זוארץ שולט
New member
../images/Emo32.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif
גם לכבוד השישי, וגם בגלל שאני זקוקה לעזרה. מה לוקחים לגדנ"ע ערבית? יש לי ביום ראשון גדנ"ע, ואני לא יודעת מה לקחת! מישהו היתה? מישהי הולכת גם? משהו?
ואני רוצה גם לשפוך עצבים, אם אפשר בבקשה. שפרלינג [המחנך שלי, והרכז שכבה שלי
] ונילי [המנהלת] כאלהההההההההה בני זונות! כוסמאמאמאמאמאמא שלהם! היום בהפסקה זרקו נפץ או פצצת סירחון או משהו, ואז במקום שיעור מתמטיקה אחד אספו את כולנו [כל שכבת י'] ב"אמפי" והטיפו לנו מוסר שאסור לעשות את זה וזה "בריונות ועברינות, אין מילים אחרות לתאר" [ואני מצטטת את שפרלינג]. ועכשיו הם מבטלים לנו את הטיול השנתי אם עד יום ראשון ב-10 לא בא מישהו ומודה\מלשינים על מישהו. והטיול אמור להיות ביום ראשון עוד שבוע! ב-6.2! כוסאמאמאמא של הבצפר הזה! ואיזה ילדים דפוקייייייייייייייים באלוהים!! לא יכלו לדחות את הנפץ הזה לאחרי הטיול? אני לא מבינהההה רבאק! וגמכן שפרלינג עשה מהנפץ הזה כ-ז-ה סיפור, ואמר במשך 48 שנות קיומו של בית הספר לא קרה מקרה כל כך חמוד וזה
יאללה איזה אידיוט! מי ישמע, זה כולו נפץ. רק עשה קצת רעש, וכבר הם עושים מזה עניין כאילו מי יודע מה
בקיצור - מעצבן!
גם לכבוד השישי, וגם בגלל שאני זקוקה לעזרה. מה לוקחים לגדנ"ע ערבית? יש לי ביום ראשון גדנ"ע, ואני לא יודעת מה לקחת! מישהו היתה? מישהי הולכת גם? משהו?