אני יודעת...

התכוונתי גם לשאר, שמתי לב לטעות שלי רק אחרי שפירסמתי ולא היה לי כוח לתקן.

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifמשהו קורע באלבום XD

ככה, אני וחברה שלי קוראות באלבום קלפים שלה... והחלטתי לקרוא אותו ואת המידע שבו, אנעארף... ואז, בעמוד הפרס, למטה למטה למטה, באותיות שחורות קטנות קטנות קטנות, היה כתוב שיכול להיות שהפרס לא יתממש, תלוי בלו"ז של השחקנים. XD וחצי מהם משתתפים בהצגות וזה XD טוב... אותי זה הצחיק

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סורי אותי זה הצחיק XDDDDDDDDDD

The Phonix

New member
|Dביע|אני הולך להופעה של...

WWE
(האבקות) הם באים לארץ
ההופעות בין ה 27-28 ביולי (כן עוד הרבה זמן...) אני הולך ב-28, יציע 3 כיסא 59-60 (אני ואבא שלי)
בהיכל נוקיה

יאאאאאא../images/Emo2.gif

אני גם רואה את זה :D אתה אולי יודע מי יבוא לפה ?
ובין מי למי יהיו ההתאבקויות?

XDXDXD

אחי דווקא רצה לקנות כרטיס לשם ואני רציתי להצטרף אבל כרטיס עולה יקר
אני אוהבת את התוכניות האלו XD זה כיף
והיום היה שידור חוזר של זה וגם ראיתי
אחי הדביק אותי..

סינטטית

New member
היום היה לי פשוט יום טוב!

קודם כל היה לי איזשהו "רגע אינטימי" (?!) נו לא משנה, אבל רגע חמוד, עם מישהו שאני אוהבת:] ודבר שני גפן
שלח לי הודעה! מעצמו! ז"א, הוא שולח לי הרבה הודעות (זה כי אני שולחת לו, והוא מגיב, הרבה כי אני מציקה לו! חח) אבל היום, הוא שלח לי! מעצמו! חמודדד
וגם נפגשתי בעזריאלי עם אנשים שאני ממש ממש אוהבת:] ו...פשוט יום טוב כזה.

chen010189

New member
אני ציפיתי למצוא "הייתי בהופעה של

סינרגיה!" חחחח אבל פיצית בחלק על מישהו מסינרגיה (גפן, סינרגיה, כן?)

סינטטית

New member
לא חחח

דוקא מבחינת הופעות היה באסה. הם דחו את ההופעה האחרונה שלהם לאלבום כי הסולן חולה וכן, גפן הוא מסינרגיה והוא חמוד:]]]]

למעלה