BaSTArD077

New member
פנדורה-

אני מכיר את האתר הזה והוא שימש אותי המון והגדיל את הפלייליסט בשירים מדהימים. הבעיה שהוא נסגר בפני כל העולם חוץ מארה"ב. הם מזהים שאני מישראל ולא נותנים לי להכנס,חסום מפני ישראלים וארצות אחרות כמובן. מה שגורם לבאסה רצינית.. לא שמת לב?

DARk lies

New member
האמת שלא. ../images/Emo12.gif

כי המון שנים לא השתמשתי בו. וסתם, האתר ההוא של לאסטאףאם הזכיר לו אותו אז פשוט נתיי את הקישור בלי לבדוק אותו. באסה. ><

phrizer

New member
בצד שמאל יש לך תמונות של להקות דומות

שם יש לך מתחת כפתור "see more similar" או משהו כזה, תלחץ עליו. וזה לא אחוזים אלא מספר הגולשים באתר ששומעים את שתי הלהקות.. ואני בן

BaSTArD077

New member
תודה :}

הורדתי את התוכנה עכשיו ואני קצת הלכתי לאיבוד. אולי במקרה יש לך אותה ואתה מבין מה לעזעזל עושים פה? חח תודה :}

L e j l a

New member
../images/Emo41.gif כולכם מוזמנים לקומונת אירוויזיון ../images/Emo41.gif

היי לכולם
נפתחה קומונה בנושא אירוויזיון כל החדשות, העדכונים ומה שמסביב בקומונה כולכם מוזמנים
http://communa.tapuz.co.il/EurovisionS

voice within

New member
../images/Emo207.gif קאבר חדש../images/Emo3.gif

אממ.. בקיץ הקלטתי עם חבר שלי (קוראים לו שחף..) שיר באולפן הקלטות של חבר שלנו.. רציתי לשתף אותכם בשיר שהקלטנו ושתגידו לי מה דעתכם וכאלה..P: השיר הוא oh me של הלהקה- the meat puppets אבל בטח רובכם מכירים את השיר מהמופע האקוסטי של נירוונה שעשו לו קאבר. בכל מיקרה אני לא יודעת אם מישו זוכר אותי כי אני לא כותבת כאן הרבה אבל העלתי לכאן כבר שלושה שירים, the last song (קאבר של אוונסנס כמובן), understanding(גם אוונסנס..חיחי) ושיר מקורי שלי sun painted black... http://download.yousendit.com/5E098EDD6B7104E1 אעהה שכחתי להגיד שחבר שלי מנגן פה גיטרה חשמלית וגיטרה אקוסטית,בס ובחלק קטן תופים!!! בכל מיקרה מקווה שתאהבו:)

tehila19911

New member
מוכשרת שכמותך! ../images/Emo12.gif

את מזכירה לי קצת את הסולנית של לקונה קויל בקול שלך. שיר ממש יפה

voice within

New member
../images/Emo9.gifחחח וואו תודה

לא ניראה לי שאמרו לי אף פעם שהקול שלי דומה לזמרת של לקונה..חח זה ממש מחמאה טנקיוP: אעהה וברוכה הבאה:):):)

kittycatbone

New member
כבר שמעתי..

נכון? קיצר, אם זה מה שאני חושבת שזה זה מדדדדדדדדהים
[כמו תמיד]

למעלה