שירני42

New member
אני כבר באמצע ספר הרביעי [breaking dawn] :)))

הוא כזה יפה!!! וגם השלישי [eclipse] מדהים!!!! זה כזה עצוב שאין גם ספר חמישי. ותכלס בספר השני עיצבן אותי שברובו אדוארד לא היה!!! וגם אני חיפשתי את השם שלו כל הזמן חח בקיצור שווה לקרוא את כל השאר אני ממש ממליצה

PerfectSP

New member
מה לעשות אני היחידה שהתחילה מאוחר!! ../images/Emo190.gif

כאילו התחלתי לקרוא את הספרים לפני שבוע וחצי רקXD

OverAndOver

New member
בלינק חוזרים@!#$%@#^ |במבה|../images/Emo183.gif

לפי מה שאני יודעת עכשיו זה רשמי!@#%^&DDDDDDDDDD: הם חוזרים DDDDDDDDDDDD:

mafakit

New member
אהעאהעא!!@#$% |אלפקה|../images/Emo218.gif

ראיתי את ההודעה ההיא בספקרו!@# DDDDDD::: אמג איזה אושר *-*

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif יוווווווווווווו אני מאושרתתת DDDD:::

איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!@%@#$Y&^QE

AdiA12

New member
[אולי] בערך התכתבתי עם פייר!! D: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

לכנראה פייר [מי שנראה לי שזה באמת פייר, אבל יש גם סיכוי שזה מתחזה] יש הרי פייסבוק, אז הגבתי על תמונה שהוא העלה של דלילה ושל עוד כלב/ה של פייר: they r so cute & lucky. damn, i read that u have 4 dogs, then 2 dogs, i got crazy - how much dogs do u have? אז הוא ענה לי: five. חח זה מגניב כי אם זה במאת הוא אז הוא ענה לשאלה שללללי! XD

mafakit

New member
אני לא חושבת שזה באמת הוא ../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

כאילו הפייסבוק מלא במתחזים וזה אז אין אפשרות לדעת אם זה באמת הם.. וגם הם אמרו מתישהו אני חושבת שגם אם היו להם משתמשים בפייסבוק וכאלה אז לא היינו מוצאים אותם
אבל אה.. לכי תדעי ^^

AdiA12

New member
מה מתי הם אמרו את זה? ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

כן, אני לא מאמינה לגמרי שזה הוא. טוב ת'אמת עכשיו אני לא מאמינה שזה הוא לגמרי. לא הגיוני שהוא כל יום מתחבר לפייסבוק, ולמייספייס כמעט ולא.. ועוד כל יום?! אבל לפי איך שהוא כותב את הדברים, ולפי כל מיני דברים שם זה נראה שזה הוא .. לא יודעת. אני בטוחה רק ב50 אחוז.

PerfectSP

New member
אה,זה בטח הלא אמיתיXD ../images/Emo190.gif

הוא היחיד שמשוטט בפייסבוק באמת

AdiA12

New member
כן, נראה לי שזה באמת לא הוא ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

חחחח אבל אני לא מבינה כמה אפשר להיות חסרי חיים ולהתחזות למישהו.. חח מה הוא מרוויח מזה?!

OverAndOver

New member
האלבום החדש של גרין דיי!! |במבה|../images/Emo183.gif

יצא במאי!@#$%^ ויקראו לו 21st century breakdown *-* ו..ו..אפשר להזמין אותו פה - http://www.greendaymusic.com/ !@#$% זה יום כל כך טוב היום DDDDDDDDD:

mafakit

New member
אהעע יש עכשיו ביס הצעקה1,2,3 |אלפקה|../images/Emo218.gif

כולם אחד אחרי השני!!@ DDDDD::: למרות שכבר ראיתי את הסרטים האלו מאה פעם אני רואה שוב XD יוו שיעשו ברצף את כל הסדרה של מת לצעוק *-* ממש בא לי לראות את זה עכשיו XDDD אהעאא!!@# שישדרו את כל הסרטים של המסור כולל החמישי שעוד לא ראיתי O:

OverAndOver

New member
../images/Emo99.gif |במבה|../images/Emo183.gif

ברגע שאני אסיים את ד'ה נייטמר ביפור קריסמס אני אלך לראות XD

mafakit

New member
כמה מפניני החוכמה של יסמין../images/Emo6.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

"זה כמו שאדוארד יכול לקרוא את המוח שלך" יסמין-"יש לילה לבן אחרי זה, לילה שחור D: " אני-"לילה ירוק" יסמין-"לילה אדוארד *-* " "הופה הופה הופה! מישי שם רושמת!" "גם צלכם עושים קלפי?" כן יסמין! גם בעמיקם מצביעים XD יסמין-"היה היום מבחן בגיאוגרפיה" אני-"איך היה?" יסמין-"היה קל! D: חוץ מהשאלה הכי קלה" XDDDDDD על ליברמן.. "אחר כך יבוא אליי לבית ויכה אותי עם הרוסונים שלו?!" "וואוו.. 11 ועשרים
מיאווו....."

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

עם הגיאוגרפיה.. באמת היה קצת אה..לא לא טובXDDDDDDDDDD

למעלה