Kill Bernard

New member
אני קניתי רק ב-2000 ומשהו. ../images/Emo4.gif

אבל בכל מקרה, קונים לך אקוסטית..

Sweet Misery

New member
אני יודעת שזה מספיק ../images/Emo6.gif

הווליום אצלה לא עובר את ה-1 וחצי.

גם קלאסיות...

יכולות לעלות כמו חשמלית... אני אישית ראיתי קלאסית שעולה בסביבות ה 2000

ואני... ואני...

המשכתי ללמוד את השיר iced earth- dracula והתחלתי את השיר green day- boulevard of broken dreams ולמדתי עוד 3 אקורדים חדשים...

אורוש47

New member
../images/Emo12.gif

אז את יודעת לנגן boulevard of broken dreams
איזה כיפ לך
אני רוצה גם
(נו אבל אני מאושרת מזה שמצאתי מלא מלא תווים לשירים מאוד טובים לפסנתר
עכשיו צריך להדפיס
)

Kill Bernard

New member
הוא לא מאוד קשה... ../images/Emo3.gif

אני יכולה לשלוח לך במסר, תגידי לי אם את רוצה. מנגנת בפסנתר?..
גם אני רוצה!

אורוש47

New member
אני רוצה אני רוצה אני רוצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

*מקפצת בהתלהבות* פליזזזזזז
*פאפיפייס* וכן, אני מנגנת בפסנתר
הרבה זמן
(פתאום נקלט לי
)

אורוש47

New member
../images/Emo2.gif

Boulevard of broken dreams אקוסטי זה יפההה
(תודה
*מעריצה וסוגדת*
)

מזל"ט! ../images/Emo13.gif ../images/Emo54.gif

אני פעם למדתי בעצמי מקצועי וזה! אבל אז נמאס לי, אני פשוט לא אחת שמתאמנת.... הו, וול. עכשיו אני סתם חובבנית שיודעת לנגן כמה שירים/אקורדים עלובים... אבל בכל זאת, אני נורא מתלהבת מזה שאני יודעת לנגן Oasis-Wonderwall ו- Beatles-Across The Universe אז מה אם הם שירים די קלים (מאוד..) אני עדיין מתלהבת
תנסי לנגן אותם...הם כיפיים
במיוחד וונדרוול! וזה אקורדים ממש ממש קלים! (אז בחיים לא הייתי מצליחה
) טוב, אני מפסיקה לזיין לך את השכל והולכת לעשות דבברים מועילים יותר... (להתכונן לכימיה
)

שיט. טיפשה. עשיתי אנטר ../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

בכל מקרה, אני אביא לך בית לדוגמא, כי אני נחמדה (ומשועממת...
) Em7 G Today is gonna be the day Dsus4 A7sus4 That they're gonna throw it back to you, Em7 G By now you should have somehow Dsus4 A7sus4 Realised what you gotta do. Em7 G Dsus4 A7sus4 I don't believe that anybody feels the way I do Cadd9 Dsus4 | A7sus4 || About you now. וואו. אני באמת משועממת אני אשכרה העתקתי את הכל כרגע מספר שיש לי פה... כימיה כנראה חירפנה לי את המוח טוטאלית...
בכל מקרה, כל מה שאת צריכה עכשיו זה למצוא איך עושים כל אקורד! והם ממש לא קשים...יש 2 אצבעות קבועות בכל האקורדים האלה שלא זזות אף פעם..זה נחמד
טוב, מקווה שעזרתי (כי אם לא, אז זה יהיה עצוב...)

טיפשים!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo54.gif

Em7 G Today is gonna be the day Dsus4 A7sus4 That they're gonna throw it back to you, Em7 G By now you should have somehow Dsus4 A7sus4 Realised what you gotta do. Em7 G Dsus4 A7sus4 I don't believe that anybody feels the way I do Cadd9 Dsus4 | A7sus4 || About you now.

אני לא אכנע! ../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif../images/Emo54.gif

Em7 G Today is gonna be the day Dsus4 A7sus4 That they're gonna throw it back to you1 , Em7 G By now you should have somehow Dsus4 A7sus4 Realised what you gotta do. Em7 G Dsus4 A7sus4 I don't believe that anybody feels the way I do || Cadd9 Dsus4 | A7sus4 About you now.

@@#$$#@!!! טוב,

אז ככה הוא רוצה שזה יילך. סבבה.
פאק, אני לא מאמינה שאני עושה את כל זה בשביל כמה אקורדים מסכנים... טוב, נו, זה עניין של עיקרון. אני נגד תפוז.
בכל מקרה, אז פשוט עשיתי את זה בכתבן וצירפתי... הרבה יותר קל, אין לי מושג למה לא חשבתי על זה קודם.. (עם המזל שלי, גם זה יידפק.) ><

למעלה