אני הולכת לspelling B המחוזי O: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif
ביום רביעי התחלנו את התחרות הכיתתית של הspelling B [תחרות האיות באנגלית], שנערכה בכיתות ו', ז' ו-ח'.. המורה לא הספיקה לסיים את התחרות, אז היא המשיכה ביום חמישי בשעה הראשונה. רק אני ועוד בת ובן אחד עברנו את כל התחרות הכיתתית בלי אף טעות, והיו עוד 3 או 4 ילדים שעשו רק טעות אחת. מי שעשה 2 טעויות - נפסל ויצא מהתחרות. היא אמרה שאני, הבת והבן האלו ממשיכים לתחרות הבית ספרית, שנערכה באותו יום, רק בשעות החמישית והשישית. הגענו לאולם הספורט - הנבחרים של כיתות ו' ז' ח'.. והתיישבנו שם בערך 21 ילדים על כיסאות, על הבמה באולם, ושכבות ו' עד ח' ישבו על הרצפה [על כיסאות וספסלים..] ושימשו כקהל. היו איזה 7 או 8 סיבובים, ואני כל הזמן הצלחתי [חח חוץ מהמילה הלפני האחרונה - hazardous materials, התחלתי להסתחרר, אז לא ממש הצלחתי לחשוב באותה שנייה, ידעתי לאיית את זה, אבל היה לי קשה להתרכז, אז התחלתי להגיד בmaterials "איר" במקום "e-r" ואמרת "il" במקום ial ואז שיניתי.. ובקיצור כמעט בכל סיבוב נפסלו כמה ילדים עד שנשארנו רק 4 - אני, ילד מהכיתה שלי, ילד מהכיתה המגבילה, ילדה מכיתה ז'. ואז המורה לקחה את המיקרופון ואמרה באנגלית שאם השופטים בתחרות המחוזית לא יסכימו לקבל 4 ילדים, אז תיערך תחרות פנימית בינינו, אבל אם יקבלו 4 - אני ושלושת הילדים הולכים לתחרות המחוזית!!!! O__________O וואו זה מלחיץ חח אבל מה שכן המורה אמרה שמי שהלך לתחרות הבית ספרית מקבל 100 בתעודה [אני לא יודעת אם זה ברצינות או לא, אבל מגנייייב!]