האגוש

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo186.gif

בא לי חורף. בא לי גשם, ברקים, רעמים, מטריות, טרנינגים, צעיפים, כפפות, קור, רדיאטורים, תנורים, שוקו חם, אוויר נקי של אחרי הגשם, אייקונים של חורף בתפוז, פלייליסט-חורף באייטיונז שלי, הופעות חורף. בא לי חורף.
שרשרו לכאן את כל מה שלא קשור לעברי
שבוע טוב!

sharwan

New member
גמלי בא ../images/Emo10.gif

חורף=שליטהההה!!!
ועוד משו- יום שני יומולדתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!
שזה מחר בערך..
נ.ב- היה ממש כייף לראות אותך ואת אורעד ואת רועי בקוקה קולה!!!!
והיו עוד אנשים מהפורום אבל אנלא יודעת מי אלו

מה?? לא רוצה חורףף

לחכות כל בוקר לאוטובוס בגשם:S לשבת בכיתה שעתיים כשהמכנס רטוב ונדבק לרגל (בעעעע) ולהיות עם מליון שכבות.. ולהיסחב עם מטרייה (סיוטט) ולעשות שיעורי ספורט בחוץ גם אם יש גשם.. וגם אם קפוא בחוץץ!! אבל מצד שני זה בקטנה נחמד.. אמא עושה הרבה מרקים:p יושבים ליד האח נפט שלנו.. מביאים את השמיכת פוך ומתכסים וזה מגניב..וגם שותים שוקו חםםםם=]]] אבל עדיין זה לא כיף חורף.. במיוחד שצריך לצאת לעשות פעולה.. ואי אפשר להחזיק את החניכים עונה שלמה בתוך חדר.. חייבים גם לצאת איתם להכין פיתות או תה או משו בסגנון או סתם לעשות להם פעולת חוץ שתשחרר אותם.. ואז כל הנעליים מלאות בוץ... קיצר עדיף אביב=]]] יום טובב=]]

A N I g M A

New member
בא ל גם../images/Emo99.gif

לונג ליב דה הגר אנד סיוון
איפה הגשם שלי!!1111

dabnir15

New member
גשם בוא רד עלי!

אני כבר מתייבש מהחום הזה.. למרות שבלילות די נעים כבר:] אבל איפה הקור, הגשם?!

ofir1988

New member
גמני רוצההה ../images/Emo9.gif

ובא לי שלגג, חרמוןןן...הלוואי הלוואי..תחזיקו לי אצבעות

maymayush

New member
ירד אצלנו גשם!

קצת אחריי שהמשפחה הלכה מסעודת החג והינו באמצע הניקיונות פתאום אנחנו שומעים רעש ומגלים שיורד גשם! ויצאתי ועמדתי בגשם ונרטבתי והיה ממש ממש כיף! אין כמו לעמוד בחוץ בגשם הראשון לשנה החדשה. הכי כייף. ואני גרה במרכז, פ"ת, מה שהופך את זה לאפילו יותר מפתיע... בד"כ עד אמצע נובמבר בקושי יש טפטופים, מה שתמיד מעצבן אותי, כי היומולדת שלי בתחילת נובמבר. חח תתעלמו ממני.

driffted girl

New member
כל-כך ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אך קצת מרתיעה המחשבה שאני אצטרך לעבור טירונות בחורף. לשמור בקור, מטווחים בגשם....שיגיע כבר

Roy191

New member
הממ

אותי זה די עודד, לאיודע, מעדיף לעבור את זה בחורף מאשר בקיץ

driffted girl

New member
אכן...וזה עוד החלק הטוב

בייחוד שהטירונות באחד האיזורים החמים =\

ofir1988

New member
תשמעו חמודים..

אתם ממש אבל ממש לא רוצים לעבור טירונות בחורף.. אתם לא יודעים מזה לקום בבוקר שכל האוהל מלא מים, וכל המיטה רטובה, ללכת לצחצח שיניים ולחזור מלאים בבוץ', להיות כל הזמן רטובים.. והקור בלילה... אצלנו היה קפוא בלילה וזה היה בקיץ..אז.. מסכנים

driffted girl

New member
תקשיביייי

אני "מעדיפה" טירונות חורף לא כי יש בזה יתרון או משו כזה, אלא מהסיבה הפשוטה שאני אדע להסתדר עם קור הרבה יותר טוב מחום...בייחוד בהתאם למקום בו הטירונות הולכת להיות וזה בבא"ח גבעתי- חם שם ר-צ-ח!!! וזה היה רק כשהייתי שם במקרה בקיץ... בכל אופן- רק שיגיע כבר!! אני רוצה להגיע לחלק הכייפי- "עד מתי"

למעלה