MiriOrit

New member
עוד 3 שבועות...

אני כבר לא יכולה לחכות.. מתאפקת ומצליחה בקושי שלא לקרוא ספויילים

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifנמנ. התכוונתי שזה אוף.

דווקא פה לא מדברים על גילמור בכלל..
והזכרת את גילמור!

Girl From Mars

New member
אעאעאעאאהההההההה חזרתי.../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

לא עברתי שלב, כצפוי, יש שם אנשים מפחידים.
אבל, היה כיף ואני מתגעגעת.
וכן המון אנשים שלחו לי SMSים ובשלב מסויים אנשים התעצבנו עליי ולי לא היה כוח בגרוש לענות בגלל שלמדנו פאקינג 12 שעות ביום וההפסקות לא היו הפסקות ולמשל היום ישנתי 3 שעות בלילה, וכשכבר סופסוף איכשהו הצלחתי לישון 7 שעות באחד הימים השבוע זה לא ממש גרם לי להיות פחות עייפה.

Girl From Mars

New member
יש לנו את המערכת הכי דפוקה בעולם!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא פיירררררררר!!!!!!!!!
המרכזת שכבה אמרה לנו שמחכה לנו הפתעה טובה, שהמערכת שלנו הולכת להיות מצויינת... במקום זה יש לי כמעט כל יום שעת אפס עד 4, ולא רק זה - החליפו לנו מורה לתנ"ך למורה ממש ממש גרועה ואיכסה, הדבר הכי טוב זה שהחליפו מורה לאנגלית, שבאמת יודעת אנגלית בניגוד לקודמת.
ובלה. יותר מזה. אני במחשבים ובפיזיקה, והשנה היו לי את הנשי המורים שרציתי... אבי לפיזיקה ואורית למחשבים. אבל לא יודעת מה עשו, כנראה שינו קבוצות או משהו, ואני כנראה אהיה עם לאה במחשבים ועם אבי בפיזיקה, או עם אודי (איכסאיכסאיכס) בפיזיקה ועם אורית במחשבים שזה חתיכת חרא. וגם נראה לי שכל החברים שלי מהכיתת מחשבים יהיו עם אורית ואני אהיה עם לאה, אז בטח תגידו מה הבעיה? תעברי לאורית, אבל אז אני אהיה עם אודי בפיזיקה, והוא מורה שוביניסט (בכיתה י' הוא היה המורה שלחי והממוצע שלי היה 50, בכיתה י"א עברתי לאבי, החומר נהיה יותר קשה, ואיכשהו הממוצע שלי בערך 100
ויש השנה בגרות
) וקיבינימט אני לא מבינה מה הולך שם.
ועל היום הראשון של ביצפר יש לנו ספורט.
ואחרי ספורט יש לנו חונכות. איזו מערכת חרא. איכסה. לא רוצה להתחיל ביצפר.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifבלה.../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

סורי יקירתי..
אוף צריך לדבר כבר.
|לאקשורה| בלאכס לא הבנתי כלום עם המורים שם..
חשבתי שכן אבל איבדתי אותך איפשהו באמצע הדרך.
יהייה טוב! את תעברי גם את זה..

Kill Bernard

New member
אוי. מאוד מואד באסה. ../images/Emo4.gif

אבל.
שנה אחרונה, לא? יפה. יש לך בדיוק חודשיים ללמוד לפי המערכת, אח"כ כבר את לא זוכרת מה זה לבוא לבי"ס ליום של יותר מארבע שעות או להתחיל ולסיים עם כל שאר הבי"ס (או שזה רק הבי"ס החמד שלי.
). ובקשר למורים, פשוט תהיי בקבוצה עם החברים שלך, וגם אם אחד מהמורים חרא לפחות כולם סובלים ביחד.
לא יודעת. לא נורא. את תחיי.

Girl From Mars

New member
../images/Emo6.gif

אני מקווה.
לא. אבל החברים. זאת הבעיה.>< כי אם אני הולכת במחשבים לקבוצה של החברים, אני אהיה במורה הכי גרוע בעולם לפיזיקה שיגיש אותי על ציון ממש נמוך בגלל שהוא שוביניסט.>< אז אני אראה כבר.

Girl From Mars

New member
אהה, כן, מסתבר שיש לי ביצפר נחמד.

ביום הראשון ללימודים אנחנו לומדים כרגיל, זה אומר משעת אפס עד 4 חוץ משיחה קצרה באמצע.
את זה הוא עוד אפעם לא עשה!

למעלה