bad religion

New member
NO USE FOR A NAME / USELESS ID בת'א עוד שבוע!

NO USE FOR A NAME-שבוע מהיום בתל אביב.ו bad religion [מצורף קובץ jpg] ו 13:26 | 12/02/09 נשאר בדיוק עוד שבוע עד ההופעות של NO USE FOR A NAME בתל אביב, אני רוצה להזכיר שמדובר בלהקה עם היסטוריה ארוכה והמון תקליטים, מומלץ לעשות חיפושים ולמצוא אלבומים שלהם לקראת ההופעה, הנה עשיתי בשבילכם חצי עבודה, לפנייכם לינק שאפשר להוריד בו את האלבום הופעה חיה המעולה של NO USE שיצא לפני כמה שנים- http://666boyz.blogspot.com/2008/12/no-use-for-name-live-in-dive-2002.html אני גם כן רוצה להזכיר שמומלץ לקנות כרטיסים במכירה מוקדמת, וואלאק 120 שקל כרטיס במוקדמות, 150 שקל בקופה, מי שקונה כרטיס בקופה מבזבז 30 שקל סתם, תגידו, עם הכסף הזה לא עדיף להזמין חבר לבירה וצ'ייסר, נניח, אם החבר הוא אני והצ'ייסר הוא של ערק? שוב סטיתי מהנושא, בקיצור, זאת אחת ההזדמנויות האחרונות שלי להגיד לכולכם שמי שמפספס את ההופעות האלה הוא משוגע, NO USE היא אחת ההופעות פאנק רוק שהכי חיכיתי לראות כל החיים שלי וכשזה קרה פעם ראשונה ב2002 הייתי מבסוט עד 2004, אז קדימה, למי שעוד לא נרשם בדף האירוע בפייסבוק, הנה הוא- http://www.facebook.com/group.php?gid=9863231866#/event.php?eid=42349942377 למי שלא קנה עדיין כרטיסים, מומלץ להגיע לריבולבר או לייטוייב בבוגרשוב או לאוזן השלישית בקינג ג'ורג' ולעשות את הדבר הנכון. www.myspace.com/nouseforaname

MadinaLake

New member
../images/Emo41.gif סינגל חדש למדינה לייק!

לקראת יציאת האלבום החדש Attics To Eden אתם מוזמנים לקומונה ללהקה Madina Lake שמאחוריה כבר אלבום ראשון מעולה בואו תתעדכנו בקטעי וידאו מהקלטת האלבום,הורדת הסינגל החדש והמדהים Never Take Us Alive ועוד כאן תוכלו לשמוע את הסינגל החדש
http://www.youtube.com/watch?v=9yoatw72mJ4 ולהורדה כנסו והצטרפו לקומונה
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=25071

AdiA12

New member
כמה זמן לא שמעתי אותם ../images/Emo122.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

הם להקה מאוד טובה

OverAndOver

New member
~אהמ~איריס יסמין~אהמ~ |במבה|../images/Emo183.gif

XD וואי עדיין אין לי כסףףףף

../images/Emo80.gifחח יו עוד שבועDD:::

תל אביבDD: הופעהDD: ואני רואה אותכןDD::..רק שזה פחות חשוב..ההופעה יותר חשובה.. והנה בא הסתםםXDD ואי אין לך כסף לכרטיס? O: ננסה לפלח אותך לשם בכוח! מהיום את בארמנית XD

PerfectSP

New member
XDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

וואי רגע!!!!@#$% מיכאל לא אמרה לי כלום על שעה מחיר וזה>< מזל שיש את הפלאייר. מה??????????????? 150 שקל???????????????!?!?!?!?!? טוב אה..לגבי זה שאני באה..אני כבר לא בטוחה..XD מתי היה בכלל את המכירת כרטיסים מוקדמת?><

../images/Emo80.gifלאאאא;;;;;

את חייבת לבוא!! למרות שזה באמת טיפה יקר:/ ושלחו לי בפייסבוק שאפשר להזמין מראש ואז ביום של ההופעה לבוא לקחת מהחנויות שמוכרות..ואז חוסכים 30 שקל:]

PerfectSP

New member
הא...איך אני יכולה להזמין?../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

אני אשאל את אמא><

../images/Emo80.gifיש מספרי טלפון במודעה..:]

אם את מצליחה לראותXD תתקשרי לאחת החנויות ותראי וזהP:

../images/Emo80.gifקיבלתי תעודה#$ ואני חיה@!!D:

אני בשוק מהתעודה הזאת לגמריXD תנ"ך - 70 ועוד בהתחלה זה היה 66..הכלבה הזאת נתנה לי 2 נקודות הערכת מורה ועוד היה כולה מבחן אחד
ספרות- 85 יאיD: הסטוריה- 68 הייתי בטוחה שהיא תתן לי פחותXD אבל טוב זה היה צפויXD עד"י - 90 D: [אם אתם שואלים מי זה? אז זה אזרחות וערכים ודברים כאלה:S] ביולוגיה- 85 D: לשון והבעה - 80 פאק איך??? עד כדי כך יש לי פרוטקציות?XDD כאילו הממוצע מבחנים שלי זה 60 ומשהו XD אנגלית ד.א - 90 O_O אני עדיין לא קולטת את זהXD..הממוצע מבחנים שלי הוא 70 ומשהו..רק העבודות זה 120..הייתי בטוחה שבקושי יהיה לי 80 XD..איך 90?! יש מצב שזה טעות..טוב אני אשב בשקט XD קולנוע- 90 :]..לדעתי אני צריכה לקבל יותר..אבל אין לי כוח לשנות XD חנ"ג- 75 זונה פרה
טמטומתיקה- 85 D:..ומה עם הערכת מורה?? למה עשיתי שיעורים??
..הא לפחות עקפתי את אח שלי
יחס לעבודה- 90 כאילו יום עבודה..לכולם נתנו אותו דברXD וממוצוע 82 וחציD: הייתי בטוחה שהשנה יהיה לי ממוצע 70 ומשהוXD יו המורים האלהXD ממתי הם נהיו נחמדים?? תעודה סבבה:] הייתי בטוחה שזאת תהיה התעודה הכי גרועה בחיים שלי..עולם נחמד:]

../images/Emo80.gifתודה../images/Emo3.gif

כן הייתי בטוחה שיהיה יותר 60-70 XD אבל המורים החליטו להיות נחמדים XD

AdiA12

New member
לגבי הילד מההופעה - 2 דברים: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

1 ) קוראים לו edan משהו? 2 ) לא הבנתי.. מה היה כ"כ מיוחד בו??

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif XD

1. כן קוראים לו עידן
.. 2. הוא ממש חתיך והוא דומה לטום מבלינק XD

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif לסאב?! O_O

הכייייי לא.
והוא לא ערס הוא יותר פריק אם כבר אבל שיהיה
תתחברי ואני אשלח לך תמונות ותראי כמה שהוא דומה לטום D:

למעלה