O One Falling Star New member 30/6/03 #22 עוד כמה וזהו... זה ממכר.. וחוצמזה זה השרשור שלי אם אני לא טועה( ) ולא דיברתי בפורום די הרבה זמן
O One Falling Star New member 30/6/03 #26 ../images/Emo47.gifוזהווו... פלוס קישור של האתר ממנו8 לקחתי את התמונות האלה
¥ ¥EleVatioN¥ New member 30/6/03 #27 יאאאאא../images/Emo129.gif לפי האקשן פיגורס [ככה קוראים לבובות האלה שהן לא ברבי ] אפשר לדעת מה יהיה בסרטטט
יאאאאא../images/Emo129.gif לפי האקשן פיגורס [ככה קוראים לבובות האלה שהן לא ברבי ] אפשר לדעת מה יהיה בסרטטט
¥ ¥EleVatioN¥ New member 30/6/03 #29 הברבי משעשע לאללה../images/Emo129.gif ראין נחמד לא הייתי מתנגדת לאחת כזו
M Ma E New member 1/7/03 #31 הבובה עם החליפה הכסופה הכי יפה הברבי סתם.. אני יכולה לקנות ברבי ולעשות לבד.. זה לא משהו.. :\ הייתי רוצה את הבובה עם החליפה הכסופה ממש יפה!!!
הבובה עם החליפה הכסופה הכי יפה הברבי סתם.. אני יכולה לקנות ברבי ולעשות לבד.. זה לא משהו.. :\ הייתי רוצה את הבובה עם החליפה הכסופה ממש יפה!!!
¥ ¥EleVatioN¥ New member 1/7/03 #32 זאת אנג'י מטומב 2../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif אוח יש כל כך הרבה כאלה של לארה אם רק הייתה לי אפשרות כל הספרייה שלי הייתה כבר עמוסה בכל אלה אני מתה לאוסף כזההההההה
זאת אנג'י מטומב 2../images/Emo70.gif../images/Emo129.gif אוח יש כל כך הרבה כאלה של לארה אם רק הייתה לי אפשרות כל הספרייה שלי הייתה כבר עמוסה בכל אלה אני מתה לאוסף כזההההההה
¥ ¥EleVatioN¥ New member 1/7/03 #34 אין לי מושג...../images/Emo129.gif מה שכן ידוע לי זה שאפשר להזמין מהאתר הזה של השופינג אם רק הייתי זוכרת את שמו
אין לי מושג...../images/Emo129.gif מה שכן ידוע לי זה שאפשר להזמין מהאתר הזה של השופינג אם רק הייתי זוכרת את שמו