o0Invisible0o

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo133.gif

אה, אני כזאת טיפשה.
שלחתי בטעות אס אמ אס, במקום לכרמל לכל קבוצת החברים שלי..
שהאמת הרשימה שלי לא כזאת מסודרת אז זה רק 18 אנשים.
אבל פאקינג 18 אס אמ אסים. אבל ברגע שקלטתי ביטלתי!
ואז קיבלתי מלא מלא הודעות של "על מה את מדברת?" "למי שלחת את זה?" "לא התבלבלת קצת?" ואחרי שעניתי לכמה הודעות באופן אישי, שלחתי אס אמ אס לכל הקבוצה שמסביר..[כי לא בזבזתי מספיק כסף עד עכשיו.
] אבל אז נזכרתי ש "היי, ביטלת באמצע..לא שלחת לכולם!" אבל רגע, מתי ביטלתי? אז כן, שוב ביטלתי באמצע. ואז שוב.."מה? על מה את מדברת? איזה הודעה שלחת לכל הקבוצה? איזה קבוצה? אה?"
עוד אס אמ אסים שמסבירים שטעיתי. כמה נפלא.
למי שתהה, כן..אני מאוד מאוד מוכשרת. וד"א כרמל, היחידה שבאמת התכוונתי לשלוח לה הודעה [ושלחתי אח"כ שוב, אל תדאגו] לא ענתה לי.
ובלה. הגעתי למסקנה שמשהו בפורום השתנה..הוא לא סתם מת..יש שינוי אווירה לא כיפי. פעם הייתי מספרת פה הכל על הכל, למשל כמו זה שהייתה היום אזכרה לאחותי ובגלל זה לא הייתי פה כל היום.
ולא הייתי היחידה, -לא מציינת שמות- אבל בלה.
חבל. מה לעזאזל השתנה? ד"א לא עשינו מפגש אוגוסט!
בהצלחה לכל מי שחוזר לשנת לימודים נוספת, אגב.^^
כן, בציפר זה חרא..תתנחמו בעובדה שזה נגמר בסופו של דבר.
טוב ודבר אחרון, מה היא מנשקת את גרג???!?!? הם הלכו מכות! ענק!
[בן ונואל.] הבחור שמאוהב בפליסטי מבדר! ומייגן..בכלל..XDDDDDD ובלה.
אני פשוט אוהבת את פליסיטי, כן הדמות..
ולא אכפת לי מה אתם חושבים..[מתבכיינת, מפונקת, לא מעניינת, אה, שתקו!
] הדס, מקווה שנהנת בשוויץ.
תרשמו דברים לא קשורים.
אני עולה לישון!

Kill Bernard

New member
-כותרת לא צפויה- אלאניס! ../images/Emo99.gif

ז"א, ריאן. יחצ"ן המסיבות והסרט השני ההוא ששמו היום אחרי זה. איך שלא קוראים לו. הבנאדם כ"כ כ"כ מצחיק!! ו.. ו.. הוא מאוד אוהב להתפשט, איכשהו.
חמודים. סליחה לכל מי שחוזר לבי"ס עוד שבוע (
, אבל זה באמת לא כזה נורא כשחושבים על זה) - אבל אני כ"כ מאושרת! אח שלי יעוף לבי"ס סוף סוף ואני לא אצטרך לשמוע את ה"מוזיקה" שלו באחת וחצי בלילה כל יום.
עכשיו- אני? שוויץ? נהנתי? המ, לא הייתי אומרת. כל הדמן ראיתי דברים שאני רוצה לקנות (אההמ רולר בליידס
, נעלים, דיסקים, פרות שרות וכדומה) וזה היה כ"כ יקר שלא יכולתי. חלב שם במשהו כמו כמעט 20 שקל. מטורפים! וזה היה הרבה יותר מידי זמן. אבל היה סביר, חוץ מזה. ולמדתי לדבר גרמנית וצרפתית, בנוסף לידע הנרחב שלי ביפנית ויידיש (אני יודעת יותר מחמש מילים, אז זה נחשב. סתמו.
) ופגשתי את דיויד!
ליקקה אותי פרה ואכלתי - שיא - 8 חתיכות פיצה. נכון פיצה משפחתית, בינונית, איך שלא קוראים לזה? כזה. שלם. בחצי שעה. הייתי מורעבת כי הטיפשים האלה לא מכינים אוכל אכיל. ואכלתי בטעות חזיר!
לא שיש בעיה עם חזירים באופן כללי, אבל כשאתה צמחוני, או יותר נכון נגעל לחלוטין מ99% מדברי הבשר, זה לא כיף. הזמנתי פשוט פסטה רגילה ברוטב שמנת, והם היו חייבים לפורר על זה חזיר!
ועוד לחלקים קטנים שיהיה ממש קשה לברוח מהם. בגלל שזאת הייתה הארוחה היחידה שלי (חוץ מהפיצה איזה שבוע לפני) ניסיתי לאכול מזה בלי לגעת בבשר אבל אז בטעות אכלתי חתיכה אחת וזה היה ממש נורא. כמעט הקאתי שם.
בע. בכל מקרה.. אני לא רוצה לחפש עבודה ואין לי כסף וזה ממש ממש עצוב. אבל ריאן היה כ"כ חמוד, ואוי, דיסק. אלאניס. הופעה חיה של אלאניס שהיא מתחרפנת לחלוטין ב- Not The Doctor, זה כ"כ יפה! היא צורחבת ומזייפת ועושה קולות מוזרים.
למה הייתי קטנה וטיפשה ב96 ולא נסעתי לראות אותה? "and you are?" אהההה! סיימתי את דברי.
אה, לא, עוד לא. ג'יי קיי חסרת כל כשרון כתיבה. היא אישה טיפשה, אכזרית ודוחה. אני לעולם לא אקרא יותר את הארי פוטר. אני אפילו לא הולכת להסתכל על השביעי כשהוא יצא. זהו.
לילה טוב.

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

ברוך שובך! אני חושבת שיש סיכויים רבים שגם אני אכלתי חזיר בגרמניה כי פשוט היה בכל מקום.
וגם אני יודעת גרמנית! (יותר מחמש מילים, בטוח
). בואי ננהל שיחה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

אין לי מושג, פשוט העתקתי משפטים ממה שאיזה גרמניה חמודה כתבה לי בספר זכרונות.
אפילו אני לא יודעת מה זה אומר.

Kill Bernard

New member
האהא! ../images/Emo123.gif

אני כן יודעת מה אמרתי.. (חזיר, ומשהו על שדה תעופה. מספיק קרוב.
)

Kill Bernard

New member
מאבא, יותר שווה.

הוא יודע גרמנית שוטפת. וביקרנו איזה איש אחד, קרוב משפחה (מאוד משפחתי, במובן הרע של המילה) כלשהו שמדבר רק גרמנית. בילינו איתו ועם אישתו שעות והוא התעקש לדבר גם איתנו למרות שלא הבנו מילה. מוזר כמה מהר אפשר לקלוט את השפה ככה..

Girl From Mars

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo12.gif

אני רק יודעת להגיד sprechen sie deutsch? וזהו.
נראה לי לפחות.
אבל למדתי כמה משפטים ברוסית.XD|לאקשורה|

למעלה