kittycatbone

New member
תעודות טובות לכולכם!!../images/Emo2.gif

ומיכל-אני לגמרייייייייייייי יותר למה את מתכוונת ב"הזדמנות להוכיח את עצמך".. גם אני במבחן הראשון של מתמטיקה במחצית הזאת קיבלתי 71 כי הלך לי לא טוב בגיאומטריה אבל הלך לי מצויין באלגברה. ובגיאומטריה אחרי המבחן אני פשוט ידעתי הכל מעולה
ובמחצית הזאת אני פשוט יודעת שאני יודעת את החומר טוב-אבל התכוננתי בצורה הכי מפגרת בעולם למבחן ובגלל זה באלגברה הלך לי נוראי...
זה הכל עניין של תזמון במתמטיקה! פשוט חוק מרפי שאני אדע את החומר מצויין אחרי שאני מקבלת ציון גרוע במבחן!!

Galadriel 3000

New member
גמני רוצה להראות את הציונים שלי!

אני כיתה י'. הסטוריה- 55. אבל זה רק כי המורה ממש ממש ממש גרוע. חיבור- 90 לשון- 80 ספרות- 76. אני לא הולכת להתלונן או משו... תנ"ך- 80 אנגלית- 87 מתמטיקה- 55. אוקיי זו באמת אשמתי... וגם אשמת המבחן הממש קשה שהיה. צרפתית- 70. בשבילי זה ממש ממש טוב. חנ"ג- 90
של"ח- 91 (איזה חמוד המורה. במבחן קיבלתי איזה שבעים.) ביולוגיה- 90 כימיה- 92 פיסיקה- 61 (גם זה בשבילי יחסית טוב...) מחשבים- 100
התנהגות טובה מאוד, כלומר א'.

SnoocK

New member
צרפתית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את לומדת צרפתית
וואי איזה מאגניב....... או שזה חרא
(אורחסרתניסיון) אממ אני גם רוצה לדעת אמא שילי די מלמדת אותי היא גדלה שם קצת.....

yaaronet bloom

New member
גם א ני רוצה להשויץ בתעודה!

אבל אני בניגוד לכן רק בכיתה ח'... תנ"ך 77 טוב הסטוריה 83 טוב ספרות 88 טוב מאוד הבעה 87 טוב מאוד ג"ג 90 טוב מאוד מתמטיקה א' 80 טוב מדעים 93 טוב מאוד אנגלית ב' 86 טוב מאוד ועשיתי רק מבחן אחד ובקושי למדנוכי לא היתה לנו מורה... מחשבת ישראל 85 טוב מאוד בכלל לא למדנו מה היא נותנת לי 85??? ערבית 100 מצויין חנ"ג 90 טוב מאוד מחשבים 100 מצויין תיאטרון 90 טוב מאוד מוסיקה 95 מצויין ואני שונאת את המורה... רק הציון של המתמטיקה ממש הרס!!! רררר זה בגלל שלא השקעתי אבל עכשיו התחלתי ממש להשקיע!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifדווקא שיש לי יום חופשי../images/Emo46.gif

לא הייתי ולא ראיתי..אבל סיפרו לי על זה
מקווה שלא יבטלו לכם את הטיול!

Kawaii Me

New member
O.O איזה מפגרים

תראי לי בצפר אחד בלי הסיפורי לילה האלה מרכיב הכרחי לקיומו של בצפר=מופרעים נודניקים לכי תלשיני
אם זה מפריע לך כלכך בקשר לגדנ"ע אין לי שמץ אבל תהני שם (אם זה יצא לפועל חחח)

מיטץ

New member
../images/Emo3.gif

גם אצלנו מי שלומד ערבית יוצא לגדנ"ע ! המחנך שלי ניסה לקחת איתו ת'בנים מהכיתה אבל הם סירבו להצעה
תהני שמה
למרות שאין לי מושג מזה בכלליות
ובקשר לבצפר...אם הם רוצים הם יכולים לגלות לבד
זה ממש מעצבן שהם מנסים להעניש את כולם...בדר"כ אפחד לא מתנדב להלשין
אצלנו ילדים מי"ב שמו ב"אמפי" תיק שרשום עליו בערבית ויוצאים ממנו חוטים ושטויות...הזמינו משטרה מכבאי אש ומה לא.... כולנו היינו צריכים להתפנות והיינו תקועים בבצפר 3 שעות. הבצפר הזמין משטרה ואחרי שבוע הם ידעו מי עשה את זה

וואי../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

הזה עם התיק שכתוב עליו בערבית - רעיון גדוללללל!

Galadriel 3000

New member
וואי אני כל כך מבינה אותכם...

בגלל ששנה שעברה (כתה ט') מישהו רוקן במסדרון מטף כיבוי אש שלם, אז המנהלת עברה בכל הכיתות ואמרה לכולם שמבטלים את הביקוש חברים לתיכון. אח"כ הלכנו מבואסים יום שלם...

Galadriel 3000

New member
וואי אני כל כך מבינה אותכם...

בגלל ששנה שעברה (כתה ט') מישהו רוקן במסדרון מטף כיבוי אש שלם, אז המנהלת עברה בכל הכיתות ואמרה לכולם שמבטלים את הביקוש חברים לתיכון. אח"כ הלכנו מבואסים יום שלם...

Kawaii Me

New member
../images/Emo41.gifציור שציירתי../images/Emo20.gif

המממ...דמות מספר :> חצי ממנה עשיתי בשיעור לשון במחברת לשון, ואז המשכתי בבית
שימו לב לכתובת המפוקששת למטה D: והחושך הזה זה כנפיים של עורב

וואי יפההה...../images/Emo99.gif

מותר לשאול איזו דמות זו?
..ציור ממש יפה...את מוכשרת..
...חפחפח גמני מציירת לפעמים כמשעמם לי בשיעורים(וגם בבית..חחחחח)...תמיד בסוף המחברות שלי תמצאו ציורים...אם לא אז זה רק בגלל שכנראה המקצוע לא משעמם..
...חפחפחפחפ...

ודרך אגב..

יכלת לנצל"ש איזו הודעה או לפחות לסמן אותה כהודעת אוף..רק שתדעי לפעם הבאה..

SnoocK

New member
לפי מה שאני יודעת אוף זה הודעה שלא

קשורה לנושא של הפורום.... מינינג אורלנדו בלום
אבל אמממ אולי דורית תוכל להרחיב בנושא

Lady Sohma

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo142.gifיא. באמת יפה!^^

רק אבקש ממך פעם הבאה, עודעות שלא קשורות לנושא הפורום לשרשר לשרשור
או ל'תפוז אנשים מודיע'. טודע^^

למעלה