PerfectSP

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo152.gif ../images/Emo190.gif

אני אפתח כבר עכשיו כדי שאח"כ אני לא אשכחXDD ~מה שהגיוני~ תהנו^_^

../images/Emo129.gif המנהל שלי נעצר על אונס...

בטח שמעתם בחדשות או משו.. אני לא יודעת אם זה טוב או רע...כי מצד אחד הוא היה ממש ממש חרא של מנהל!! הוא השפיל תלמידים וגם מורים, גרם לאנשי צוות לבכות...צווח על מנהלים אחרים...הוא חושב שהוא מעל כולם!! בחיים לא היה לי מנהל שאפילו קשר אחד לא היה לי איתו...שומדבר לא מעניין אותו...הוא לעיתים ממש רחוקות היה בביצפר וגם אז הוא לא היה עושה כלום חוץ למצעוק עוד קצת.. אבל מצד שני...הוא בכל זאת המנהל שלי ויש הבדל גדול בין אונס לצעקות והשפלות. אני לא חושבת שהוא באמת אנס...ולא היה צריך לעצור אותו.. אבל בלי שום קשר לאונס הוא לא צריך להיות מנהל ואיש חינוך...התלמידים הכי בעייתים אצלנו משקשקים כשהם רואים אותו!! על שגיאה של פעם אחת הוא מסלק אנשים...הוא פשוט דיקטטור וזה לא אמור להיות ככה!! הוא צריך לצעוק רק כשיש צורך..והוא צועק כל הזמן...מתעצבן מעצמו... טוב בכל מקרה..חח..חפרתי...סתם הייתי צריכה להוציא...

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif O:

את לא יכולה לדעת אם הוא באמת עשה את זה או לא... לפי ההתנהגות שלו אליכם זה לא כזה מפתיע
חוץ מזה בטח יבדקו את זה ואם הוא באמת עשה את זה הוא יירקב בכלא, ואם לא אז ישחררו אותו...

AdiA12

New member
אני הולכת לspelling B המחוזי O: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

ביום רביעי התחלנו את התחרות הכיתתית של הspelling B [תחרות האיות באנגלית], שנערכה בכיתות ו', ז' ו-ח'.. המורה לא הספיקה לסיים את התחרות, אז היא המשיכה ביום חמישי בשעה הראשונה. רק אני ועוד בת ובן אחד עברנו את כל התחרות הכיתתית בלי אף טעות, והיו עוד 3 או 4 ילדים שעשו רק טעות אחת. מי שעשה 2 טעויות - נפסל ויצא מהתחרות. היא אמרה שאני, הבת והבן האלו ממשיכים לתחרות הבית ספרית, שנערכה באותו יום, רק בשעות החמישית והשישית. הגענו לאולם הספורט - הנבחרים של כיתות ו' ז' ח'.. והתיישבנו שם בערך 21 ילדים על כיסאות, על הבמה באולם, ושכבות ו' עד ח' ישבו על הרצפה [על כיסאות וספסלים..] ושימשו כקהל. היו איזה 7 או 8 סיבובים, ואני כל הזמן הצלחתי [חח חוץ מהמילה הלפני האחרונה - hazardous materials, התחלתי להסתחרר, אז לא ממש הצלחתי לחשוב באותה שנייה, ידעתי לאיית את זה, אבל היה לי קשה להתרכז, אז התחלתי להגיד בmaterials "איר" במקום "e-r" ואמרת "il" במקום ial ואז שיניתי.. ובקיצור כמעט בכל סיבוב נפסלו כמה ילדים עד שנשארנו רק 4 - אני, ילד מהכיתה שלי, ילד מהכיתה המגבילה, ילדה מכיתה ז'. ואז המורה לקחה את המיקרופון ואמרה באנגלית שאם השופטים בתחרות המחוזית לא יסכימו לקבל 4 ילדים, אז תיערך תחרות פנימית בינינו, אבל אם יקבלו 4 - אני ושלושת הילדים הולכים לתחרות המחוזית!!!! O__________O וואו זה מלחיץ חח אבל מה שכן המורה אמרה שמי שהלך לתחרות הבית ספרית מקבל 100 בתעודה [אני לא יודעת אם זה ברצינות או לא, אבל מגנייייב!]

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

יפה!D: פפפ אני לא יודעת ספלינגXD

../images/Emo129.gif יוו איזה מגניבב!! בהצלחה!! ../images/Emo24.gif

זה נשמע ממש קשה!!! אבל באמת שיהיה לך מלאא בהצלחה.. ואני מאמינה שכן תקבלי 100 בתעודה...בכל החידונים האלה שעולים לשלב מסויים מקבלים 100

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif יאיי D:

בן דוד שלי בארה"ב והוא קונה לי את הדיסק של בלינק- בלינק 182 D:

../images/Emo80.gifאני מאושרתDDDDDDD:::

ורק רציתי לשתף אותכם באושר שליXD כי כבר מלא זמן לא מצאתי משהו להיות כלכך מאושרת ממנו.. אה וזהו:] סתם משעמם לי לדקה.. הלכתי להמשיך לעשות עבודות :S

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

מה זה הדיבור הסמוי הזה?!?!?!?! מה??מה היה?!?!?!ספרי לי!@#$%

למעלה