סיליט? שאני אשפשף????
M magenta73 New member 10/12/05 #31 שימי לב למשפט הדגול שאני וחברה שלי המצאנו. וכן. אנחנו משועממות. "אין מנוס מלממש משמוש ממשי במנוש משומש ממש". אפשר להוסיף לזה, כדובדבן, בסוף... "בטעם משמש". קדימה. נראה אותך....
שימי לב למשפט הדגול שאני וחברה שלי המצאנו. וכן. אנחנו משועממות. "אין מנוס מלממש משמוש ממשי במנוש משומש ממש". אפשר להוסיף לזה, כדובדבן, בסוף... "בטעם משמש". קדימה. נראה אותך....
S shelly1975 New member 10/12/05 #33 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדוווווווול
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדוווווווול
M Mr Darcy New member 10/12/05 #48 זה בטעם משמש? כנראה שבאמת שתיתן הרבה מי אש. נראה שאתן מציעות עצמכן ואין דורש. אפילו לא ערסוואת המשחק שש בש. וכבר מתחילות להתייאש. אז לכו לקבל מסאז' מבחור שרירי וכובש. היי שגיא,איז איט צ'ק או קאש? לילה. אני פורש.
זה בטעם משמש? כנראה שבאמת שתיתן הרבה מי אש. נראה שאתן מציעות עצמכן ואין דורש. אפילו לא ערסוואת המשחק שש בש. וכבר מתחילות להתייאש. אז לכו לקבל מסאז' מבחור שרירי וכובש. היי שגיא,איז איט צ'ק או קאש? לילה. אני פורש.
מ מכשפונת מהרהרת New member 10/12/05 #9 אני מוחה יחד איתך ומציעה להקים עמותה - " יוחזר החורף לאלתר" תרומות יתקבלו בברכה לחשבון הבנק שלי לסגירת המינוס.
אני מוחה יחד איתך ומציעה להקים עמותה - " יוחזר החורף לאלתר" תרומות יתקבלו בברכה לחשבון הבנק שלי לסגירת המינוס.