®NuLy®

New member
סורי... לא היה לי לאן לנצל"ש

נפתחה קומונה ללהקת הפאנק הישראלית Uselees ID מוזמנים

tnx

New member
נצל"ש- קניתי את הגיטרה של בילי

היא כזה מדהימה!!!! נדלקתי על העטלף.. חחחח היא נשמעת מעולה, שחורה, עם נקודות ירוקות כאלו.. פשוט שווה ! עלתה לי 3000 ומגבר 500.. מומלצת לכל מי שאיי פעם חשב עליה.. ליל"ט

N 1 F 8 R 2

New member
מגבר ב500?

יד ראשונה אפילו גיבסון תשמע לא משו עם מגבר כזה

tnx

New member
תודה על הפיקפוק, אבל עד שלא תשמע

לא תוכל להגיד עליו כלום, 15 וואט של פנדר גמו 25 וואט של איבנז.. חוץ מזה שזה היה התקציב וזה באמת מספק אותי בנתיים, אני לא מגיע ל-3 בכלל.

N 1 F 8 R 2

New member
תשמעי*

אני מכירה תמגבר הזה יש לנו אותו במקלט.. והוא די מעפן

tnx

New member
בואי אני אספר לך משהו

יש לי שני חברים שמנגנים על פנדר אחת מכסיקנית אחת מארה"ב לא זוכר את הדגמים.. דברים לא רעים בכלל.. ויש לשניהם אותו מגבר בדיוק של פנדר 25 וואט, כשאחד על 10 השני רק על 5 וזה בדיוק אותו אחד. בגלל זה אי אפשר סתם לשפוט בלי ששמעת.

N 1 F 8 R 2

New member
חחח תקרא תהודעה שרשמתי קודם

שמעתי גם עם גיבסון לס פול.. פנדר אמריקאית ומקסיקנית ואיבאנז ולא נשמע משו.. אבל סבבה אם זה מספיק לך

FIRE GODDESS

New member
וואייייייי אני כ"כ שמחה בשבילך!!../images/Emo6.gif

זה פוווווווווול כסף!!! lol מה, זה ממש אותו דבר כמו של בילי? אתה יכול להעלות תמונה? תתחדש

tnx

New member
בטח שיכול

האמת שהדגם נראה ממש ככה.. אני אנסה לעלות תמונה..

Ekrembo

New member
לי זה נראה יותר כמו בזבוז כסף..

על שם ועל גימור מיוחד.

mekapetz

New member
הופעות בועטות בקולטורה!!! 15/9

יום חמישי ה-15/9 במועדון הקולטורה: שתי הופעות מלאות, אלבום חינם ועוד בערב גדול של רוק'נ'רול! פישיבום
במופע רוק שמח, משעשע ומפציץ כאחד ו-Heavenbound עם גראנג'-רוק סוחף וגם קטעים נבחרים מאופרת הרוק פרי עטה, "הדימנטים". כל מי שיבוא יקבל עותק מאלבום הבכורה הטרי של להקת Heavenbound בחינם ואף תינתן הנחה מיוחדת במסיבת האלטרנטיב בהצגת הכרטיס מההופעה. מועדון הקולטורה – הרצל 154 ת"א (פינת קיבוץ גלויות, לשעבר מועדון "הירח"). 40 ₪, פתיחת דלתות ב-21:30. להאזנה: פישיבום
http://www.fishyboom.com
Heavenbound http://www.stage.co.il/a/33035

למעלה