ביום ראשון 10 שנים ל../images/Emo128.gif../images/Emo160.gif../images/Emo188.gif

בחיים אני לא אשכח את הלילה הנורא ההוא.. שהופסקו השידורים באמצע.... עכשיו יש תוכנית על זה בערוץ 10.. וזה פשוט החזיר אותי לאותו לילה נורא אבישי
ועוד 72

ady18

Well-known member
נכון זה באמצע רמת אביב ג

ואני לא רוצה להזכר בזה פשוט מדחיקה את זה מהזכרון שלי הכי טוב כמו הרבה טובים ככה הכי טוב "פשוט לברוח כמו ההוא מהספר שברגע שמתחיל להרגיש הוא עוזב אולי פשוט עדיף כמו ההוא מהספר"כמובן אריק הענק אפשר לחשוב אז הדרך הטובה לברוח פשוט ולענין או להתעלם מהרגש ולא להרגיש

papashdon

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gifגם מהיישוב שלי,

נפטר באסון הזה...
[אוח, בבקשה אל תכתבו אבישי וליד זה נר...זה נורא מוזר לי
]

radio101fm

New member
../images/Emo41.gifהחל מ-4 בפברואר ברדיו י-ם../images/Emo124.gif

רדיו ירושלים 101 FM גאה להציג: "חומר מקומי"- החומר הטוב הבא
"חומר מקומי" הוא שמו של מגזין המוסיקה הישראלית החדש והעדכני של רדיו ירושלים בהגשת מוטי פרנסיס ובעריכת הילה גלעדי.
מגזין, "חומר מקומי", יאפשר במה ראויה ליוצרים (חדשים וותיקים) בתחום המוסיקה הישראלית על כל גווניה.
"חומר מקומי"
יסקור את החדש בתעשיית המוסיקה בארץ, יעדכן על החדשות הטריות ביותר בתעשיית המוסיקה בישראל, ישמיע קולות וכתבות בלעדיות מהשטח, השמעות בכורה, אירוחים באולפן והופעות אנפלגד, סקירות מן העבר ועוד...
"חומר מקומי" ישודר החל מ-4 בפברואר בימי א'- ד' בין 20:00- 21:00 בערב רק ברדיו ירושלים 101FM. החיים הם חומר טוב... אנחנו ברדיו ירושלים נדאג לשמר אותו

Roger man

New member
אסון המסוקים,נהרגו 73 חילים

בהתנגשות של 2 מסוקים בצפון הארץ

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo16.gif

אני גם זוכרת באיזו תוכנית זה היה.הפסיקו באמצע רמת אביב ג'. זה היה ממש מפחיד... הכרת את אבישי?

זאת היתה הפעם הראשונה בחיים שראיתי.

רמת אביב ג'... אני גם זוכרת... הייתי בריתוק בבסיס (כי יצאתי כמה לילות קודם שהייתי אמורה להישאר בבסיס ונסעתי להופעה של אביב גפן בחולון... אני כל כך זוכרת את זה..) הייתי בחיל האוויר ופתאום התחילה תנועת מסוקים... המשרד והחדר שישנתי בו, ברמת דוד, זה ממש סמוך למנחת המסוקים... היסעורים... וכל הזמן היתה שם התרחשות... לא עבר הרבה זמן והופסקו השידורים... אבישי גדרון ז"ל (שעד היום כל פעם שאני בבית הקברות לסבא וסבתא שלי אני תמיד ניגשת לקבר שלו להניח אבן).... חוץ מזה שהיה איתי בבית הספר, גם היה איתי במועצת תלמידים וההורים שלנו מכירים... היו שני אבישי שנהרגו באסון... אם אני לא טועה השני היה אבישי לוי... הכי אני זוכרת את השם סבן.... שצילמו את התיק שלו עם השם... וככה ההורים גילו שהוא נהרג... הראו את זה בטלויזיה עוד הרבה לפני שההורים ידעו מי נמצא שם... הרי בהתחלה אף אחד לא ידע.. כי רוב ההורים לא יודעים בכלל שהבנים נמצאים בלבנון או עולים ללבנון... היה לי גם קשה לראות עכשיו את הכתבה וכל מה שאמרו על איתן... שאז היה אהבת חיי.. כך חשבתי.. ראיתי את החוסר רגישות שלו.. זה ממש כאב לי לראות את זה...

לזכרם../images/Emo16.gif

שמות הניספים: סא"ל משה מועלם, רס"ן ישראל חושני, רס"ן רונן חלפון, רס"ן ירמי כהן, רס"ן ישיש עדן, סרן אבישי לוי, סרן ד"ר ודים מלניק, סרן ד"ר ויטאלי רדינסקי, סגן שי אבקסיס, סגן גיל איזן, סגן אלון בבאין, סגן קובי בן שם, סגן שגיא ברקוביץ, סגן ערן חי פרץ, סגן דותן כהן, סגן דביר לניר, סגן ארז שטרק, סגן ניר שריבמן, רס"ר פול ביבס, רס"ר בשיר חוסיין, רס"ל גולן אביב, רס"ל שגיא ארזי, רס"ל תמיר גלזר, רס"ל גל מייזלס, רס"ל איתן ממן, רס"ל כמאל רחאל, רס"ל צפריר שרוני, סמ"ר אמיל אזולאי, סמ"ר שי איתמר,סמ"ר הרן אליעז פרנס, סמ"ר עידן אלפר, סמ"ר אבנר אלתר, סמ"ר אברהם אפנר, סמ"ר רן ארמן, סמ"ר רפי בללטי, סמ"ר ניר בן-חיים, סמ"ר מיכה גוטליב, סמ"ר אביב גונן, סמ"ר אסף דהאן, סמ"ר תום כיתאין, סמ"ר מיכאל כץ, סמ"ר שילה לוי, סמ"ר נדב לישצנסקי, סמ"ר אילן לנציצקי, סמ"ר גלעד מושל, סמ"ר יעקב מלמד, סמ"ר גלעד משיקר, סמ"ר אסף סיבוני, סמ"ר יהונתן עמדי, סמ"ר גדעון פוזנר, סמ"ר שחר קסוס, סמ"ר אסף רוטנברג, סמ"ר צפריר שובל, סמ"ר עומר שליט, סמ"ר גיל שרעבי, סמל איתי אדלר, סמל תומר גולדברג, סמל אבישי גידרון, סמל אלחנדרו הופמן, סמל דני זהבי, סמל גדעון מולטו, סמל ולדיסלב מיכאלוב, סמל עידן מינקר, סמל משה סבן, סמל נועם עציוני, סמל מנחם פלדמן, סמל ויטלי פסחוב, סמל ירון צופיוף, סמל פאדי קזאמל, סמל תומר קידר, סמל שחר רוזנברג, סמל יפתח שלפוברסקי, רב"ט שלמה פיזואתי.

TaMaR YoShA

New member
אני זוכרת שציירתי ציור של זה בגן../images/Emo7.gif

זה היה כל כך עצוב... זה עדיין..

למעלה