אהא! אני גאון!../images/Emo152.gif

אני יודעת איך אני יתחמק מהגדנ"עD: אני ישיג אלכווהל ויגרום להם לתפוס אותיXD אמרו שאסור להביא סמים אלכוהול ונרגילהXD סמים אין לי מאיפה להשיגXD נרגילה זה כבד מדיXD ואלכוהל זה הכי טוב!D: אני יביא אלכוהול ויגרום להם לתפוס אותי
ואטז יעיפו אותי הבייתה^_^ הם כאלה מטומטמיםXDDD הם אמרו שמותר להביא סיגריות והם ילמדו אותנו איפה לעשן ואיך לעשן וכל מיני דברים כאלה
הם כאלה מפגרים!XD אויש אני כלךכ לא הולכת לשרוד שמה!><

YuvalSP

New member
משהו ממש מביך שקרה לי בשיעור אנגליתXDD ../images/Emo203.gif

המורה לאנגלית התחילה לדבר על איך אנחנו מביעים את הרגשות שלנו XD אז היא אמרה על פרחה אחת שאני לא סובלת "הנה אתם רואים, היא מביעה את הרגשות שלה בהמון צמידים וטבעות ושרשראות...." ואז אותה פרחה לקחה את המשקפי שמש שלה, שמה אותם על הראש בפוזה סתומה ואמרה "סאן גלאסס" XDDD אז נתתי לחברה שלי מבט כזה של "היא כזאת פרחה" XD והמורה לאנגלית ראתה אותי. אז היא אמרה "אתם רואים, יובל מביעה את הרגשות שלה במבטי פנים... עכשיו היא עשתה פנים של דחייה...נכון?" ואז כולם, כולל אותה פרחה הסתכלו עליי O_O זה היה כ"כ כ"כ כ"כ מביך XD

YuvalSP

New member
../images/Emo239.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo203.gif../images/Emo164.gif

הייתי צריכה לנסות את הסמיילי הזה מתישהו
תקראו את מה שכתבתי!D:

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif תודהה D:

שנקין יש חנות עם מלא מלא מלא פאצ'ים D: פאצ'-שופ =]

OverAndOver

New member
סעמק עם השופרסל הזה! |במבה||מטריה|

לא מספיק כל פורום שאני נכנסת אליו יש לי תפרסומות הזאת שאין לי מושג איך להשתיק אני צריכה לשמוע תמנגינה המפגרת הזאת גם בטלויזיה?!

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אין לי פרסומות לפני פורומים D:

OverAndOver

New member
זה לא לפני |במבה||מטריה|

זה בצד כזה
עושה רעש ומפריע לשמוע מוזיקה
ואין כפתור השתקה! זה לא חוקי!

PerfectSP

New member
באמת?../images/Emo2.gif ../images/Emo190.gif

אני מכירה שלפעמים יש לי כאלה רועשים בצד אבל לא תמיד!! זה באמת חוצפה
אני תמיד מרעננת מחכה שיעבור לפרסומת חסרת רעש XD

OverAndOver

New member
אבל זה תמיד שםםם../images/Emo7.gif |במבה||מטריה|

עם כל הדינג דינג דינג והבאנג באנג באנג

OKDeSign

New member
אעעע כןןן נמאס לי!!!

אני כל הזמן עושה רענן כדי שהפרסומת תתחלף או משהו, איזה עצבים, שלפחות יעשו כפתור השתק!!!

mafakit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!! |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

כל כך!!!!@#$#%^ וואי פרסומת מעצבנת!! כל הזמן אני צריכה לרענן את הדף כדי שהיא תשתוק! התעוררתי בגללה פעמיים בלילה!!@#$ XD ~כי המחשב היה פתוח על איזה דף בתפוז
~ אני אומרת בואו נכתוב לתפוז ונגיד להם שהפרסומת ממש מעצבנת או יותר טוב! בואו נעשה שרשור הסכמה על הפרסומת בפורום משוב או משו! XD

למעלה