Queen Balat

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo15.gif

ותגובות על החתימה!!!!!! לא יעזור לכם

shaililo

New member
שרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo12.gif

לא יאומן!!! לפני שהמנהלים ימחקו... אנשים קיבלתי 57% במתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דאמט

shaililo

New member
כי...

יש איזה מישהי אחת בעולם, שהיא רוסיה, היא מכוערת, היא מעצבנת, היא כלבה וקוראים לה אינה!!!!!!!!!! והיא אוהבת להכשיל ת'כיתה... אבל אני נוראה גאה
בעצמי כי כמעט כל הכיתה נשכלה! ואני לא! חח... הציונים הקודמים שלי במתמטיקה הם- 29% (פחחח...), 56%, 82% דיי אני טובה!

zohark

New member
יווווווואווווו גם המורה בבצפר שלנו

למתמטיקה קוראים אינה, והיא רוסיה ומכוערת ושמנה ורעה.. בואי נבדוק עם זה אותה אחת... חסרה לה אצבע?? כי לאינה שלנו חסרה חחח מגיעה לזונה הזאת

חחח

למורה שלי קוראים חיה ויש לה מין גולגול מגעיל כזה על הראש ככל שהוא יותר למעלה היא יותר כועסת

shaililo

New member
זאת לא אותה אחת!../images/Emo25.gif

כי היא דיי רזה ולא חסרות לה אצבעות! אבל אני שונאאאאאאאאאאאת אותה! מחר יש ליעוד מבחן! אמאל'ה.....

Queen Balat

New member
קיבלתי את אחד מהציונים ../images/Emo15.gif

הכי גבוהיים בשכבה
95
לא משנה.

../images/Emo8.gif

אם עסקנו כבר בבית ספר- אני שונאת את המורה שלי לאנגלית!!! she is a fucing bitch!!!! היא חרא... אה אה אה!!!
~פרצוף ערמומי~ ואמממ אני מעצבת לעצמי מחדש את החדר- לא שזה מעניין מישהו... ו- החלטתי לעזור אומץ וביום ראשון לבקש מהמדריכה שלי לעבור לקבוצה מתקדמת יותר.

shaililo

New member
טוב דיי היה לי יום כאאאאאזה

לא מעניין היום...
שיעור 1+2 = ארץ ישראל היה ממש כייף, המורה לי לא הגיעה (תודה לאל) וראינו החוש השישי שאגב זה סרט מדהים!!! אבל אל סיימנו לראות
שיעור 3= מתמטיקה אינה הכלבה לא נתנה לנו שיעורי בית בגלל שיש מבחן ביום ראשון. וכל מה שעשיתי זה להרוס ת'יומן שלי... בציורים מזעזעים של כישרון מקולקל. כן כן, זה מה שקורה כשיושבים ליד אנשים טפשיט בשיעור של אינה.
שיעור 4 -מדעים
מי המציע ביולוגיה? זה נוראי! כמעט מתתי משיעמום... ישנתי רוב הזמן...
שיעור 5+6 = הסטוריה בחיים שלי לא ריחמתי על מישהו כמו שאני מרחמת על גדי, המורה להסטוריה. הוא הבנאדם הכי מוזר בעולם! העוד שלו משנה צבעים מורוד לסגול, וכל השיער שלו קופצני... הוא מגמגם ואחרי כל מילה הוא אומר שלוש פעמים אה... ככה שזה יוצא בערך 1000 פעמים בשיעור הוא אומר אה...ואני מתחרפנת לגמרי! והוא גם יורק... בקיצור צעקתי עליו כי הוא גמגם לי באוזן תוך כדי שהוא ניסה להסביר לי משהו, אני בחיים לא שואלת יורת שאלות, חטפתי ממנו מקלחת, חבל שדווקא היום שחכתי את המטריה בבית.
ולסיכום יום שישי נחמד מהרגיל....

לי היה יום

טוב.... באנו לבית ספר כדי לגלות ששלושתרבע שכבה נסעה לאיזה יריד ונשארנו אולי 20 טאנשים.... אז בשיעור הראשון המורה סירבהלהיכנס לשיעור ללמד כל כך מעט אנשים... פחחח אז היה שיעור חופשי ואז נתנו לנו בערבית דף צביעה כזה (שלום שלום שלום כיתה א') ואז עשינו שיעור של"ח רגיל (של"ח=שיעור לא חשוב!!) ואז השתחררנו הביתה ב11 ו40 היה ממש נחמד עכשיו חזרתי מהאורווה החדשה שלנו שבתהליכי בנייה אבא שלי עוזר במדידות והכל היה ממש נחמד ומחר אני נוסעת שוב לעמק זהר קצת ואחרי זה לתערוכה!!!!

גם לי היה יום ג'יפי...../images/Emo20.gif

בוקר- התעוררתי מאוחר כמעט איחרתי את ההסעה והגעתי בדיוק בזמן שניה לפני שהיא יצאה... מזל!
שיעור 1+2 מפגשים(ספרות ותנ"ך...) עשינו איזה הצגה רוסית מטומטמת... "הדוב" או משהו... מי צריך את זה???
שיעור 3 מחנך.... אבל הברזתי מהשיעור מחנך ביום שני אז המחנכת שלנו נתנה לי ולעוד 4 ילדים עבודה על אלכוהליזים... חח היה מבדר
שיעור 4לשון, כלום... שפוט כלום, היא אמרה לנו לבדוק אם העבודות שלנו גמורות ואז שיחקתי במחשב..
שיעור 5 ואחרון אתם יכולים להגיד איכס??? מתמטיקה.. תוך 4 דקות היא העיפה אותי, אז היתי בחוץ על הספסל עם עוד איזה 10 ילדים שהיא העיפה...
הרכיבה היה מעולה!!!!!!!!!!! יצאתי לטיול על טאורה ומצאנו כל מיני דברים קטנים לקפוץ ופשוט היה כיף! טוב עכשיו אני עפה להתארגן למסיבה.. יום אהבה שמח לכולכם!! תלחצו כאן לברכה

למעלה