mafakit

New member
היום היה קטע משעשע בספורט XD |אלפקה|../images/Emo218.gif

כן תתפלאו לשמוע שהשתתפתי
קיצר היה שיעור משעמם בחדר תנועה, אוח כמה אני שונאת את החדר תנועה
אז המורה שאלה "מה יש לכן פרצוף כזה מסכן? מי פה סובלת?" ~אפחת לא מעיזה להרים את היד~ ~המורה פירשה את זה לא נכון כנראה XD~ "אז.. מי פה נהנית? D: " ~אף אחת לא מרימה את היד כי לא נהנינו XD ~ "אה... ><' טוב אה... תרגילי בטן!" חחחחח זה היה מצחיק איך היא התייבשה

PerfectSP

New member
O: ../images/Emo190.gif

השתתפתO: איו היה לי היום שני שיעורי ספורט,אחד השלמה><

YuvalSP

New member
חחחחחח ../images/Emo203.gif

אצלנו שיעורי ספורט זה דווקא ממש לא סבל, זה תמיד מצחיק D:

PerfectSP

New member
הן לא באמת באמת סובלות, ../images/Emo190.gif

כי הן לא עושות כלום חוץ משני תרגילים, הן סתם מתלוננות.

mafakit

New member
../images/Emo2.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

מאיפה את יודעת בכלל מה אנחנו עושות בספורט? XD לא נכון היא עושה לנו שיעורים כאלה מעצבנים של כח וגמישות ואז את יוצאת וכל השרירים שבכלל לא ידעת שקיימים אצלך תפוסים ._. והיא עושה לנו מבחני ריצה ובקרוב יש מבחני בטן ._. ו.. אה.. לאדעת זה מה שהיה בשיעורים האחרונים שנכנסתי אליהם XDDD

PerfectSP

New member
כי אני יודעת מה זה ספורט בבתי ספר ../images/Emo190.gif

מתקשים, לעומת בויארXD נראה אותך עומדת בשיעור אחד שאת חייבת להשתתף בוXD [אלא אם יש לך פטור
ואז את עושה מה שאת יכולה\משקולות><] היו לנו כבר 3 מבחני ריצה ובטן מזמן היה!@#$ הלוואי היה לנו כוח וגמישות._. זה יכול להיות כזה כיף._.

mafakit

New member
את יודעת מה זה ספורט בעין כרם XD |אלפקה|../images/Emo218.gif

ואני לא יודעת איזה מבחנים כבר היו כי בחודש הקודם לא נכנסתי בכלל לאף שיעור XDDD טוב אצלכם זה סתם קקי כי מקשים עליכם בהכל אז גם היו חייבים לענות אתכם בשיעורי ספורט XD

PerfectSP

New member
אהאXD ../images/Emo190.gif

אבל במקצועות רגילים לפחות אפשר לחרוש, לזה יש לך נכשל ישרXD או עובר אם אתה ממש מתאמץD:

PerfectSP

New member
קיבלתי 99 במתמטיקה!!@#$DDD:: ../images/Emo190.gif

לא זוכרת אם אמרתי או לאXD אז אחרי ויכוחים עם חברים שלי במבחן על איך לעשות משהו, עשינו נכון
וקיבלתי 99 DDDDDDDDDDDDDD:: לא הייתי ביום שהוא החזיר לי,אז הוא הביא לידיד שלי, והוא אמר לו שהיה פשוט תענוג לקרוא את המבחן שלי,ורואים את ההבנה העמוקה!!@#$ והוא רשם לי מבחן מעולה!!!XDDDDDDDDD כפרעליוXD

YuvalSP

New member
~קנאה~ *-* ../images/Emo203.gif

כמה שבא לי ציון כזה גם!! (במתמטיקהXD) כל הכבוד

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif ווווואי!!!!../images/Emo2.gif ממש!!!!!!../images/Emo99.gif DDD:

אוף אני מתה לראות אותו

PerfectSP

New member
שייעשה מוהאק או קוצים../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

כמו פעם כשהוא היה הכי חתיךךךךךךךךךך
איזה מזל שהוא הסתפר!D:

mafakit

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif |אלפקה|../images/Emo218.gif

איך הוא כזה חתיך בכל מצב

../images/Emo80.gifיו בהתחלה הסתכלתי על ג'ףXDDDD

חשבתי שזה דייוידXDD חיפשתי מישהו קירח
ויווו דייויד אפילו יותר
ממה שהיה@#@#!

morandr0

New member
יש לי היום יומולדת!!#@#%&

אני בת 15 OOOOOOOO: הגדוד שלי (בצופים) קנו לי משקפי טייסים שחורות DDD: הביאו לי טונוווות אבל פשוט המוווון בלונים!!!! והמווווון ממתקים ושוקולדים!! וחברות שלי מתכננות לי מסיבת הפתעה אבל אני "לא יודעת מזה" ודר"כ צבעתי את השיער לחום בהיר ועשיתי פן DDD: ואממ... זהו אני חושבת.. כשיהיו עוד מתנות אני אעדכן XDD חברה שלי כתבה לי על בלון: "Hey Moran, it's David from Simple Plan ... I just want to say- I <3 U girl.. חחחח.. עבדתי עלייך! זאת זהרה!" XDDDD

PerfectSP

New member
צריך מישהו ל"כי טוב לי" דחוף!!!O: ../images/Emo190.gif

ימי רביעי,כי טוב לי. מי קופץ ראשון?! אה,וכנסו לבלוג שליD:

למעלה