היי לכולם!

היי.. אני חדשה פה וגם אני חולה על מוניקה סקס!!! איך החופש? אז מה אתם אומרים איזה שיר שלהם הכי טוב? (שאלה קשה אני יודעת...) אני ממש אוהבת את גשם חזק ושנים חסומות אהה ומכה אפורה חח אורקי:)

סיוני 0

New member
היי אנשים תקשיבו

כולם לבוא ליום העצמאות ברעננה! מופיעים מוניקה סקס!!! בית הבובות ואינפקציה כולם לבואאא חחחחח וזה על בטוח כי הם כבר חתמו על חוזה (איזה מישהי מהעירייה אמרה לי עזבו אני ממועצת נוער חחח חננה שכמותי
) כניסה חינם!!

../images/Emo121.gifאין כזה דבר שיר הכי טוב

כל שיר והייחודיות שלו, הסיגנון שלו, הזמן שלו הוא מתאים והעדפה של כל אחד, עניין של טעם.

יש בית הברביות!!../images/Emo194.gif

רק בגלל זה אני אבוא איכס אני לא יודעת אם אני אלך בכלל לרוק העצמאות איףףףףףףף ואת תחזרי לפורום כבר יא מעפנהההההההההההההההההה

אפרת P

New member
אני שם!../images/Emo112.gif

הכיטוב באמאשלי. חעעעע תאכלו בתחת הנה סיון.

סיוני 0

New member
זה חינם!!!! חח

ואפי בובי אני נכנסתי רק כדי לכתוב את ההודעה ולראות אם יש למישהו שאלות לגבי ההופעות חחחחחח כי אני צריכה לפרסם את הארוע ואני צריכה לארגן כמה שיותר אנשים
אני באמת יצאתי אבל לא נורא אני באה מחר כי יהיו שם כמה חברים שלי וכמובן גם בשביל לראות אנשים מכאן אז אני יפגוש אותכם :) אני בכל מפגש ישראבלוג כמעט (למרות שאין לי בלוג) טוב זיינתי בשכל חחחח

אפרת P

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo7.gif../images/Emo112.gif

את לא יצאת לשומקום. סיוי! מהזה הפורום בלעדייך? ;[

drusilla

New member
רוק עצמאות 2006

אמפי ראשון לציון עם הליין אפ: אביב גפן, בית הבובות, מטרופולין, אינפקציה, משינה, עברי לידר, מוניקה סקס, שייגעצ, יוני בלוך ודין כרמל. כרטיס במכירה מוקדמת עולה 119 אני מוכרת באיזור המרכז בטלפון:0544677511 סהר

צודק!

אני אוהבת את כל השירים שלהם אבל יש שירים שאני יותר מתחברת אליהם...

sniryamin

New member
ר-ו-ק-ד-י-ם עצמאות 2006

רוקדים עצמאות 2006 – אביב גפן והתעויוט, משינה, עברי לידר, בית הבובות, שייגעצ, אינפקציה, מטרופולין מארחים את דנה ברגר, יוני בלוך, מוניקה סקס ודין כרמל על במה אחת בלילה של פעם בשנה. יום שלישי, 2.5.06 אמפיפארק ראשון לציון, משעה 23:00 עד אור הבוקר. פתיחת שערים 21:00. כרטיסי הנחה ניתן להשיג אצלי: 0524743429 – שניר ימין. מחיר: 119 ובאמת שאין יותר זול. מספר הכרטיסים מוגבל, מהרו לרכוש. יום טוב.

חצילע

New member
קרן,סליחה שאני מעירה לך,

אבל גם מה שסיון כתבה,וגם מה שההיא כתבה, זה דברים שקשורים למוניקה,את לא צריכה לשרשר אותם לאוף.

למעלה