tuty fruty

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo160.gif

מחר אני טסה לאילת בערב וחוזרת ביום שבת.. אומנם זה לא להרבה זמן אבל בכל זשאת רציתי להיפרד מכם או שסתם רציתי יחס! אז תהנו לכם... ואני יחזור בקרוב... אוהבת רנה

tuty fruty

New member
אם כבר אוף אז אני ינצל את זה

לומר המון המון בהצלחה לגרעינרים לעתיד כי הרי ביום שבת אתם כבר לא פה אז כניראה שאני לא יספיק להיפרד ולמסור לכם בהצלחה.. וכמובן שאני רוצה טלפונים מכולם לשמוע איפה אתם תהיו גרעינרים .. אז אל תשכחו!!! אוהבת המון מקווה לראות את רובכם בעמק חפר שנה הבאה רנה

kedeman

New member
../images/Emo124.gifיחס../images/Emo70.gif

שלא תגידי שאת לא מקבלת יחס :) מה זה טלפונים מכולנו??? טלפני את אלינו!!!!!!!!!!! חוץ מזה... שגם ככה זה צריך להגיע לאתר וכאלה...

kedeman

New member
אוף אני שונא לשכוח...

רציתי רק להגיע לך בנוסף שתהני שם הרבה!!!!

tuty fruty

New member
תודה

ורציתי להגיד גם לגריעינרים החדשים אל תדאגו עם חלקכם אני עוד יתראה בחפיפות ובמיונים שלי

רנההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תהני בובית!!! שמרי על עצמך
=) ו... זהו
תהנייייייייייייייי

נ ו ם

New member
../images/Emo32.gif יורד פה גשם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף יורד גשם! כן כן לא טעיתם גשם באמצע אוגוסט:) איזה כיף איזה יופי. לא סתם מטפטף ממש יורד!

גם לנו המסע חוף ירד גשם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

חחחחחחחח האמצע היום השלישי אחרי ההופעה המעפנה הזאת[?](
) ישבנו (אני וחלק מקבוצתי
) מול הים.. ולא הבנו מי מטפטף עלינו מים
ואז כזה אלון קם הולך קצת.. ורואה שזה לא מפסיק ושיש גם שם ומודיע רשמית שירד גשם
זה היה אדיר ולא צפוי... חחחחחחחחח קבוצה 6 - מסעחוף.. היה כלכך טוב

Gordo

New member
זה היה כ"כ מצחיק

"נוו איזה מעפנים האלו שממלאים בקבוקים הם מצפריצים לכל מקום" או שזה הי משהו מסגנון היה כל כך מצחיק! התקשרתי לכל העולם בערך להודיע שירד גיישם!

kedeman

New member
רוצה לשמוע משהו יותר מצחיק?

אני הייתי עם קשר ישבתי עם הדר ודנה ודיברנו קצת ואז הדר אומרת "אני חושבת שטפטף עלי" ואז התחלנו לשים לב שמטפטף ואז מישהו מודיע בקשר "יורד גשם" זה היה הכי טיפשי בעולם!!!!!! אבל מצחיק אבל במסע זה היה טפטוף ואחרי 5 דקות זה נעלם וחבל

מאוחר מדי :/

אני כבר לא יכולה להגיד לך שתהני כי רק אתמול חזרתי מהמחנה.. אבל אני ממש ממש מקווה שנהנת :)

למעלה