YuvalSP

New member
שמו היום גוד שארלוט ברמקולים בבית ספרD:../images/Emo203.gif

בהפסקה!#$% שמו את ויקטמס אופ לאב!!
והיה גם שיר אחד של הביטלס DD:

../images/Emo80.gifאמג#@$#%

אני עוברת לבצפר שלך!!!! יו וזה עוד לא סינגל או משהו!! יו הבצפר שלך מגניבבבD: אצלנו רק שמים ריאנה ובריאנה ובריטני בהפסקות:SS..אני מתחרפנת:S

YuvalSP

New member
אוי ואבוי ;; ../images/Emo203.gif

אצלנו שמו פעם אחת בריטני ספירס XD זה לא קשור לזה שזה לא סינגל, הילדים שמשמיעים את השירים קובעים איזה שירים יהיוXD

../images/Emo129.gif חח זה עוד טובב...../images/Emo6.gif

לנו שמים רק מוזיקה בעברית...ומזרחית
והלכתי למורה שאחראית על זה וביקשתי שתשים קצת מוזיקה באנגלית והיא אומרת לי "לא, אני לא שמה מוזיקה באנגלית - רק מוזיקה בעברית צחה...אבל אם את רוצה אפשר לשים גם מזרחית..." וזה דפקתי לה מבטט של רצח
XDDD איזה מפגרת...

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif חח לא מישהי העלתה לפייסבוק תיקייה

שלהם אז העתקתי XD פעם ראשונה שאני רואה תתמונה הזאת XDDDD

OverAndOver

New member
ממחר אין לי מחשב לשבועיים../images/Emo7.gif |במבה|../images/Emo183.gif

אאעאעא אני אשתגע!@#$ עונש כי לא התעוררתי בזמן לבצפר
אבל אני אתגנב למחשב של אמא שלי
קיצר במסן אני לא אהיה בכלל...ופה בקושי...אוףףףףףף!@#$%

../images/Emo80.gifמהה???? לאא../images/Emo7.gif

איך תחיי??? איך אפשר לחיות בלי מחשב לשבועיים??XD פעם אחת ההורים שלי ניסו לעשות לי משהו כזה..וגם הייתי מתגנבת למחשב כל הזמןXD...הם לא הצליחו להפריד ביננו!

OverAndOver

New member
כן../images/Emo7.gif |במבה|../images/Emo183.gif

אבל זה היה או זה או בלי כסף חודשיים...ואני צריכה כסף XD

YuvalSP

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo203.gif

איזה עונש רשע!!!@%
שיעבור לך מהר

MadinaLake

New member
למי שלא ראה

סאב כתב בלוג חדש במייספיס שלו ושל פטריק והוא הזכיר את ההופעה בישראל &^^$%$##

So, thinking a lot about x-mas these days. And it's good to be home. It's been a great year for Simple Plan, but a very tiring one as well. A lot of travels, a lot of amazing shows too, a lot a good people along the way. The last shows we did were a lot of fun! 2 new places, a lot of new fans. Tel Aviv was awesome, and Dubai as well. We got to visit, as you will be able to see soon on the SP website, and had a great time in both places. And great shows too. Now, for the hard part, i have to figure out what to get my parents for x-mas!!! sebastien​

../images/Emo80.gif../images/Emo207.gifראיתם?! ניסו להפליל את הבמבה!!

מישהו פירסם איזה אימייל שאמר שהבמבה גורמת לתמותה של תנינוקות או משו כזה והוא ניסה להוריד את הבמבה מהמדפים!!! ואנשים מפגרים האמינוXD כאילו ממתי תינוקות אוכלים במבה?!XD [חוץ מהפורום הזה......לא סתםXDD]

למעלה