק להתגייס לקרקל בצורות מטורפות ואווף היה לי כל כך כייף
3 2 1 הקשב פורום! גדנת צלמון הייתה בת זונה!

mafakit

New member
לא שכחתי כלום! |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

שקר וכזב
תראי תראי, אם תרענני את הדף תראי שיש סכמ"ש.. את פשוט פיספסת אותו.. *שורק*

PerfectSP

New member
אהא........... ../images/Emo190.gif

קטע גם שפרסום הודעה הסכמש מאוחר בדקה מפרסום הודעה זו XD D:

OverAndOver

New member
סיימתי לראות עכשיו ואלס עם באשיר|במבה||מטריה|

ואם עד עכשיו לא תמכתי בהרבה מהפעולות שהצבא הישראלי עושה...אז עכשיו אפילו שירות לאומי אין לי חשק לעשות. שהממשלה הזאת תלך להזדיין.

היי מה נשמע מה קורה?

אצלי אין הרבה חדש רק אומר משהו אחד הפנקייקים בבית הפנקייק מעולים :) מישהו יודע אולי מה עם הסינגל החדש של סימפל פלאן? אני רוצה להמליץ לכם על 2 להקות מעולות: 3OH3 COBRA STARSHIP אם תרצו אפשר לפתוח נושא המלצות שבוע טוב

YuvalSP

New member
הייתי בבית חולים ../images/Emo10.gif ../images/Emo203.gif../images/Emo164.gif

חזרתי. אני עדיין מרגישה רע><

simplegirl8

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo121.gifאוו השיר החדש של סימפל שלמותת*-*

למי שלא יודע קוראים לו RUNNING OUT OF TIME

PerfectSP

New member
הלוואי והוא היה מזכיר את פרומיס../images/Emo16.gif ../images/Emo190.gif

~יום אבל על זה שאין שיר בגודלו כפרומיס~

mafakit

New member
חדש? ../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

את מתכוונת חדש מפברואר 2008
בעקרון הוא לא חלק מהאלבום השלישי, חוץ מגרסאות מיוחדות שמכרו רק ביפן נראה לי Oם שכללו גם את וון איים גון בגרסא האקוסטית..

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

טעות קלה, ראנינג אאוט אום טיים הוא בונוס ביפן, וWIG באקוסטי זה באיזה מקום אחר בונוס ><

simplegirl8

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo121.gifוואוו כמה שאני מרגישה מפגרתתO0

חחח ידעתי ידעתי שהוא מזכיר לי איזה שיר ומסתבר שהיה לי אותו על המחשב חחח אני ממש מאוהבת בשיררר

OverAndOver

New member
אעאעאעאעא המטריה שלי!! |במבה|../images/Emo183.gif

היא חזרהההההה!@#$ DDDDDDD: ווווווווווויייייייייייי DDD:

למעלה