קר פה

Mr Invisibilety

New member
בעע יום נחמד דווקא :)

התחלתי בעשר אז יכולתי להרשות לעצמי לקום בשעה 7 וחצי :) לקחתי את אחי הקטן לבצפר ב8 ויצאתי מהבית לכיוון האוטובוס שלוקח אותי לתחנה מרכזית (11 אם זה ככ חשוב וזה לא.....) ב8 וחצי עליתי על 274 לת"א מהתחנה מרכזית הגעתי לבצפר קניתי לידידה שלי כרטיס ברכה מתנה ובלונים להומולדת שלה בחנות דיונון שליד הבצפר ואז התחיל לרדת גשם (ברמת אביב) גשם עם ברדדדד!!!!! ואני הולך כמו מפגר בלי מטרייה עם בלונים שעפים ברוח בעע היה סיוט! והיה קרררררררר!!!!!!!!! בבצפר הייתה לנו שעתיים הופעה אח"כ באנו לבצפר (ירד גשם בדרך נרטבנו) והיה שיעור אנגלית - מבחן - אנסין - קשההההההה קשההההה ונהייתה הפסקת חשמל :) ואז למדנו עוד שעה פיזיקה עם המפלצת, ואז ניגמר השעור, ולא היה צלצלול והיא המשיכה ללמד אז העזתי להרים אצבע, ולהגיד שהשיעור ניגמר...הפעם היא לא צרחה עליי ב14.20 עליתי על אוטובוס לראשון הגעתי הבייתה רק ב15.15 וכמובן שנירטבתי ש-ו-ב! היה נחמד :) הייתי חייב להוציא את זה:) + הייתה לי אסיפת הורים אתמול ויש לי 62 במתמטיקה :( 40 בחשמל :( ו40 בספורט :) <ג-א-ה> וזייהו :) יומטוב לכולם סליחה על הזיון שכל..

א ב י ג ל

New member
היה באמת נחמד היום וקר

אבל הכי כייף היה בשיעור הסטוריה. יש לנו מורה כ"כ מצחיק. הוא מה זה נחמד. ירד גשם ופתאום אנחנו שומעים בום די חזק. עכשיו רק שתדעו אני לומדת בגג. אנחנו לא מבינים מה קרה ואז אנחנו מבינים שהארון שהיה מחוץ לכיתה נפל... אני לא יודעת מה קרה בסוף אם הוא רק נפל על משהו שם שכאילו סוגר את הסוף של הגג או שהוא נפל למטה (כלומר מהגג עד לרצפה של בית הספר)... תארו לעצמם אם זה קרה? איזה גדול. אם זה קרה חבל שפספסתי...

binyamin1

New member
חחחחחחחח

מגניב....... היום היה לנו יום כזה מבוזבז!!!!!!!!!! 2 שעות אנגלית, סתם משחקים... והרצאה שעדיין היא עכשיו, אבל התפלחתי. למה בכלל באתי היום? אוף!

binyamin1

New member
../images/Emo93.gif

הרגע קיבלתי טלפון מהישיבה, בגלל שהתפלחתי, ביום ראשון אחרי חנוכה, אני צריך להגיע לישיבה ב7:00 בבוקר במקום בשתיים, (כי יש לנו שבת ארגון לפני ולכן מתחילים בשתיים.) שיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה