AmishAcoustic

New member
הופעות אקוסטיות בפאב ה"איימיש" ראשל"צ ../images/Emo72.gif

בשלישי הקרוב, הופעת אנפלאגד עם מיטב הקלאסיקות של הרוק בגרסאות שקטות שירה וגיטרות: יאיר פוזניאק איימיש פאב, הרצל 30 ראשל"צ (בתוך ראשון סנטר) שלישי, 22:30, כניסה חופשית! www.myspace.com/AmishAcoustic

../images/Emo32.gif../images/Emo163.gif

פרסומים, הודעות שלא קשורות לפורום וכו'-שרשרו לפה.

GrEeNgIrL3

New member
איזה כיף ליי

עברתי 4 יחידות מתמטיקההה!! כל כך פחדתי לא לעבור ושאני אצטרך לעשות מועד ב' אבל עברתי ואני שמחה להגיד שמערכת היחסים שלי עם מערכת החינוך הסתיימה סופית!!!!!

GD ROCKS

New member
חחחח מגניב !!!

שמחה בשבילך ^^ אני לא רוצה לבדוק כמה קיבלתי במתמטיקה חחחחחחחחחחחח בקושי 30 ><

Chen Shesek

New member
תודה על המידע.. זה ייצא יום שישי אז זה אומר

10 שירים :) [במקום 5]

אני מקווה

זה בדיוק היום היחידי בערך שאין לי בו חזרות וממש מתאים מבחינתי למפגש.

משהו לגבי גרין דיי ונירוונה../images/Emo122.gif

לא יודע אם זה קשור. אבל חבר שלי אומר לי שבהתחלה גרין דיי הושפעו מלהקות גראנג' שונות. אפשריOם?

a fix for Nix

New member
אוקיי

אז תשובה טיפה יותר רצינית ממה שנתתי למאותגר שכלית ההוא. בתחילת שנות ה-90 הייתה פריחה מטורפת של הגראנג' באופן כללי. ובפרט, כל מי ששמע נירוונה אי פעם וטוען לאונה אחת פעילה וזוג אוזניים מתפקדות, לקח איתו משהו מהמוזיקה שלהם. אין מה לעשות, ואי אפשר להיות חף מהשפעה, בעיקר שאתה מסתובב בערך באותה הסצנה. זה קטע מספר על גרין דיי שקניתי בשוק בבלגיה בשני אירו: "Billie on being a fan : I remember standing next to Kurt Cobain backstage at a Nirvana concert about a two years ago (92'). I really admired him. I sort of sat next to him and looked at him and I was like 'Oh, fuck it.' I just walked away. I'm sure he had people hounding him all the time, so I chose not to do it." ברור שהעריצו אותו. הם הושפעו ממנו אבל לא התבססו עליו. זה הכל.

הצביעו לגרין דיי

www.tapuz.co.il/rosh1 ירדו למקום חמישי
אנחנו לא בדיוק רוצים שפו"ב יעברו אותם נכון?

למעלה