nuuuuu

New member
ספיישל קיץ באלטרנטיב!!!../images/Emo176.gif

השעון קיץ היה הרמז הראשון,אבל לא היינו סגורים על זה... המעבר לבגדים קצרים והסימני שיזוף כבר הדליקו לנו נורה אדומה... ואחרי שהמזגנים התחננו לקצת הפסקה מהעבודה המאומצת לקרר אתכם הבנו הקיץ הגיע!!!! אז השבוע באלטרנטיב: ספיישל פתיחת הקיץ!!! ארטיקים קפואים ומתוקים אבטיח קר ואלכוהלי מרגריטות קפואות ועוד הפתעות מקררות במהלך הערב... בנוסף לכל אלו, כמו בכל שבוע: שתיה חינם!!! צ'אי ונרגילות חופשי מיני-קולנוע ופופקורן סנוקר, שש-בש ומשחקי קלפים בגג המחודש. ושוטים של ייגר ב-10 ש"ח. יהיה חם השבוע באלטרנטיב ואנחנו כבר נדאג לקרר אתכם. להנחות ועוד פרטים-פנו אלי לפרטי

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifנ"ש-ערברוק בCityHall-חיפה

אנשים !!! עוד יומיים זה קורה!!!29.6 ערב שכולו רוק בסיטי הול , במהלך הערב תהיה מוזיקה מקפיצה ויהיו 4 הופעות חזקות ביותר AnnaPunk במופע מקפיץ ורוק בועט כמו שרק הם יודעים Overejected במופע חדש ומגניב וכמובן, אלא מה, מי אם לא, איך לא, למה לא- סוכרזית---עם חומר מקורי מצויין וחדש במופע שלא תשכחו ! DEFsound במופע אלטרניטיבי חזק לרגל השקת הדמו החדש שלהם.. כניסה במקום 40 עם הזמנה 35 מכירה מוקדמת 30 לפני ההופעות ,בין ההופעות ואחרי ההופעות עד אור הבוקר יתקלט D.J ILLAY עם סט עצבני של פאנק רוק,רוק ישראלי ,אלטרנטיבי והרבה בנוסף... תבואו בהמוניכם יהיה חולני !! פתיחת שערים ב-21:00 סיטי הול, חיפה, שבתאי לוי 7 מי שרוצה להיכנס ב-30 שיגיד לגיא/אדיר [ICQלמטה] והם יכניסו אותו לרשימה של פוצים שנכנסים ב-30 לפרטים נוספים,חזיות, חצילים וכיוצא בזה- 129679540 גיא 345726443 אדיר

shoohy

New member
נצל"ש../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

?will ther's someone in here i can't sleep.. i need to talk to someone... i'm so bored..... will... that's it.. bey...

shoohy

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

אין לי מושג למה כתבתי באנגלית.. פוי.. אל תתיחסו..

FIRE GODDESS

New member
אני פה -אבל אני מתארגנת כי אני הולכ

הולכת לדאוןטאון ללשכת התעסוקה להוציא תעודת עובד. למישו יש כאן עבודה כבר

mirrra

New member
לי ../images/Emo9.gif

במקדונלדס..היום אמורים להתקשר להגיד מתי לבוא וכל זה

noa131

New member
לפחות היא יכולה לעבוד...

אני רק בת 14 בספטמבר... =[[ אני קטנה מדי לעבוד...!

למעלה