AdiA12

New member
צריכה רעיונות להגמד והענק D: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

התחלנו היום לשחק הגמד והענק.. ואין לי יותר מדי רעיונות למה לכתוב בברכה בד"כ, וגם איך להתאים לזה ממתקים.. יש לכם רעיונות? אה ואנחנו לא מביאים את זה ישר לענק, אלא קודם שמים הכל בשקית אחת גדולה ושחורה ואז אחרי שכולם הביאו - מחלקים לכל אחד.

YuvalSP

New member
יואו כמה דברים יש לשבועיים הקרובים ../images/Emo3.gif ../images/Emo203.gif

היום היה ממש קר...היה גשם נורא חזק ורוחות, והיה חושך!!!
שינו לנו מערכת D: ביום שני נגמור מוקדם, אבל השעה הועברה ליום חמישי אז ביום חמישי נגמור מאוחר
היום אני נוסעת לתל אביב ליומולדת של סבא שלי, מחרתיים לחוגי סיור/יומולדת של דוד שלי/שניהם (אני עוד לא יודעת...><) ביום ראשון לא נלמד בכלל, תהיה לנו הרצאה ואז הצגה ביום שני אנחנו נוסעים לחולון למוזיאון הילדים שלישי, רביעי, חמישי- הכל רגיל שישי מבחן בלשון ויומולדת לחברה שלי
ראשון שאחר כך פורים! שני, שלישי, רביעי חופש חמישי מבחן במתמטיקה

AvrilForEver

New member
כן באמת יש מלא דברים עכשיו../images/Emo4.gif

גם להתארגן עם התחפושות לפורים, מבחנים, עוד מעט מתכונות, להתאמן על הריקוד להופעה לפורים.. השבוע וחצי הכי עמוס בחיים שליייי

mafakit

New member
היום באנו בשביל שעה אחת ../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

וגם אתמול, כל היום ראינו הפקות י"ב ורק שעה אחרונה הייתה לנו.. וגם זה בקושי XD היום לפני שעה רביעית [לשון] אז חיפשנו את המורה לראות אם היא בכלל באה ואפחד לא ראה אותה וגם המורים אמרו שהם לא רו אותה היום, אז ישבנו בלובי והרהרנו לנו על כך שבכלל לא למדנו היום
ואז אחרי כמה דקות ראיתי את המורה מגיעה אז אמרתי *דיי בשקט* "אה הנה היא באה
" וכשהיא התקדמה לכיווננו ועברה לידי היא אמרה כזה "יש סיבה שהיא לא תבוא?" והסתכלה עליי במבט זועף XDDDDDDD

OverAndOver

New member
סיימתי את ברייקינג דון../images/Emo99.gif |במבה|../images/Emo183.gif

ו..ו..וזה עצוב כי עכשיו סיימתי את כולם ואין יותר ג'ספר ואליס ואדוארד ואמט ורוזלי וקרלייל ואסמה וג'ייקוב (כן כן גם לג'ייקוב אני אתגעגע...)
אני צריכה לקרוא תפרקים הראשונים האלה של הספר החמישי..

PerfectSP

New member
XDDDDD ../images/Emo190.gif

רגע הם לא מתים או משהו נכון?XD כי זה משתמע ממה שאמרתXDDD

OverAndOver

New member
ששששש |במבה|../images/Emo183.gif

קווייט יו מייט פיס סומבדי אוף! סתם XD לגלות או לא?

PerfectSP

New member
ברור שלאD: ../images/Emo190.gif

גם ככה כל הזמן גילו לי דברים שהולכים לקרות בספרים שקראתי,וגם גילו לי משהו חשוב מהרביעיXD אבל ככה זה כשכולם קוראים את זה,אין סודותXDD לייק מי מאת'ר פאקר יוב בין הד איט פור טו לונג! XD

mafakit

New member
97 במבחן באדריכלות1!@#$ DDD:: |אלפקה|../images/Emo218.gif

האמת הייתי צריכה לקבל 100 אבל לא נורא, אני לא רוצה ששאר הקבוצה תסקול אותי באבנים XDDD הידד!@#$% 97!!!! D:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif וואי איך בא לי ללמוד אדריכלותD:

אני רוצה לעסוק בזה שאני אגדלD: זה נשמע ממשממש כיף

AdiA12

New member
אוףף.. 3 חודשים מההופעה ../images/Emo7.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

בכל יום שעובר - אני מתגעגעת יותר.. בא לי ואתם פה שוב.. די כבר שיהיה סיבוב הופעות חדש! שתהיה לנו כבר הופעה נוספת שלהם..... Simple Plan - I miss you!
התמונה פה זו לא התמונה היחידה שלי עם מישהו מהם [אחח פייר
(שצילם את התמנוה הזאת עם המצלמה שלי
)] יש לי כעיקרון תמונה/ות עם כולם.. רק שעם פייר ועם ג'ף זאת הייתה ממש תמונה שלי איתם, ולא תמונה שנדחפתי לתוכה חח.. יש לי תמונה גם עם צ'אק שנדחפתי אני ואח שלי בכוונה חח [סליחה אריאל ><"] ויש לי כמה תמונות [אחת ממש רואים רק אותי ואותו והאחרות זה פשוט הז'קט שלי חח] עם סאב שצילמה מישהי מהפייסבוק במקרה D:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gifהיה פשוט מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

AvrilForEver

New member
כל כך מושלם../images/Emo99.gif

אוףף אני רוצה שוב
הם אמרו אבל שהם יבואו שוב נכון? רק מתי זה יהיה?

PerfectSP

New member
יוXDDDDD ../images/Emo190.gif

אני קוראת את ההודעה ובדיוק באחורה פייר אומר "אבר סינס יו ווקד אוואי", מאווריטייםXD יופידוD:

למעלה